Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε τους κρυστάλλους.
Βασούλα, θυμάσαι τον κρύσταλο που σου έδειξα στο φεστιβάλ; Τον καθάρισα με Σέραπις και τον ενδυνάμωσα με ρέικι. Δίνει μια υπέροχη πολύ γλυκειά ενέργεια θάλασσας και έχουμε γίνει ηδη αχώριστοι φίλοι!! Είναι υπέροχος!! Αν τον βρεις και θες πάρτον!! Λέγεται Λάπις Λαζούλι.
Ρε παιδιά σιγά!! Τι θα του κάνει ο Κουτχούμι δηλαδή!! Το πολύ-πολύ να εισβάλλει στον διαλογισμό του Γιαννάκη μας για να αυτοσυστηθεί και να λυθούν οι απορίες του περι Κουρκουτιού!!
Ρε παιδιά σιγά!! Τι θα του κάνει ο Κουτχούμι δηλαδή!! Το πολύ-πολύ να εισβάλλει στον διαλογισμό του Γιαννάκη μας για να αυτοσυστηθεί και να λυθούν οι απορίες του περι Κουρκουτιού!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nαταλία-Νεφέλη την 13 Οκτ 2009 9:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναταλάκι, έχω ήδη 3!
όχι σ' αυτήν την μορφή, αλλά σε άλλη πιο ακατέργαστη!

όχι σ' αυτήν την μορφή, αλλά σε άλλη πιο ακατέργαστη!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Απλά οι ακατέργαστοι είναι και πιο ακριβοί, από ότι έχω διαπιστώσει...

Κι εμένα με τραβάνε οι ακατέργαστοι πάρα πολυ! Βασούλα δεν βλέπω την ώρα να δω τους κρυστάλλους σου!! Ο Αλμπαντάκης έχει ακατέργαστους; Εγώ έχώ τέσσερεις μόνο ακατέργαστούς: αμέθυστο, ροζ χαλαζία ασβεστίτη και οπάλιο!! Νόμιζα όμως ότι είναι πιο οικονομικοί οι ακατέργαστοι! Εγώ τους είχα πάρει μαζεμένους τους ακατέργαστους και δεν είχα την ευκαιρία να συγκρίνω τιμές!
Βάσω διάβασα λίγο το ποστ που αναφέρεται στον Κουτχούμι. Είμαι λίγο εκτός τόπικ αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι μία από τις ενσαρκώσεις του Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας!
Πως γίνεται εμείς σήμερα να τα γνωρίζουμε αυτά τα πράγματα με βεβαιότητα?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Δεν τα γνωρίζουμε με βεβαιότητα Δήμητρα, όπως τίποτα δεν γνωρίζουμε με την βεβαιότητα που εσύ αναφέρεις (εννοώ την αποδεικτική)...ARTYADIS έγραψε:Βάσω διάβασα λίγο το ποστ που αναφέρεται στον Κουτχούμι. Είμαι λίγο εκτός τόπικ αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι μία από τις ενσαρκώσεις του Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας!
Απολύτως τίποτα!!!!
ότι γνωρίζω εγώ το γνωρίζω για μένα!
Δεν θα σε βοηθήσω όμως με τον Κουτχούμι και την επικοινωνία μου μαζί του, αλλά θα σε βοηθήσω γιατί, μέσα από αυτην την επικοινωνία, έμαθα να ζω στο φυσικό κόσμο, πρακτικά υγιής και με ομορφιά, αγάπη και σοφία

΄Εχει σημασία λοιπόν αν ο Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας στο παρελθόν, ή σημασία έχει τι πήρα εγώ με την επικοινωνία μου μαζί του, που μπορώ πρακτικά να στο μεταδώσω στο παρόν?
Μια αναφορά γίνεται με βάση αυτά που έχω διαβάσει κι αλλού.
Τις επιβεβαιώσεις τις παίρνει ο καθένας στην ψυχή του αφενός και στην φυσική ζωή του αφετέρου.
Χωρίς αυτήν την επιβεβαίωση, μπορεί κανείς να μου πει ότι επικοινωνεί και με τον οποιονδήποτε...Πρακτικά επιβεβαιώνονται όλα!

Vaso έγραψε:Δεν τα γνωρίζουμε με βεβαιότητα Δήμητρα, όπως τίποτα δεν γνωρίζουμε με την βεβαιότητα που εσύ αναφέρεις (εννοώ την αποδεικτική)...ARTYADIS έγραψε:Βάσω διάβασα λίγο το ποστ που αναφέρεται στον Κουτχούμι. Είμαι λίγο εκτός τόπικ αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι μία από τις ενσαρκώσεις του Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας!
Απολύτως τίποτα!!!!
ότι γνωρίζω εγώ το γνωρίζω για μένα!
Δεν θα σε βοηθήσω όμως με τον Κουτχούμι και την επικοινωνία μου μαζί του, αλλά θα σε βοηθήσω γιατί, μέσα από αυτην την επικοινωνία, έμαθα να ζω στο φυσικό κόσμο, πρακτικά υγιής και με ομορφιά, αγάπη και σοφία...
΄Εχει σημασία λοιπόν αν ο Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας στο παρελθόν, ή σημασία έχει τι πήρα εγώ με την επικοινωνία μου μαζί του, που μπορώ πρακτικά να στο μεταδώσω στο παρόν?
Μια αναφορά γίνεται με βάση αυτά που έχω διαβάσει κι αλλού.
Τις επιβεβαιώσεις τις παίρνει ο καθένας στην ψυχή του αφενός και στην φυσική ζωή του αφετέρου.
Χωρίς αυτήν την επιβεβαίωση, μπορεί κανείς να μου πει ότι επικοινωνεί και με τον οποιονδήποτε...Πρακτικά επιβεβαιώνονται όλα!
![]()
![]()

Αυτό ξαναπέστο!!

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Τις επιβεβαιώσεις τις παίρνει ο καθένας στην ψυχή του αφενός και στην φυσική ζωή του αφετέρου.ARTYADIS έγραψε:Τις επιβεβαιώσεις τις παίρνει ο καθένας στην ψυχή του αφενός και στην φυσική ζωή του αφετέρου.
Αυτό ξαναπέστο!!