Vaso έγραψε:
Το να αντέχω ότι δεν μπορώ να αλλάξω ειναι Σοφία από τον θεό Μου!
Το να αλλάζω όμως ότι δεν χρειάζεται να αντέξω είναι μόνο Αγάπη για τον θεό Μου...
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
ναι δύσκολες ημέρες μεν, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ...
Για να απομυθοποιούμε τις δυσκολίες...
Να κάνουμε τους βράχους διάφανους και να περνάμε από μέσα τους...
έχουμε όπλα γι' αυτό, μην φοβάσαι...
κυρίως, είμαστε μαζί!
ναι δύσκολες ημέρες μεν, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ...
Για να απομυθοποιούμε τις δυσκολίες...
Να κάνουμε τους βράχους διάφανους και να περνάμε από μέσα τους...
έχουμε όπλα γι' αυτό, μην φοβάσαι...
κυρίως, είμαστε μαζί!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αχ αχ
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
ξαναρχισανε την προπαγανδα με την γριππη των χοιρων (βλεπε βιντεο)
πρεπει να κρατησουν τον ελεγχο με τον φοβο, οικονομικη κριση, κριση με τα καυσιμα , κριση με την ελειψη τροφης (το ξαναρχισαν κι αυτο μετα απο 3 χρονια)
κριση με την υπερθερμανση του πλανητη ( ο πλανητης ψυχεται απο το 2007 λενε ερευνες επιστημωνων αγνωστες στο ευρυ κοινο) τωρα ξανα κριση με την γριπηηηηη, !! για εμβολιασμο παιδιων λενε ξανα στο βιντεακι, εχουν καταντηση πολυ γραφικοι οι εξουσιαστες παιδια
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba