Ο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ" ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
Συντονιστής: Vasoula
αααα Γιαννάκη!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

η γιαγιά μου fab (σοφή γυναίκα!!!!) το λέει εξακολουθητικά ΚΑΤΙΝΙΑ!!!
έμαθα στην ζωή μου ότι κι αυτό ένα μέρος της είναι...όταν οι άνθρωποι, γινονται ανθρωπάκια και εμπλέκονται σε κάθε καυγά που δεν τους αφορά...
Μάλλον είναι κάτι ιδιαίτερο, που δεν μπορούμε εμείς να το κατάλαβουμε, τι σημαίνει να βρίζεις έναν άνθρωπο μέσω μέιλ και να μην του κάνεις κοινοποίηση...
η γιαγιά μου fab (σοφή γυναίκα!!!!) το λέει εξακολουθητικά ΚΑΤΙΝΙΑ!!!
έμαθα στην ζωή μου ότι κι αυτό ένα μέρος της είναι...όταν οι άνθρωποι, γινονται ανθρωπάκια και εμπλέκονται σε κάθε καυγά που δεν τους αφορά...

προς το παρόν ηρεμεί το ηλιακό της!!!!

Αυτό έγινε, όχι από καμιά ανάγκη μου να μείνει κρυφό αλλά θεωρούσα πως αφορούσε την Βάσω, την Καλλιόπη και την Βίκυ.
Η Καλλιόπη επισήμανε πως δεν είναι το θέμα ατομικό αλλά έχει να κάνει με το Ρέικι.
Δεν το πολυκατάλαβα αυτό, γι' αυτό προτίμησα να απέχω.
Τώρα όμως η Fab, ή ο Fab, μου είναι αδιάφορο, με βάζει βιαίως μέσα, έτσι αισθάνομαι την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Αισθάνομαι άβολα, όταν μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν είναι παρών, εκουσίως ή ακουσίως.
Αυτό όμως δεν με εμποδίζει, πέρα από συναισθηματισμούς, να δω και να κρίνω τα πράγματα όπως έχουν.
Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση, το γιατί, κάτι απλά τεχνικό, μεταφράστηκε σε δόλια απόπειρα αποκλεισμού.
Ακόμα και αν έχουν αποκλειστεί όλοι οι άλλοι λόγοι, δεν μπορείς να κατηγορείς έναν άνθρωπο, ο οποίος με την στάση του έχει δείξει το αντίθετο. Πως είναι ανοιχτή και έτοιμη να βοηθήσει τον οποιονδήποτε έχει ανάγκη.
Υποκρίνεται? Συγχαρητήρια τότε στην Βάσω για την υποκριτική της, που είναι αντάξια Όσκαρ.
Πώς όμως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να υποκρίνεται 24 ώρες το 24ωρο, απορώ :roll:
Εγώ όσες φορές την χρειάστηκα ήταν εκεί. Προσηνής και γεμάτη κατανόηση, πρώτο μέλημά της να βοηθήσει.
Μπορεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος να φερθεί δόλια?
Ε, ήμαρτον!
Αυτά τα γράφω, για να δείξω πως υπάρχει και η οδός της λογικής σκέψης όταν τα συναισθήματα μας άγουν και μας φέρουν.
Δεν θα αγιοποιήσω την Βάσω, για έναν και μοναδικό λόγο.
Δεν της αξίζει. :lol: :lol: :lol:
Είναι μεγάλο το φορτίο. Όταν θεωρείς κάποιον τέλειο, δεν του συγχωρείς τα λάθη. Και θεωρείς και αποστολή του, να σηκώνει και τα δικά σου :lol: :lol: :lol: :lol:
Αδιαφορώ αν πρόκειται περί παρεξήγησης ή όχι.
Αυτό είναι κάτι που θα το ανιχνεύσει η Βίκυ και θα το βρει μέσα της.
Όλοι έχουμε κρίνει και όλοι έχουμε καταδικάσει ανθρώπους, πολλές φορές άδικα.
’ρα ο αναμάρτητος .... και τα γνωστά... :lol:
Μέχρι όμως να το βρει, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.
Εγώ προσωπικά, θα αισθανόμουν τρομερά άβολα, αν συμμετείχε στην ομάδα του Δεύτερου Κέντρου.
Και η απόφαση να μην μπει ΚΑΝΕΙΣ, μετά την έναρξη των συνομιλιών είναι απολύτως σωστή.
