Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε τους κρυστάλλους.

Μια άλλη ζωή...
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Βασούλα, θυμάσαι τον κρύσταλο που σου έδειξα στο φεστιβάλ; Τον καθάρισα με Σέραπις και τον ενδυνάμωσα με ρέικι. Δίνει μια υπέροχη πολύ γλυκειά ενέργεια θάλασσας και έχουμε γίνει ηδη αχώριστοι φίλοι!! Είναι υπέροχος!! Αν τον βρεις και θες πάρτον!! Λέγεται Λάπις Λαζούλι.
Ρε παιδιά σιγά!! Τι θα του κάνει ο Κουτχούμι δηλαδή!! Το πολύ-πολύ να εισβάλλει στον διαλογισμό του Γιαννάκη μας για να αυτοσυστηθεί και να λυθούν οι απορίες του περι Κουρκουτιού!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nαταλία-Νεφέλη την 13 Οκτ 2009 9:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναταλάκι, έχω ήδη 3! :D :D

όχι σ' αυτήν την μορφή, αλλά σε άλλη πιο ακατέργαστη! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δεν είναι υπέροχος κρύσταλος; Σε ακατέργαστη μορφή θα είναι ακόμα καλύτερος!! Βασικά ο Αλμπαντάκης έχει κρύσταλους σε ακατέργαστη μορφή;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Εχει μια μεγάααααααααλη γκάμα κρυστάλλων σε όποια μορφή επιθυμείς!

Απλά οι ακατέργαστοι είναι και πιο ακριβοί, από ότι έχω διαπιστώσει... :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

οι ακατεργαστοι με τραβανε πιο πολύ :-D
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Nαταλία-Νεφέλη

Κι εμένα με τραβάνε οι ακατέργαστοι πάρα πολυ! Βασούλα δεν βλέπω την ώρα να δω τους κρυστάλλους σου!! Ο Αλμπαντάκης έχει ακατέργαστους; Εγώ έχώ τέσσερεις μόνο ακατέργαστούς: αμέθυστο, ροζ χαλαζία ασβεστίτη και οπάλιο!! Νόμιζα όμως ότι είναι πιο οικονομικοί οι ακατέργαστοι! Εγώ τους είχα πάρει μαζεμένους τους ακατέργαστους και δεν είχα την ευκαιρία να συγκρίνω τιμές!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γιαννάκη, ο Κουτχούμι είναι αναληφθείς διδάσκαλος και μια πνευματική ακτινα που ενισχύει την εσωτερική σοφία.

σ ευχαριστω :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Βάσω διάβασα λίγο το ποστ που αναφέρεται στον Κουτχούμι. Είμαι λίγο εκτός τόπικ αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι μία από τις ενσαρκώσεις του Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας!

Πως γίνεται εμείς σήμερα να τα γνωρίζουμε αυτά τα πράγματα με βεβαιότητα?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Ρε παιδιά σιγά!! Τι θα του κάνει ο Κουτχούμι δηλαδή!! Το πολύ-πολύ να εισβάλλει στον διαλογισμό του Γιαννάκη μας για να αυτοσυστηθεί και να λυθούν οι απορίες του περι Κουρκουτιού!!
για πλακα το εγραψα ρε Ναταλι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ARTYADIS έγραψε:Βάσω διάβασα λίγο το ποστ που αναφέρεται στον Κουτχούμι. Είμαι λίγο εκτός τόπικ αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι μία από τις ενσαρκώσεις του Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας!

Δεν τα γνωρίζουμε με βεβαιότητα Δήμητρα, όπως τίποτα δεν γνωρίζουμε με την βεβαιότητα που εσύ αναφέρεις (εννοώ την αποδεικτική)...

Απολύτως τίποτα!!!!

ότι γνωρίζω εγώ το γνωρίζω για μένα!
Δεν θα σε βοηθήσω όμως με τον Κουτχούμι και την επικοινωνία μου μαζί του, αλλά θα σε βοηθήσω γιατί, μέσα από αυτην την επικοινωνία, έμαθα να ζω στο φυσικό κόσμο, πρακτικά υγιής και με ομορφιά, αγάπη και σοφία :x ...

΄Εχει σημασία λοιπόν αν ο Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας στο παρελθόν, ή σημασία έχει τι πήρα εγώ με την επικοινωνία μου μαζί του, που μπορώ πρακτικά να στο μεταδώσω στο παρόν?

Μια αναφορά γίνεται με βάση αυτά που έχω διαβάσει κι αλλού.
Τις επιβεβαιώσεις τις παίρνει ο καθένας στην ψυχή του αφενός και στην φυσική ζωή του αφετέρου.
Χωρίς αυτήν την επιβεβαίωση, μπορεί κανείς να μου πει ότι επικοινωνεί και με τον οποιονδήποτε...Πρακτικά επιβεβαιώνονται όλα!

>:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Vaso έγραψε:
ARTYADIS έγραψε:Βάσω διάβασα λίγο το ποστ που αναφέρεται στον Κουτχούμι. Είμαι λίγο εκτός τόπικ αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι μία από τις ενσαρκώσεις του Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας!

Δεν τα γνωρίζουμε με βεβαιότητα Δήμητρα, όπως τίποτα δεν γνωρίζουμε με την βεβαιότητα που εσύ αναφέρεις (εννοώ την αποδεικτική)...

Απολύτως τίποτα!!!!

ότι γνωρίζω εγώ το γνωρίζω για μένα!
Δεν θα σε βοηθήσω όμως με τον Κουτχούμι και την επικοινωνία μου μαζί του, αλλά θα σε βοηθήσω γιατί, μέσα από αυτην την επικοινωνία, έμαθα να ζω στο φυσικό κόσμο, πρακτικά υγιής και με ομορφιά, αγάπη και σοφία :x ...

΄Εχει σημασία λοιπόν αν ο Κουτχούμι ήταν ο Πυθαγόρας στο παρελθόν, ή σημασία έχει τι πήρα εγώ με την επικοινωνία μου μαζί του, που μπορώ πρακτικά να στο μεταδώσω στο παρόν?

Μια αναφορά γίνεται με βάση αυτά που έχω διαβάσει κι αλλού.
Τις επιβεβαιώσεις τις παίρνει ο καθένας στην ψυχή του αφενός και στην φυσική ζωή του αφετέρου.
Χωρίς αυτήν την επιβεβαίωση, μπορεί κανείς να μου πει ότι επικοινωνεί και με τον οποιονδήποτε...Πρακτικά επιβεβαιώνονται όλα!

>:d< >:d< >:d<
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< Οντως! Αυτό που βιώνουμε άλλωστε με ένα συγκεκρίμενο αναληφθέντα δάσκαλο δεν σημαίνει ότι θα ειναι το ίδιο και με μιά πιθανή άλλη ενσάρκωσή του!! Μπορεί κάποιος να βιώσει άλλα με τον Πυθάγορα κι άλλα εντελώς με τον Κουτχούμι ή κάποια άλλη ενσάρκωση του Πυθαγόρα! Λένε ότι οι Θεοσοφιστές και η Μπλαβατσκι όπως και η Αλις Μπέη γνωρίζουν μέσω Chanelling τις διάφορες ενσαρκώσεις αλλά που μας ωφελεί αυτό πέρα του να ξέρουμε κάτι ακόμα;
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

H Μπλαβάτσκυ ήξερε πολλά..! @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αυτό ξαναπέστο!! >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

ARTYADIS έγραψε:

Αυτό ξαναπέστο!! >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

=)) =)) =)) =)) Γιαννάκηηηηηηηη!!!!!

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”