ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ...
Re: ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ...
Είμαστε Ανθρωποι!!! 

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Δεν μου παίζει το βιντεάκι, γιατί λέει ότι έχει θέμα με πνευματικά δικαιώματα κλπ... 

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Θοδωράκο, εμένα μόλις τώρα το έπαιξε κανονικά.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Χμμμ...
Θα πάω να το δω και από το pc... 

Πολέμα και Οραματίσου

Πρώτα να ανοίξουμε το παράθυρο της καρδιάς μαςΠιστεύω ότι πριν ανοίξουμε το παράθυρο να το φωνάξουμε στο Σύμπαν, χρειάζεται να το φωνάξουμε στον Εαυτό μας...ή να επιτρέψουμε στον Εαυτό μας, να μας το θυμίσει...
Είμαστε Άνθρωποι!

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πιστεύω ότι πριν ανοίξουμε το παράθυρο να το φωνάξουμε στο Σύμπαν, χρειάζεται να το φωνάξουμε στον Εαυτό μας...ή να επιτρέψουμε στον Εαυτό μας, να μας το θυμίσει...
Είμαστε Άνθρωποι!

"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Σήμερα όλος ο Πλανήτης βιώνει πόνο! Τα εμβόλια της αναλγησίας και της απώλειας μνήμης τείνουν να λήξουν...
Πιστεύω ότι πριν ανοίξουμε το παράθυρο να το φωνάξουμε στο Σύμπαν, χρειάζεται να το φωνάξουμε στον Εαυτό μας...ή να επιτρέψουμε στον Εαυτό μας, να μας το θυμίσει...
Είμαστε Άνθρωποι!

"Πολέμα και Οραματίσου"...
Vaso έγραψε:Πιστεύω ότι πριν ανοίξουμε το παράθυρο να το φωνάξουμε στο Σύμπαν, χρειάζεται να το φωνάξουμε στον Εαυτό μας...ή να επιτρέψουμε στον Εαυτό μας, να μας το θυμίσει...
Είμαστε Άνθρωποι!

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

ανατριχιασα με το βιντεοVaso έγραψε: Πιστεύω ότι πριν ανοίξουμε το παράθυρο να το φωνάξουμε στο Σύμπαν, χρειάζεται να το φωνάξουμε στον Εαυτό μας...ή να επιτρέψουμε στον Εαυτό μας, να μας το θυμίσει...
Είμαστε Άνθρωποι!

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Είμαστε Άνθρωποι!!!!!!!

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Μονο για ΣΗμερα Επιτρεπω... Μονο για Σημερα Ειμαι Ανθρωπος...Πιστεύω ότι πριν ανοίξουμε το παράθυρο να το φωνάξουμε στο Σύμπαν, χρειάζεται να το φωνάξουμε στον Εαυτό μας...ή να επιτρέψουμε στον Εαυτό μας, να μας το θυμίσει...
Είμαστε Άνθρωποι!

Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου

Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
ΕιμαστεΠιστεύω ότι πριν ανοίξουμε το παράθυρο να το φωνάξουμε στο Σύμπαν, χρειάζεται να το φωνάξουμε στον Εαυτό μας...ή να επιτρέψουμε στον Εαυτό μας, να μας το θυμίσει...
Είμαστε Άνθρωποι

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...