απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αν κάποιος δεν έχει χέρια πως θα έκανε ρεικι; Λιγο περιεργο αλλα το εχω απορία...
απλουστατα θα του εκανε καποιος αλλος... στο λεω σαν ειδικος γιατι εχω δουλεψει στο ΚΑΤ στην πτερυγα των κουλων
Deukalion

Δημοσίευση από Deukalion »

Δηλαδη δεν μπορει να κανει γενικα τιποτα λες απο μονος του;
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Deukalion έγραψε:Δηλαδη δεν μπορει να κανει γενικα τιποτα λες απο μονος του;
Το ρεικι ίσως να μην ήταν από τις προτεραιότητες του ... :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι ΑΝ καποιος που δεν εχει χερια ,μπορει να κανει ρεικι στον εαυτο του αλλα και να δωσει?

Οραματιζομαι τα ΧΕΡΙΑ μου και απο ανυπαρκτα ,γινοντε υπαρκτα!!

Η θεραπεια μας και η βοηθεια προς τους αλλους εκπληρωνετε απο την δυναμη της ψυχης και η ψυχη δεν εχει αναγκη απο υπαρκτα χερια
Ειναι απλα η δικη μου αποψη ... :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Και εγώ πιστεύω πως δεν χρειάζονται χέρια. Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό, στον 1ο βαθμό. Νομίζω πως θα ήταν δύσκολο στο πρακτικό μέρος. Κατά τα άλλα τα οφέλη θα είναι αισθητά.
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

σωστα!!! θα εκανε ρεικι στον εαυτο του με διαλογισμο και με συμβολα!!! οπως κανουμε οταν στελνουμε σε καποιον που ειναι μακρυα!!! :-D
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Μα δεν θα μπορούσε να δώσει ρέικι και με τα μάτια; Αραγε από τις πατούσες μας βγαινει η ενέργια του ρέικι; Καλέεεε δασκάλαααααααααααα που στην ευχή βόσκεις; Δεν θα μας λύσεις την απορία; :P
Nαταλία-Νεφέλη

Danny έγραψε:Πιστευω ότι η προσπάθεια δεν πάει χαμμένη, και η ενεργεια που έχεις δώσει μέχρι τώρα για την θεραπεία του, θα φέρει το γεγονός στο Φως οταν θα είσαι ετοιμη ! >:d<
Κι εγώ το ίδιο ελπίζω Ντανιελάκι μου! >:d<
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Όσο δουλεύεις με εσένα, τόσο πιο πολύ φως εκπέμπεις, στο τέλος γίνεσαι ο ίδιος φως, ρέει η ενέργεια από παντού..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Μα δεν θα μπορούσε να δώσει ρέικι και με τα μάτια; Αραγε από τις πατούσες μας βγαινει η ενέργια του ρέικι; Καλέεεε δασκάλαααααααααααα που στην ευχή βόσκεις; Δεν θα μας λύσεις την απορία; :P
συγνώμη, αλλά τι να απαντήσω στην ερώτηση αυτή του Πάρη?

Καλύτερα λοιπόν να σιωπήσω...

Γιατί αν ένας άνθρωπος κάνει ερωτήσεις που δεν αφορούν την διαδρομή του, αλλά καλύπτουν μια απλή περιέργεια, εγώ γιατί θα πρέπει να απαντήσω?

Δεν έχω δηλώσει ότι είμαι "εγκυκλοπαίδεια" :)) :)) :))

όταν θα έρθει σε μένα ένας άνθρωπος, χωρίς χέρια,να πάρει ρέικι, τοτε θα το αντιμετωπίσω στον χρόνο που προκύπτει...και θα σας ενημερώσω! ;)

όσο για το αν βγαίνει η ενέργεια από τα μάτια ή από τις πατούσες, θα σας ρωτούσα απλά "εσείς τι νιώθετε?"

:x :x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Για τα μάτια είμαι βέβαιη!!! Για τις πατούσες όμως δεν ξέρω!! :x Είχα κάποτε διαβάσει ότι ο Ουσούι έδινε ρέικι και με αυτον τον τρόπο! Για τα μάτια όταν υπάρχει η πρόθεση μπορείς να το κάνεις και ο άλλος νιώθει πολύ όμορφα και χαλάρωνει και μπορεί να εκφραστεί πολύ καλύτερα καιν πιο ελεύθερα!! Το έχω πειραματιστεί και ξέρω! :-D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ότι ο Ουσούι έδινε ρέικι και με αυτον τον τρόπο
ναι είναι αληθεια! Αλλά μέχρι να φτάσεις στην εξοικειωση του Ουσουι με την ενέργεια, κάνε τον κλασικό τρόπο που διδάχτηκες ή πειραματίσου σιωπηλά... :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Giota2103 »

Καλησπέρα παιδάκια....
Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήρα τον Α βαθμό!!!
Όλα ήταν ονειρικά και όσοι έχετε πάρει από την Βάσω θα καταλαβαίνεται τι εννοώ....
Ξεκίνησα την αυτο θεραπεία μου λοιπόν και γύρω στην Τρίτη άρχισαν όλα τα περιεργά μου να μου βγαίνουν....τι εννοώ.....
πήγα πολύ πίσω στο παρελθόν μου σε πράγματα και καταστάσεις που θεωρούσα ξεχασμένα....
το στομάχι μου είναι σε μία ένταση φοβερή......πάλλεται ολόκληρο....
και γενικά μία σύγχηση , μία πίεση δεν ξέρω πως να το πώ...
Βασούλα μου πως το βλέπεις όλο αυτό?
Τι να κάνω?
έχω λίγο πελαγώσει η αλήθεια είναι......
:-( :-(
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Γιωτούλα ωραία! Καλή σου αρχή :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Giota2103 έγραψε: το στομάχι μου είναι σε μία ένταση φοβερή......πάλλεται ολόκληρο....
και γενικά μία σύγχηση , μία πίεση δεν ξέρω πως να το πώ...
Κάνε ρεικι στο στομάχι σου περισσότερο από τις άλλες θέσεις ή μονο σε αυτη τη θεση ξεχωριστά! :x

Το κέντρο δεχεται την ενέργεια και ξέρει πως θα την αξιοποιήσει προκειμένου να θεραπευσεις αυτο το διαταρασσει.

:x :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”