Βεβαίως, υπάρχει ακόμα μέσα μου το θέμα της δημοσιοποίησης.
Αλλά αυτό θέλω να το συζητήσω πρώτα με την Καλλιόπη.... :lol:
Ήμουν από αυτούς -ίσως και η μόνη, δεν θυμάμαι- που διαφώνησα με την δημοσιοποίηση του θέματος.
Αυτό έγινε, όχι από καμιά ανάγκη μου να μείνει κρυφό αλλά θεωρούσα πως αφορούσε την Βάσω, την Καλλιόπη και την Βίκυ.
Η Καλλιόπη επισήμανε πως δεν είναι το θέμα ατομικό αλλά έχει να κάνει με το Ρέικι.
Δεν το πολυκατάλαβα αυτό, γι' αυτό προτίμησα να απέχω.
Τώρα όμως η Fab, ή ο Fab, μου είναι αδιάφορο, με βάζει βιαίως μέσα, έτσι αισθάνομαι την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Αισθάνομαι άβολα, όταν μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν είναι παρών, εκουσίως ή ακουσίως.
Αυτό όμως δεν με εμποδίζει, πέρα από συναισθηματισμούς, να δω και να κρίνω τα πράγματα όπως έχουν.
Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση, το γιατί, κάτι απλά τεχνικό, μεταφράστηκε σε δόλια απόπειρα αποκλεισμού.
Ακόμα και αν έχουν αποκλειστεί όλοι οι άλλοι λόγοι, δεν μπορείς να κατηγορείς έναν άνθρωπο, ο οποίος με την στάση του έχει δείξει το αντίθετο. Πως είναι ανοιχτή και έτοιμη να βοηθήσει τον οποιονδήποτε έχει ανάγκη.
Υποκρίνεται? Συγχαρητήρια τότε στην Βάσω για την υποκριτική της, που είναι αντάξια Όσκαρ.
Πώς όμως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να υποκρίνεται 24 ώρες το 24ωρο, απορώ :roll:
Εγώ όσες φορές την χρειάστηκα ήταν εκεί. Προσηνής και γεμάτη κατανόηση, πρώτο μέλημά της να βοηθήσει.
Μπορεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος να φερθεί δόλια?
Ε, ήμαρτον!
Αυτά τα γράφω, για να δείξω πως υπάρχει και η οδός της λογικής σκέψης όταν τα συναισθήματα μας άγουν και μας φέρουν.
Δεν θα αγιοποιήσω την Βάσω, για έναν και μοναδικό λόγο.
Δεν της αξίζει. :lol: :lol: :lol:
Είναι μεγάλο το φορτίο. Όταν θεωρείς κάποιον τέλειο, δεν του συγχωρείς τα λάθη. Και θεωρείς και αποστολή του, να σηκώνει και τα δικά σου :lol: :lol: :lol: :lol:
Αδιαφορώ αν πρόκειται περί παρεξήγησης ή όχι.
Αυτό είναι κάτι που θα το ανιχνεύσει η Βίκυ και θα το βρει μέσα της.
Όλοι έχουμε κρίνει και όλοι έχουμε καταδικάσει ανθρώπους, πολλές φορές άδικα.
’ρα ο αναμάρτητος .... και τα γνωστά... :lol:
Μέχρι όμως να το βρει, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.
Εγώ προσωπικά, θα αισθανόμουν τρομερά άβολα, αν συμμετείχε στην ομάδα του Δεύτερου Κέντρου.
Και η απόφαση να μην μπει ΚΑΝΕΙΣ, μετά την έναρξη των συνομιλιών είναι απολύτως σωστή.
Βεβαίως, υπάρχει ακόμα μέσα μου το θέμα της δημοσιοποίησης.
Αλλά αυτό θέλω να το συζητήσω πρώτα με την Καλλιόπη.... :lol:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Ilia δεν περιμένω να σου πει κάτι το ότι ξέρω προσωπικά την Βίκυ, ούτε εμένα θα μου έλεγε παρά μόνο εάν ήξερα το άτομο που το έλεγε και είχα εκτιμήσει την ορθότητα της κρίσης του.
Θα σου πω την δική μου εκτίμηση και εσύ δες το θέμα μόνος σου.
Η Βίκυ έγραψε
«Δεν μπορείς να είσαι κάλπικος και να παριστάνεις τον άγιο ιεραπόστολο...»
η Βάσω απάντησε
«γιατί νιώθω ότι έχω κοντά μου αρκετούς ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη έναν άγιο κοντά τους, αλλά έναν άνθρωπο που αγαπά, έτσι απλά!»
εδώ υφίσταται ένας κλονισμός από την λέξη κάλπικος ο οποίος δεν θα υπήρχε εάν δεν υπήρχε και θέμα. Γίνεται μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί κάποια συμπεριφορά που όντως δεν ήταν σωστή και η οποία επισημάνθηκε από την Βίκυ κατά πάσα πιθανότητα.
Δεν αναφέρομαι στον όποιο αποκλεισμό που ισχυρίζεται η Βίκυ, αλλά στην ουσία που οδήγησε την Βίκυ να υποψιαστεί ακόμα και αυτό.
Δεν ξέρω τι ακριβώς λέτε μεταξύ σας ούτε τις σχέσεις σας αλλά εγώ δεν βλέπω καμία αγάπη, ως κατάσταση, να υπάρχει. Αυτό που βλέπω είναι οι σχέσεις που έχουν όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι. Και τι είναι ακριβώς αυτό το «είμαι ρέικι»? Ρέικι είναι η φίλη μου η Χ., αυτή είναι ρέικι και την σέβομαι.
Τα υπόλοιπα, αγαπητέ Ilia, που βλέπω εδώ μπορεί να τα κρατήσει όποιος αρέσκεται σε τέτοια.
Το τι έκανε η Βίκυ, το τι έκανε η Καλλιόπη, το τι απάντησε η Βάσω, είναι δικό τους θέμα. Αυτό που ενδιαφέρει είναι τι μπορεί ο κάθε άνθρωπος να βγάλει ως συν για την πορεία του και ως εμπειρία για το παρακάτω.
Αυτή είναι η άποψή μου.
Αγαπητέ silver29 δεν έχω καμία αμφιβολία για την ευαισθησία σου και την ποιότητά σου ως άνθρωπος. Σε ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητή Εύη σου ζητώ συγνώμη, δεν είχα την πρόθεση να σε αναγκάσω για κάτι.
Θα σου πω την δική μου εκτίμηση και εσύ δες το θέμα μόνος σου.
Η Βίκυ έγραψε
«Δεν μπορείς να είσαι κάλπικος και να παριστάνεις τον άγιο ιεραπόστολο...»
η Βάσω απάντησε
«γιατί νιώθω ότι έχω κοντά μου αρκετούς ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη έναν άγιο κοντά τους, αλλά έναν άνθρωπο που αγαπά, έτσι απλά!»
εδώ υφίσταται ένας κλονισμός από την λέξη κάλπικος ο οποίος δεν θα υπήρχε εάν δεν υπήρχε και θέμα. Γίνεται μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί κάποια συμπεριφορά που όντως δεν ήταν σωστή και η οποία επισημάνθηκε από την Βίκυ κατά πάσα πιθανότητα.
Δεν αναφέρομαι στον όποιο αποκλεισμό που ισχυρίζεται η Βίκυ, αλλά στην ουσία που οδήγησε την Βίκυ να υποψιαστεί ακόμα και αυτό.
Δεν ξέρω τι ακριβώς λέτε μεταξύ σας ούτε τις σχέσεις σας αλλά εγώ δεν βλέπω καμία αγάπη, ως κατάσταση, να υπάρχει. Αυτό που βλέπω είναι οι σχέσεις που έχουν όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι. Και τι είναι ακριβώς αυτό το «είμαι ρέικι»? Ρέικι είναι η φίλη μου η Χ., αυτή είναι ρέικι και την σέβομαι.
Τα υπόλοιπα, αγαπητέ Ilia, που βλέπω εδώ μπορεί να τα κρατήσει όποιος αρέσκεται σε τέτοια.
Το τι έκανε η Βίκυ, το τι έκανε η Καλλιόπη, το τι απάντησε η Βάσω, είναι δικό τους θέμα. Αυτό που ενδιαφέρει είναι τι μπορεί ο κάθε άνθρωπος να βγάλει ως συν για την πορεία του και ως εμπειρία για το παρακάτω.
Αυτή είναι η άποψή μου.
Αγαπητέ silver29 δεν έχω καμία αμφιβολία για την ευαισθησία σου και την ποιότητά σου ως άνθρωπος. Σε ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητή Εύη σου ζητώ συγνώμη, δεν είχα την πρόθεση να σε αναγκάσω για κάτι.
