ΟΝΕΙΡΑ....ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ
- galazia_sfaira
Οι μελωδοί για εσωτερικούς χώρους καλό είναι να είναι μεταλικοί με πέντε ράβδους. Οσο για τους μελωδούς με ονειροπαγίδες μου αρέσουνε πάρα πολύ!!! Οταν θα βρεθώ μοναστηράκι θα πάω να πάρω έναν!!! Δίνουν υπέροχη δόνηση στην ατμόσφαιρα πάντως!! Οσο για τα όνειρα όλοι μου λένε πως είμαι τοσο ονειροπαρμένη που δεν παίζει ρόλο να μην θυμάμαι τα όνειρα που βλέπω στον ύπνο μου γιατι ονειρεύομαι και στον ξύπνιο μου!!!
Βασούλααααα χθες το βραδυ ειμασταν μαζι στο ονειρο μου
ειχες ερθει Αγιο Νικολαο ,συναντηθηκαμε,αγκαλιαστηκαμε και σε φιλησα στον αριστερο ωμο.Μετα μου ειπες οτι πας να συναντησεις τον Αρχχιμανδρητη.
Οταν επεστρεψες ,ηταν μαζι σου και ενας νεαρος με την στολη γιατρου,ο οποιος αρχισε να θεραπευει με βελονισμο (στο κεφαλι συγεκριμενα)μια παιδικη μου φιλη ,την Καιτουλα.
Μετα με ρωτησες ποτε φευγει το καραβακι για Λυμνο.
Επιβιβαστηκατε μαζι με τον νεαρο και φυγατε.Θα πηγαινατε να βρητε την Σφαιρουλα ...ειπες
Περιληπτικα το ονειρο που ειδα
Χαρηκαααα πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυ

ειχες ερθει Αγιο Νικολαο ,συναντηθηκαμε,αγκαλιαστηκαμε και σε φιλησα στον αριστερο ωμο.Μετα μου ειπες οτι πας να συναντησεις τον Αρχχιμανδρητη.
Οταν επεστρεψες ,ηταν μαζι σου και ενας νεαρος με την στολη γιατρου,ο οποιος αρχισε να θεραπευει με βελονισμο (στο κεφαλι συγεκριμενα)μια παιδικη μου φιλη ,την Καιτουλα.
Μετα με ρωτησες ποτε φευγει το καραβακι για Λυμνο.
Επιβιβαστηκατε μαζι με τον νεαρο και φυγατε.Θα πηγαινατε να βρητε την Σφαιρουλα ...ειπες
Περιληπτικα το ονειρο που ειδα

Χαρηκαααα πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυ

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Ωραίο το όνειρο Μαράκι...
αλλά βρε πουλάκι μου αυτό...
είναι τόσο μακρυά η εκκλησία από την δική μου αλήθεια, που νομίζω αυτή η απόσταση θα με εμπόδιζε ακόμα και να το ονειρευτώ...
το μάρκετινγκ για τον Ιησού δεν πιάνει σε μένα! ;)

αλλά βρε πουλάκι μου αυτό...

νομίζω ότι ούτε στο όνειρο δεν θα το πραγματοποιούσα...Μετα μου ειπες οτι πας να συναντησεις τον Αρχχιμανδρητη.

είναι τόσο μακρυά η εκκλησία από την δική μου αλήθεια, που νομίζω αυτή η απόσταση θα με εμπόδιζε ακόμα και να το ονειρευτώ...

το μάρκετινγκ για τον Ιησού δεν πιάνει σε μένα! ;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

zefira έγραψε:Τον Μάντρυ πρέπει να εννοεί![]()
![]()
Αρχιμανδρίτης = Αρχηγός Μάνδρης ;) ;)

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
ααααα....Μαράκι! Κατάλαβα! ;)

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό