απλουστατα θα του εκανε καποιος αλλος... στο λεω σαν ειδικος γιατι εχω δουλεψει στο ΚΑΤ στην πτερυγα των κουλωνΑν κάποιος δεν έχει χέρια πως θα έκανε ρεικι; Λιγο περιεργο αλλα το εχω απορία...
απορίες
Συντονιστής: Vasoula
Το ρεικι ίσως να μην ήταν από τις προτεραιότητες του ...Deukalion έγραψε:Δηλαδη δεν μπορει να κανει γενικα τιποτα λες απο μονος του;

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι ΑΝ καποιος που δεν εχει χερια ,μπορει να κανει ρεικι στον εαυτο του αλλα και να δωσει?
Οραματιζομαι τα ΧΕΡΙΑ μου και απο ανυπαρκτα ,γινοντε υπαρκτα!!
Η θεραπεια μας και η βοηθεια προς τους αλλους εκπληρωνετε απο την δυναμη της ψυχης και η ψυχη δεν εχει αναγκη απο υπαρκτα χερια
Ειναι απλα η δικη μου αποψη ...
Οραματιζομαι τα ΧΕΡΙΑ μου και απο ανυπαρκτα ,γινοντε υπαρκτα!!
Η θεραπεια μας και η βοηθεια προς τους αλλους εκπληρωνετε απο την δυναμη της ψυχης και η ψυχη δεν εχει αναγκη απο υπαρκτα χερια
Ειναι απλα η δικη μου αποψη ...

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
συγνώμη, αλλά τι να απαντήσω στην ερώτηση αυτή του Πάρη?Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Μα δεν θα μπορούσε να δώσει ρέικι και με τα μάτια; Αραγε από τις πατούσες μας βγαινει η ενέργια του ρέικι; Καλέεεε δασκάλαααααααααααα που στην ευχή βόσκεις; Δεν θα μας λύσεις την απορία;
Καλύτερα λοιπόν να σιωπήσω...
Γιατί αν ένας άνθρωπος κάνει ερωτήσεις που δεν αφορούν την διαδρομή του, αλλά καλύπτουν μια απλή περιέργεια, εγώ γιατί θα πρέπει να απαντήσω?
Δεν έχω δηλώσει ότι είμαι "εγκυκλοπαίδεια"

όταν θα έρθει σε μένα ένας άνθρωπος, χωρίς χέρια,να πάρει ρέικι, τοτε θα το αντιμετωπίσω στον χρόνο που προκύπτει...και θα σας ενημερώσω! ;)
όσο για το αν βγαίνει η ενέργεια από τα μάτια ή από τις πατούσες, θα σας ρωτούσα απλά "εσείς τι νιώθετε?"

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Είχα κάποτε διαβάσει ότι ο Ουσούι έδινε ρέικι και με αυτον τον τρόπο! Για τα μάτια όταν υπάρχει η πρόθεση μπορείς να το κάνεις και ο άλλος νιώθει πολύ όμορφα και χαλάρωνει και μπορεί να εκφραστεί πολύ καλύτερα καιν πιο ελεύθερα!! Το έχω πειραματιστεί και ξέρω! 

ναι είναι αληθεια! Αλλά μέχρι να φτάσεις στην εξοικειωση του Ουσουι με την ενέργεια, κάνε τον κλασικό τρόπο που διδάχτηκες ή πειραματίσου σιωπηλά...ότι ο Ουσούι έδινε ρέικι και με αυτον τον τρόπο

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Όλα ήταν ονειρικά και όσοι έχετε πάρει από την Βάσω θα καταλαβαίνεται τι εννοώ....
Ξεκίνησα την αυτο θεραπεία μου λοιπόν και γύρω στην Τρίτη άρχισαν όλα τα περιεργά μου να μου βγαίνουν....τι εννοώ.....
πήγα πολύ πίσω στο παρελθόν μου σε πράγματα και καταστάσεις που θεωρούσα ξεχασμένα....
το στομάχι μου είναι σε μία ένταση φοβερή......πάλλεται ολόκληρο....
και γενικά μία σύγχηση , μία πίεση δεν ξέρω πως να το πώ...
Βασούλα μου πως το βλέπεις όλο αυτό?
Τι να κάνω?
έχω λίγο πελαγώσει η αλήθεια είναι......

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήρα τον Α βαθμό!!!
Όλα ήταν ονειρικά και όσοι έχετε πάρει από την Βάσω θα καταλαβαίνεται τι εννοώ....
Ξεκίνησα την αυτο θεραπεία μου λοιπόν και γύρω στην Τρίτη άρχισαν όλα τα περιεργά μου να μου βγαίνουν....τι εννοώ.....
πήγα πολύ πίσω στο παρελθόν μου σε πράγματα και καταστάσεις που θεωρούσα ξεχασμένα....
το στομάχι μου είναι σε μία ένταση φοβερή......πάλλεται ολόκληρο....
Βασούλα μου πως το βλέπεις όλο αυτό?
Τι να κάνω?
έχω λίγο πελαγώσει η αλήθεια είναι......

Κάνε ρεικι στο στομάχι σου περισσότερο από τις άλλες θέσεις ή μονο σε αυτη τη θεση ξεχωριστά!Giota2103 έγραψε: το στομάχι μου είναι σε μία ένταση φοβερή......πάλλεται ολόκληρο....

Το κέντρο δεχεται την ενέργεια και ξέρει πως θα την αξιοποιήσει προκειμένου να θεραπευσεις αυτο το διαταρασσει.

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...