Θάνατος
Σωστά ......... θέλει δουλειά ..........
Φαντάσου να παρακολουθείς τον άλλον να λυώνει και να σε παρακαλάει να δώσεις τέλος στο μαρτύριο του.
Γνωρίζεις ότι αυτός είναι ο δρόμος και ότι δεν πρέπει να επέμβεις.
Εαν είσαι ετερόφωτος την έχεις βάψει από χέρι γιατί θ' αρχίσεις να λυώνεις κι εσύ.
Εαν είσαι αυτόφωτος άρα και γνώστης, προσπαθείς να μειώσεις τον φόβο του απερχόμενου.
Θέλει πολλή δουλειά ..........
Φαντάσου να παρακολουθείς τον άλλον να λυώνει και να σε παρακαλάει να δώσεις τέλος στο μαρτύριο του.
Γνωρίζεις ότι αυτός είναι ο δρόμος και ότι δεν πρέπει να επέμβεις.
Εαν είσαι ετερόφωτος την έχεις βάψει από χέρι γιατί θ' αρχίσεις να λυώνεις κι εσύ.
Εαν είσαι αυτόφωτος άρα και γνώστης, προσπαθείς να μειώσεις τον φόβο του απερχόμενου.
Θέλει πολλή δουλειά ..........
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Ωχ τι ειπες τωρα τις περισσοτερες τις ψυθιριζα επι σειρα ετων.....χτυπιομουν καθε μερα με αυτες ..Vaso έγραψε: δέστε με τι τροφοδοτούμε το υποσυνείδητο και πως ανακυκλώνουμε τον φόβο
- Πέθανα σήμερα από την κούραση
-Κουράστηκα πια από αυτήν την ζωή
-Βαρέθηκα την ζωή μου
-Μόνο αν πεθάνω, θα καταλάβεις τι έχασες
-Πεθαίνω κάθε φορά που με αγκαλιάζεις
-Θα πεθάνω, αν φύγεις
κοκ
Εκφράσεις καθημερινές...με τόσο βαθιά αποτύπωση στο υποσυνείδητο πόυ δεν μπορείτε να την φανταστείτε...
Τον τελευταιο καιρο οταν κατι δεν παει στην δουλλεια στο περιβαλλον μου απανταω ε δεν θα πεθανουμε κιολας.....
Επιπλεον διαβαζωντας τες αναγνωρισα οτι με εκνεβριζουν που τις ακουω συχνα απο αλλους ειδικα στο γραφειο απο καποια ατομα...
Που καθε μερα ειναι πτωμα πριν ξεκινησουν την μερα... και ψαχνουν μια γωνια να ψωφισουν...... στην αρχη πλησιαζα αυτα τα ατομα και προσπαθουσα μεσα απο την ζωντανια μου και το ενδιαφερον να το αλλαξω... τωρα πια εχω καταλαβει οτι αν δεν θελουν οι ιδιοι δεν γινεται...
σιγά που δεν το ήξερα...Ωχ τι ειπες τωρα τις περισσοτερες τις ψυθιριζα επι σειρα ετων.....χτυπιομουν καθε μερα με αυτες ..

και να ήσουν μόνο εσύ...όλοι οι άνθρωποι μασάμε σαν μαστίχα εκφράσεις που μας χειρίζονται με τον χειρότερο τρόπο...
αχ γελάσαμε πάλι σήμερα, σε καλό να μας βγει...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

_________________Εκφράσεις καθημερινές...με τόσο βαθιά αποτύπωση στο υποσυνείδητο πόυ δεν μπορείτε να την φανταστείτε...
Ο λογος που απεφευγα να παρω τηλεφωνο την μανα μου,φανταστειτε αν πηγαινα να την δω.
Εκετο φορες ελεγε οτι πεθαινει ,εκατο και βαλε.
Μεχρι που την πατησα ενα χιεσιμο μια φορα και καταπιε την γλωσσα της.Αγανάκτηση με εφερνε!Μετα αναρωτιεται γιατι το προσωπο της "χαλασε" τοσο πολύ....Θεε μου!

Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Σφαιρουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ιδιο τραβαγα με την πεθερα μου... καθε μερα πεθαινε.. 18 χρονια ακουγα το ιδιο τραγουδι ολη μερα...... απο τα 15 μου...
Ζει ακομα να φανταστεις... ΄χθες μου λεει ο γιος μου δωσε μου το τηλ σου να παρω την γιαγια.... του το δινω και μετα του λεω ευτυχως τωρα πια μετα απο 6 χρονια πληρωνω μονο το τηλ............
Σε αγαπω σφαιρουλα μου..............
Το ιδιο τραβαγα με την πεθερα μου... καθε μερα πεθαινε.. 18 χρονια ακουγα το ιδιο τραγουδι ολη μερα...... απο τα 15 μου...
Ζει ακομα να φανταστεις... ΄χθες μου λεει ο γιος μου δωσε μου το τηλ σου να παρω την γιαγια.... του το δινω και μετα του λεω ευτυχως τωρα πια μετα απο 6 χρονια πληρωνω μονο το τηλ............
Σε αγαπω σφαιρουλα μου..............
Σίγουρα ζει...Δεν μας είπες πως...Ζει ακομα να φανταστεις...

Α και το πιο ωραιο οταν της ειπε ο γιος μου που ειμαι ακομα εδω του ειπε να μου πει χαιρετισμους και οτι το παραπονο της ειναι που θα κλεισει τα ματια της χωρις να με δει....
Ε δεν μας χεζει λεω εγω..... δεν ειμαι και μητερα Τερεζα.....
Του ειπα γελωντας οτι θα με δει στην κηδεια της απο ψηλα γιατι εκει θα παω... στο κατω κατω μου με μεγαλωσε τον γιο μου...
εκει θα την σεβαστω... τωρα σεβομαι την Αμαλια που δεν θελει να την δει....
σωστο λαθος αυτο ειναι.-
Μες στην γκρινια απο οτι μαθαινω απο τον γιο μου προς τον πατερα του... και με τις αρρωστιες του κανει ολους καλα.....
Α και το πιο ωραιο οταν της ειπε ο γιος μου που ειμαι ακομα εδω του ειπε να μου πει χαιρετισμους και οτι το παραπονο της ειναι που θα κλεισει τα ματια της χωρις να με δει....
Ε δεν μας χεζει λεω εγω..... δεν ειμαι και μητερα Τερεζα.....
Του ειπα γελωντας οτι θα με δει στην κηδεια της απο ψηλα γιατι εκει θα παω... στο κατω κατω μου με μεγαλωσε τον γιο μου...
εκει θα την σεβαστω... τωρα σεβομαι την Αμαλια που δεν θελει να την δει....
σωστο λαθος αυτο ειναι.-
δεν μας χεζει λεω εγω..... δεν ειμαι και μητερα Τερεζα.....

Ετσι πιστευω κι εγω οτι ειναι απο την δικη μου την εμπειρια. Ο τροπος που ειναι διαμορφωμενη η προσωπικοτητα του καθε ανθρωπου ειναι αυτος που καθοριζει πως θα αντιμετωπισει το θανατο των αγαπημενων του, αν συμβει κατι τετοιο στη ζωη του. Αυτο ειναι που θα καθορισει αν και πως θα προχωρησει στη ζωη. Με δυναμη? Με αρνηση? Με καταθλιψη? Με αποδοχη και πιστη? Με κατανοηση της αληθινης ουσιας μας? Η απλως το θαβουμε μεσα μας και προχωραμε παρακατω χωρις να παρουμε κανενα μαθημα απο αυτο το γεγονος...
Για μενα ηταν πολυ δυσκολη η πορεια μου. Ευτυχως που ειχα να δουλεψω για να αναθρεψω και να μεγαλωσω ενα ακομη παιδι. Η ευθυνη του με γεμισε δυναμη να προχωρησω. Ξεχασα ομως τον εαυτο μου. Τον εγκατελειψα, τον κακομεταχειριστηκα και τωρα πρεπει να μαθω να τον σεβομαι και να τον αγαπω. Ειναι απο τα πολυ δυσκολα πραγματα που θελω να καταφερω. Και εδω συνδεονται ολα. Δλδ αυτο που εμποδισε τη ζωη μου, οπως λεει και η Βασω παραπανω, ειναι το βαρος του βαθυτερου επιπεδου, του αγνωστου μερους του εαυτου μου. Γιατι ειχα μια πολυ δυσκολη παιδικη ηλικια κι αυτο ειναι που καθορισε τον τροπο που αντιμετωπισα τον θανατο. Αυτογνωσια, λοιπον.... Αγαπη στο μικρο παιδι που εχουμε μεσα μας ολοι...Πολυ δουλεια και δυναμη....Δεν ξερω αν και τι θα καταφερω, θα προσπαθησω παντως εστω κι αν πεφτω χιλιαδες φορες... Θα προσπαθω παλι απο την αρχη...

