2oς Βαθμος

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ζεφυράκι, νιώθω πάρα πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση!!!

έχω περάσει κι εγώ από αυτές τις διαδρομές, και κατανοώ τα ηνία που τις καθορίζουν και τις "ελέγχουν"...

΄Ομως δεν μπορώ να το γενικεύσω...σε καμία περίπτωση..Και εγώ όπως βλέπεις ακόμα διερευνώ, όχι τον Εαυτό μου, αλλά τον Εαυτό μου μέσα στο σύνολο!!!!

Η πρώτη μου επαφή με έκανε κι έχασα τον "κόσμο" και με φόβισε...΄Ενιωθα να με απορρφά το φως και δεν είχα την δύναμη να το αντέξω...

΄Αλλά κατανόησα τι συμβαίνει και αφέθηκα...Τίποτα δεν έχασα!
μόνο κέρδος είχα από αυτό το άφήμα!!!!

Το μόνο που έχασα ήταν ο φόβος μου μην χαθώ...

....και χάσει η βενετιά βελόνι, συμπληρώνω τώρα... :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πάντως κι εγώ -σχεδόν αυτόματα- πάντα ξεκινάω από το ηλιακό....

Διαβάζοντας εσας όλες αυτές τις μέρες -τη βασούλα δηλαδή που δίνει τις απαντήσεις- κατάλαβα γιατί..

Μέχρι τώρα τίποτα δεν είχα καταλάβει...γιατι υπέφερα από τους πόνους πέντε σχεδόν μήνες...θα το ΄πιστέψετε? μετά από τέσσερεις μήνες κοιμάμαι ξαπλωμένη σε όλες τις στάσεις, μέχρι τώρα κοιμόμουν καθιστή για να ανακουφιστώ από τον πόνο και τη δυσφορία..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D

ο λόγος είναι και θεραπευτικός να το ξερεις!!!

Εικόνα

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Από τα σύμβολα, το μόνο που μπαίνει πάνω σου είναι το τσοκουρέι, σε όλες τις θέσεις και το σει χε κι μόνο μέχρι το στηθος.

Το τριτο σύμβολο είναι μόνο για να συνδεθείς και να στείλεις από απόσταση...

Τώρα για τον ουρανίσκο, είναι μια τεχνική που χρησιμποιείται στην ψυχική εγχειρηση που διδάσκεται στο 3α και εκει μπαίνει μόνο το τσο κου ρέι...

Αυτά γνωριζω Τζιλντάκι...
και αυτά διδάσκω επίσης

αλλά, ξέρεις, έχω ακούσει τόσα πολλά που είμαι πολύ ανοιχτή στον τρόπο χρήσης του ρέικι...

οπότε μην αμφιβάλλεις για τον τρόπο που δουλεύεις εσύ με τον εαυτό σου...

Αν σ' αρέσει κάποιος άλλος, μπορείς να τον υιοθετήσεις...

΄Ομως υπάρχουν τόσες πολλές εκδοχές που δεν βρίσκουμε άκρη, ούτε οι εκπαιδευτές μεταξύ μας...

Κι αυτό ξέρεις γιατί...
Γιατί η Τακάτα δεν έδινε τίποτα γραπτο...
Ο καθένας λοιπόν έβαζε και την επινόησή του, είτε στον τρόπο της επίθεσης χεριων, είτε στο σύμβολο που λογικό είναι να μην τον θυμόταν, αφού δεν το είχε πουθενά γραμμένο...

Γι' αυτό και οι τόσες πολλές διαφορές στα σύμβολα της απόστασης και του μάστερ...
Βάσω μου καλημέρα!
Πάνω σ'αυτά που είπες, ήθελα να σε ρωτήσω: το SHK μπορείς να το βάζεις εκτός από τις θέσεις του κεφαλιού και της καρδιάς, και στο ηλιακό πλέγμα?
Επίσης εγώ ξέρω ότι όταν ζωγραφίζεις το CKR στον ουρανίσκο, μετά μπορείς να θεραπεύσεις με την αναπνοή σου. Η ψυχική εγχείρηση τι είναι ακριβώς?
Και κάτι άλλο, κάποια στιγμή κάποιος με ρώτησε: Και πως είσαι σίγουρη ότι τα σύμβολα είναι πράγματι ιερά από τη στιγμή που μεταδίδονται από δάσκαλο σε δάσκαλο και δεν έχουν παραποιηθει στην πορεία.Πως είσαι σίγουρη ότι δεν είναι για κακό? Φυσικά εγώ του απάντησα πως ποτέ, ούτε για μια στιγμή δεν αμφέβαλλα γι΄αυτά και ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι τέτοιο. Αλλά Βάσω μου είδες πως μπορεί να σκεφτεί κάποιος άνθρωπος, ιδιαίτερα μάλιστα που όπως είπες κι εσύ, η Τακάτα δεν τα έδωσε ποτέ γραπτά.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι ότι όπως και να έχουν μεταφερθεί τα σύμβολα, πάντα μα πάντα είναι η πρόθεση που τα ενεργοποιεί, έτσι δεν είναι?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Για να θεραπεύσεις με την αναπνοή σου Δήμητρα, θα πρέπει να έχεις φτάσει σ' αυτό το επίπεδο συνειδητότητας που η αναπνοή σου δεν είναι μόνο για να ζεις...

΄Οπως μπορείς να θεραπεύσεις και με τα μάτια...

με κάθε σου κύτταρο!!!

με μια αγκαλιά...

από παντου βγαίνει η ενέργεια όταν είσαι μέσα σ' αυτήν και δεν την χρησιμοποιείς μόνο ως κανάλι...

Κάνε τον κόπο και διάβασε τα ποστ για το ρέικι...Το ξέρω είναι πολλά, αλλά ίσως σου λυθούν κάποιες απορίες για το θεμα των συμβόλων...

@};-

Εικόνα

Bάσω μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μπορείς να με κατευθύνεις λίγο και να μου πείς που μπορώ να βρω αυτά τα ποστ? @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μακάρι να ήξερα, Δήμητρα... :D

δες τα ποστ που είναι στις δύο ενότητες για το ρέικι...

αλλά όμως σε όλο το φόρουμ υπάρχουν απαντήσεις για τον Εαυτό σου και όχι μόνο για το ρέικι...

Οπλίσου με υπομονή...Είναι τόσα πολλά που δεν θυμάμαι πια που και πότε, μόνο ξέρω πως υπάρχουν...

:x

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Δήμητρα ολη αυτη η ενότητα αφορα το Ρεικι αλλα οτιδηποτε και να διαβάσεις εδω μεσα...ειναι ολα Ρέικι και στο τελος θα νοιωσεις οτι ολα ειναι αγαπη.Σιγα σιγά, είμαι σίγουρη οτι θα βρίσκεις παντού απαντήσεις!! >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

>:d< Βάσω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Ευχαριστώ κορίτσια!!!
Να'στε σίγουρες ότι διαβάζω συνέχεια και όσο περισσότερο μπορώ..
@};-

Δημοσίευση από margaritarenia »

ARTYADIS έγραψε:Ευχαριστώ κορίτσια!!!
Να'στε σίγουρες ότι διαβάζω συνέχεια και όσο περισσότερο μπορώ..
@};-
;) :x :x :x Ζητα τι θες να διαβασεις και θα δεις οτι θα ερχεται μπροστα σου @};- @};- :-D
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Margot έγραψε:
Ζητα τι θες να διαβασεις και θα δεις οτι θα ερχεται μπροστα σου

Πραγματικά έτσι είναι! Πρόσφατα διάβαζα ένα βιβλίο για τα "ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ" του μεγάλου δασκάλου Ν. ΜΑΡΓΙΩΡΗ. Συγκλονίστηκα τόσο πολύ και απ' αυτά που έμαθα(!), μα και για τον ίδιο τον δάσκαλο, ένιωσα τέτοιο σεβασμό, που γεννήθηκε η επιθυμία μου να ψάξω να βρω βιβλιογραφία του.
Την αμέσως επόμενη ημέρα, ψάχνοντας στο INTERNET για κάτι άλλο, άσχετο, "έπεσε" μπροστά μου ολόκληρη σελίδα με όλη τη βιβλιογραφία του!!
Καταλαβαίνετε τι έπαθα, ε?

Και πού είσαι ακόμα....οταν αρχίζεις να βρίσκεις την καθημερινότητα να δείς τι θα πάθεις.... >:d<

Δήμητρα η παραθεση για να μην μπερδευεσαι γίνεται οταν

"μαυριζεις" τα λογια του όποιου ...

(κάνεις κλικ σέρνοντας πανω στην γραμματοσειρα τοποντίκι)και

μέτα πας πανω πάνω που γραφει"Quote" .
Θα σου γινει γαλάζιο και συ θα συνεχισεις τα δικα σου.
Ελπιζω να σε βοηθησα... :-D

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Έτσι ακριβώς, Καλλιόπη μου!! Η "μαγεία" είναι δίπλα μας, αρκεί ν' ανοίξουμε τα μάτια μας και να την δούμε!!! :-o
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-?

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”