Fab το τι οδήγησε την βίκυ να υποψιαστεί κάτι τέτοιο είναι θέμα δικό της και δεν βρίσκεται στα λόγια κανενός .. η ίδια της η ανασφαλεια είναι ο φόβος της και δεν ξέρω τι άλλο.. ’υτό που ξέρω είναι ότι ότι αν θέλει μπορεί να τα βρέι μόνη της...
Για το τι ή ποιος είναι ρέικι έχει ο καθένας την άποψή του και πορεύεται....
όσο για τον κλονισμό που αναφέρεις εγω δεν παρατήρησα κανέναν κλονισμο.. τωρα που τον είδες εσυυ..
Για το τι ή ποιος είναι ρέικι έχει ο καθένας την άποψή του και πορεύεται....
όσο για τον κλονισμό που αναφέρεις εγω δεν παρατήρησα κανέναν κλονισμο.. τωρα που τον είδες εσυυ..
Οι προθέσεις σου αγαπητή Ρούλα είναι ξεκάθαρες σε όλους μας
Αυτά που λες δεν τα κατάλαβα...αλήθεια...είμαι και ξανθιά...
Να δώσεις χαιρετίσματα στην φίλη σου την Χριστίνα που σέβεσαι, όσο σε βολεύει...
Το ίδιο και την Ελένη και την Καλλιόπη...
Σέβεσαι κατά πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα επιφανειακά, όπως ακριβώς κάνεις και με τον εαυτό σου!!
Δεν ξέρεις τι είναι ρέικι και δεν σου χρειάζεται
καλύτερα να μάθεις τι σημαίνει αγάπη, στο ξαναείπα
δεν είναι κατάσταση κορίτσι μου η αγάπη...Είναι ο ίδιο ο θεός, αν ξέρεις λίγο τι σημαίνει ιερότητα να λέγεσαι "άνθρωπος"....
Κατά τα άλλα σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου, που αλήθεια δεν ξέρω ακόμα σε τι αποσκοπεί...
΄Ισως να μας μάθεις να αγαπάμε...
Και είσαι το απόλυτο παράδειγμα...Σ' ευχαριστούμε
΄Οσο για τον Γιαννάκη, θέλεις χρόνια για να φτάσεις έστω και στο ένα χιλιοστό της ανθρωπιάς του...
Αυτά που λες δεν τα κατάλαβα...αλήθεια...είμαι και ξανθιά...
Να δώσεις χαιρετίσματα στην φίλη σου την Χριστίνα που σέβεσαι, όσο σε βολεύει...
Το ίδιο και την Ελένη και την Καλλιόπη...
Σέβεσαι κατά πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα επιφανειακά, όπως ακριβώς κάνεις και με τον εαυτό σου!!
Δεν ξέρεις τι είναι ρέικι και δεν σου χρειάζεται
καλύτερα να μάθεις τι σημαίνει αγάπη, στο ξαναείπα
δεν είναι κατάσταση κορίτσι μου η αγάπη...Είναι ο ίδιο ο θεός, αν ξέρεις λίγο τι σημαίνει ιερότητα να λέγεσαι "άνθρωπος"....
Κατά τα άλλα σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου, που αλήθεια δεν ξέρω ακόμα σε τι αποσκοπεί...
΄Ισως να μας μάθεις να αγαπάμε...
Και είσαι το απόλυτο παράδειγμα...Σ' ευχαριστούμε
΄Οσο για τον Γιαννάκη, θέλεις χρόνια για να φτάσεις έστω και στο ένα χιλιοστό της ανθρωπιάς του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 26 Σεπ 2008 5:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Έτσι απλά.
Δεν νοιώθω την ανάγκη να πάρω θέση για τα αυτονόητα.
Αλλά θέλω όμως και οι πράξεις μου και οι θέσεις μου, να είναι όσο το δυνατόν ξεκάθαρες.
Αυτό όμως που δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση, είναι σαν να γίνεται μάχη στρατοπέδων και δεν μπορώ να το κατανοήσω.
Ξεκίνησες εσύ με την Καλλιόπη, επενέβη ενοχικά η Ελένη, μετά ήρθε το θέμα της Βίκυς... :shock:
Τυχαία είναι αυτά?΄
Η γνώμη μου είναι πως υπάρχει κάποιο κάποιο υπόβαθρο και όλα αυτά γίνονται σε προσωπικό επίπεδο.
Και αυτή η αίσθηση με οδήγησε να είμαι αρνητική στη δημοσίευση.
Αφού όμως το πράγμα έφτασε εδώ, τελικά μας αφορά όλους.
Εμένα ουδόλως με πείραξε οι έκφραση αυλικοί, γιατί καθόλου δεν νοιώθω έτσι...
Είναι όμως υποτιμητική και αφοριστική δεν νομίζεις?
Μου θυμίζει το γνωστό δόγμα "εμείς και οι άλλοι..."
Γιατί?
Απλά μερικές φορές λόγω περιστάσεων και δοθέντων αφορμών, χρειάζεται να επανεξετάσουμε την πορεία μας και να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις.
Έτσι απλά.
Δεν νοιώθω την ανάγκη να πάρω θέση για τα αυτονόητα.
Αλλά θέλω όμως και οι πράξεις μου και οι θέσεις μου, να είναι όσο το δυνατόν ξεκάθαρες.
Αυτό όμως που δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση, είναι σαν να γίνεται μάχη στρατοπέδων και δεν μπορώ να το κατανοήσω.
Ξεκίνησες εσύ με την Καλλιόπη, επενέβη ενοχικά η Ελένη, μετά ήρθε το θέμα της Βίκυς... :shock:
Τυχαία είναι αυτά?΄
Η γνώμη μου είναι πως υπάρχει κάποιο κάποιο υπόβαθρο και όλα αυτά γίνονται σε προσωπικό επίπεδο.
Και αυτή η αίσθηση με οδήγησε να είμαι αρνητική στη δημοσίευση.
Αφού όμως το πράγμα έφτασε εδώ, τελικά μας αφορά όλους.
Εμένα ουδόλως με πείραξε οι έκφραση αυλικοί, γιατί καθόλου δεν νοιώθω έτσι...
Είναι όμως υποτιμητική και αφοριστική δεν νομίζεις?
Μου θυμίζει το γνωστό δόγμα "εμείς και οι άλλοι..."
Γιατί?
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ FAB, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ Η ΨΕΥΤΙΚΑ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΛΑ Η ΚΑΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΡΕΙΚΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΙΚΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ Η ΟΧΙ? ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....Δεν ξέρω τι ακριβώς λέτε μεταξύ σας ούτε τις σχέσεις σας αλλά εγώ δεν βλέπω καμία αγάπη, ως κατάσταση, να υπάρχει.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕΣ, ΘΕΟΥΣ Η ΗΜΙΘΕΟΥΣ???? SORRY, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ...Αυτό που βλέπω είναι οι σχέσεις που έχουν όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αν η εργασία σου αγαπητή fab έχει να κάνει με σένα και τις απορρίψεις των ανθρώπων που δεν σε εμπνέουν, γιατί βρε κοριτσάκι μου είσαι εδώ μέσα?
Τι ψάχνεις να βρεις σε εμάς? ΄Εχεις αναρωτηθεί?
Είμαστε ένας κόσμος εδώ μέσα που νιώθουμε αυτά που νιώθουμε...όσα δεν αγγίζουν εσένα...Γιατί είσαι άραγε ακόμα εδώ?
Ως κριτής του δίκαιου? Τον θεωρείς άραγε ρόλο αυτόν ή προσπαθείς να εξευμενίσεις τον θυμό σου μέσα από την διαλλακτικότητα, που νομίζεις ότι προσφέρεις?
΄Ελεος, δεν σου κάνουμε για φίλοι, γιατί δεν μας σέβεσαι...
Το εμπεδώσαμε...
Στις πόσες φορές θα το καταλάβεις, ότι το καταλάβαμε?
Τι ψάχνεις να βρεις σε εμάς? ΄Εχεις αναρωτηθεί?
Είμαστε ένας κόσμος εδώ μέσα που νιώθουμε αυτά που νιώθουμε...όσα δεν αγγίζουν εσένα...Γιατί είσαι άραγε ακόμα εδώ?
Ως κριτής του δίκαιου? Τον θεωρείς άραγε ρόλο αυτόν ή προσπαθείς να εξευμενίσεις τον θυμό σου μέσα από την διαλλακτικότητα, που νομίζεις ότι προσφέρεις?
΄Ελεος, δεν σου κάνουμε για φίλοι, γιατί δεν μας σέβεσαι...
Το εμπεδώσαμε...
Στις πόσες φορές θα το καταλάβεις, ότι το καταλάβαμε?