Ετσι πιστευω κι εγω οτι ειναι απο την δικη μου την εμπειρια. Ο τροπος που ειναι διαμορφωμενη η προσωπικοτητα του καθε ανθρωπου ειναι αυτος που καθοριζει πως θα αντιμετωπισει το θανατο των αγαπημενων του, αν συμβει κατι τετοιο στη ζωη του. Αυτο ειναι που θα καθορισει αν και πως θα προχωρησει στη ζωη. Με δυναμη? Με αρνηση? Με καταθλιψη? Με αποδοχη και πιστη? Με κατανοηση της αληθινης ουσιας μας? Η απλως το θαβουμε μεσα μας και προχωραμε παρακατω χωρις να παρουμε κανενα μαθημα απο αυτο το γεγονος...
Για μενα ηταν πολυ δυσκολη η πορεια μου. Ευτυχως που ειχα να δουλεψω για να αναθρεψω και να μεγαλωσω ενα ακομη παιδι. Η ευθυνη του με γεμισε δυναμη να προχωρησω. Ξεχασα ομως τον εαυτο μου. Τον εγκατελειψα, τον κακομεταχειριστηκα και τωρα πρεπει να μαθω να τον σεβομαι και να τον αγαπω. Ειναι απο τα πολυ δυσκολα πραγματα που θελω να καταφερω. Και εδω συνδεονται ολα. Δλδ αυτο που εμποδισε τη ζωη μου, οπως λεει και η Βασω παραπανω, ειναι το βαρος του βαθυτερου επιπεδου, του αγνωστου μερους του εαυτου μου. Γιατι ειχα μια πολυ δυσκολη παιδικη ηλικια κι αυτο ειναι που καθορισε τον τροπο που αντιμετωπισα τον θανατο. Αυτογνωσια, λοιπον.... Αγαπη στο μικρο παιδι που εχουμε μεσα μας ολοι...Πολυ δουλεια και δυναμη....Δεν ξερω αν και τι θα καταφερω, θα προσπαθησω παντως εστω κι αν πεφτω χιλιαδες φορες... Θα προσπαθω παλι απο την αρχη...

καλή αρχή Ευθυμία μου...
Εχω ευχηθεί σε πολλούς ανθρώπους καλή αρχή...
Η καλή αρχή προϋποθέτει θάρρος και δύναμη, γιατί το "υπόγειο" δεν είναι εύκολη διάβαση. Μα το παιδί χρειάζεται επειγόντως αέρα! Αγάπη, αποδοχή...να το αφήσουμε να ωριμάσει μέσα από την φροντίδα και την αναδημιουργία του, ωριμάζοντας και αναδημιουργώντας τον εαυτό μας μαζί του!

Εχω ευχηθεί σε πολλούς ανθρώπους καλή αρχή...
Η καλή αρχή προϋποθέτει θάρρος και δύναμη, γιατί το "υπόγειο" δεν είναι εύκολη διάβαση. Μα το παιδί χρειάζεται επειγόντως αέρα! Αγάπη, αποδοχή...να το αφήσουμε να ωριμάσει μέσα από την φροντίδα και την αναδημιουργία του, ωριμάζοντας και αναδημιουργώντας τον εαυτό μας μαζί του!

Θελει δυναμη και θαρρος οπως σοφα λεει η Βασω μας....
εχει και πονο γιατι στα υπογεια βρισκεις πολλα θαμενα...πραγματα που δεν ειναι δικα σου αλλα εγιναν χωρις να το καταλαβεις.. προτυπα που σου κρυψαν την αληθεια ,την ζωη, το φως...
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ τα ευρηματα καθε φορα ειναι πραγματικος θησαυρος...
Ειναι δυναμη, αγαπη θαρρος ,φως.. καθαρα δικα σου....
Και ο πονος τοτε γινεται ευλογια..

Καλη αρχη και απο μενα....
Θελει δυναμη και θαρρος οπως σοφα λεει η Βασω μας....
εχει και πονο γιατι στα υπογεια βρισκεις πολλα θαμενα...πραγματα που δεν ειναι δικα σου αλλα εγιναν χωρις να το καταλαβεις.. προτυπα που σου κρυψαν την αληθεια ,την ζωη, το φως...
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ τα ευρηματα καθε φορα ειναι πραγματικος θησαυρος...
Ειναι δυναμη, αγαπη θαρρος ,φως.. καθαρα δικα σου....
Και ο πονος τοτε γινεται ευλογια..

-Μόνο αν πεθάνω, θα καταλάβεις τι έχασες
-Πεθαίνω κάθε φορά που με αγκαλιάζεις
-Θα πεθάνω, αν φύγεις

Σε ενεπνευσα Βασω ε??

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas