Αααα εγω δε μπορω...και δεν ξερω τι ωρα και ποτε και αν θα εχει πανσεληνο και προς τα που ειναι η Θεσσαλονικη..
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Εεε καλα αμα ειναι ετσι να το ξανασκεφτω....οχι τιποτα αλλο δηλαδη.....επειδη με δελεασατε....δεν υπαρχει αλλος λογος....ετσι για ψωνια και για βολτες ...
Ενταξει θα ερθω...τι να κανω..αφου δεν εχω αλλη επιλογη...και αφου με πιεζετε...και αφου ......ενταξει με παρακαλατε....ουφ...καλα οκ!
Μα είναι δυνατόν να ασκείτε τέτοια πίεση στο κορίτσι μας;
Μα δεν σας πιστέυω ρε κορίτσια...
Κι εσύ βρέ Εμμακι πώς τις επιτρέπεις;
Κράτα τα όριά σου καλό μου!!!