Σκέψου η οικονομία να πάρει μέσα της τις ιδέες, την δόνηση και την ενέργεια που ο Ηλίας δίνει σε αυτή την συγκλονιστική λέξη που είναι η Οικονομία! Ο μεγαλύτερο Οικονομολόγος είναι ο Θεός και ο Ηλίας με το άρμα των ονείρων του, του κόπου του και των πράξεων του έχει ήδη online wisdom! σε αυτό που θέλει να κάνει και που σύντομα θα είναι ξεκάθαρο
Με τι επαγγελμα ασχολειστε;
Mα..Σκαπανέα, ο Ηλίας είναι το μέλλον! Και είναι καλός το ξέρω!
Σκέψου η οικονομία να πάρει μέσα της τις ιδέες, την δόνηση και την ενέργεια που ο Ηλίας δίνει σε αυτή την συγκλονιστική λέξη που είναι η Οικονομία! Ο μεγαλύτερο Οικονομολόγος είναι ο Θεός και ο Ηλίας με το άρμα των ονείρων του, του κόπου του και των πράξεων του έχει ήδη online wisdom! σε αυτό που θέλει να κάνει και που σύντομα θα είναι ξεκάθαρο

Σκαπανέα.. θα χαρώ πολύ αν εξαφανιστεί η οικονομία απ' τον κόσμο...
Αν καταρεύσει η παγκόσμια οικονομία .. κανείς δεν θα έχει δουλεια.. γιατί κανείς δεν θα πληρωνεται...
:lol:
Θα χαρω να εξαφανιστεί γιατι με την οικονομία έρχεται και η εκμεταλευση.. ως ένα βαθμό τουλάχιστων. έρχετε και ο κοινωνικός ρατσισμός- διαχωρισμός..
Τι επάγγελμα θα έκανα εεε;; χμ.. αν ολα τα επαγγέλματα συνεχιζαν απερίσπαστα.. εκτος αυτα των οικονομικών.. φωτογραφος.. γιατι;; γιατί μου αρέσει η φωτογραφία..
Αλλιως και γκαρσονι σε ταβέρνα.. .
Σκαπανέα δεν ζω για να δουλέυω...
δουλεύω για να ζω...
Αν καταρεύσει η παγκόσμια οικονομία .. κανείς δεν θα έχει δουλεια.. γιατί κανείς δεν θα πληρωνεται...
:lol:
Θα χαρω να εξαφανιστεί γιατι με την οικονομία έρχεται και η εκμεταλευση.. ως ένα βαθμό τουλάχιστων. έρχετε και ο κοινωνικός ρατσισμός- διαχωρισμός..
Τι επάγγελμα θα έκανα εεε;; χμ.. αν ολα τα επαγγέλματα συνεχιζαν απερίσπαστα.. εκτος αυτα των οικονομικών.. φωτογραφος.. γιατι;; γιατί μου αρέσει η φωτογραφία..
Αλλιως και γκαρσονι σε ταβέρνα.. .
Σκαπανέα δεν ζω για να δουλέυω...
δουλεύω για να ζω...
Παρακαλω Galazia_sfaira διευκρινισε τι εννοεις με το " μελισσακι " ;;; .galazia_sfaira έγραψε:Το ξέρω πολυ καλά ... ... ...
,που τον νοιώθεις στο μελισσακι που ζουζουνιζει,που μπορείς να τον δεις στο ασπρισμενο αυλοντουβαρο,... ...
Και το " ζουζουνιζει " ;;; Μηπως το "βομβο" που εχουμε συχνα στ' αυτια ?
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
- Madraoulas
Η επαγγελματικη μου καρτα λεει "flint artist"!!!
και τι σημαινει αυτο?.... θα μου πειτε
Εχω τελειωσει ΑΣΟΕΕ(τμ. Πληροφορικης) και μετα απο προσωπικη αναζητηση πολλων επαγγελματων (12 παρακαλω)
κατεληξα στο να κανω..
Ψηφιακη επεξεργασια και σκηνοθεσια κινουμενης εικονας (special f/x, animation, lighting) για παραγωγη tv spot
Εχω μονιμη δουλεια σε εταιρεια...ειμαι πολυ ευχαριστημενος, χωρις αγχος και περναω καλα γιατι ετσι θελω!
και τι σημαινει αυτο?.... θα μου πειτε
Εχω τελειωσει ΑΣΟΕΕ(τμ. Πληροφορικης) και μετα απο προσωπικη αναζητηση πολλων επαγγελματων (12 παρακαλω)
κατεληξα στο να κανω..
Ψηφιακη επεξεργασια και σκηνοθεσια κινουμενης εικονας (special f/x, animation, lighting) για παραγωγη tv spot
Εχω μονιμη δουλεια σε εταιρεια...ειμαι πολυ ευχαριστημενος, χωρις αγχος και περναω καλα γιατι ετσι θελω!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- galazia_sfaira
Καλέ Qisan ξέρεις καλά πω ςο βομβος που έχουμε συχνά στα αυτιά μας ...είναι μια ένδειξη μακριά από Κείνον...Qisan έγραψε:Παρακαλω Galazia_sfaira διευκρινισε τι εννοεις με το " μελισσακι " ;;; .galazia_sfaira έγραψε:Το ξέρω πολυ καλά ... ... ...
,που τον νοιώθεις στο μελισσακι που ζουζουνιζει,που μπορείς να τον δεις στο ασπρισμενο αυλοντουβαρο,... ...
Και το " ζουζουνιζει " ;;; Μηπως το "βομβο" που εχουμε συχνα στ' αυτια ?
Εγω Τον νοιώθω ακριβώς εκεί πανω απο μαι μαργαρίτα την ώρα που η δροσοσταλιδα πάει να τρέξει και το μελισσακι ετοιμο να ορμησει και να γευτεί το νέκταρ...."ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;"

Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Έχεις παίξει ποτέ σε τηλεοπτικό σπότ????Μου είναι πολύ οικείο το πρόσωπόσου και έχω προβληματιστεί γιατί μένεις Χολαργό και εγώ έμενα Παπάγου απο τη μέρα που γεννήθηκα!Εδώ και 33 χρόνια δηλαδή και μετά μετακόμισα στο Χολαργό για λίγο πριν αναίβω Θεσσαλονίκη!Προσπαθώ να καταλάβω άν σε ξέρω απο κάπου εν ολίγοις!!!Ψηφιακη επεξεργασια και σκηνοθεσια κινουμενης εικονας (special f/x, animation, lighting) για παραγωγη tv spot
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η αλήθεια είναι Madraoulas οτι έχεις πολύ γνωστή φυσιογνωμία...κι εγώ έμενα όλη μου τη ζωή στο Κ.Χαλάνδρι....οπότε Δωρούλα κάπου εκει γύρω θα τον έχουμε δει...χιχιχιχιχι..
Και ειλικρινά το επάγγελμά σου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον....μακάρι όλοι να δουλεύανε χωρίς άγχος και να απολάμβαναν αυτό που κάνουν, όπως εσύ....
Ο κόσμος μας, θα ήταν καλύτερος...!!!!

Και ειλικρινά το επάγγελμά σου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον....μακάρι όλοι να δουλεύανε χωρίς άγχος και να απολάμβαναν αυτό που κάνουν, όπως εσύ....
Ο κόσμος μας, θα ήταν καλύτερος...!!!!

- Madraoulas
Δυστυχως η ευτυχως κοριτσια δεν ειμαι τηλεοπτικος αστεραςjavascript:emoticon(':lol:')..ουτε εχω παρει μερος σε διαφημιση.
Ε, αφου ειμασταν γειτονακια καπου θα με εχετε πετυχει (γενικα δεν καθομαι ευκολα μεσα...γυρναω
)..μπορει για καφε σε διπλανο τραπεζι παλαιωθεν στην Αρτεμη !!...ισως και στο Blue Peach.....who knows :idea:
Ε, αφου ειμασταν γειτονακια καπου θα με εχετε πετυχει (γενικα δεν καθομαι ευκολα μεσα...γυρναω
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
Στέκια μου και τα δύο!!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Λοιπόν.........εγώ είμαι..........ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ......!
Αφού πέρασα 25 συναπτά έτη, σκληρά εργαζόμενη μητέρα, κάτι σε Παναγιωταρά...! σε εταιρίες με ρούχα, στην πρώτη στις πωλήσεις στη δεύτερη στη δημιουργία, κατέληξα γραμματέας σε Ασφαλιστική ...... :roll: :roll:
και πήρα σύνταξη "λόγω γήρατος"........ και ασχολούμαι επιτέλους με αυτά που ποθούσε η ψυχούλα μου.
Διάβασμα, σπουδές.....κ.ά.
Απολαμβάνω το μεγάλωμα των παιδιών μου, φτιάχνω γλυκά, επιτέλους ζεστό φαϊ στο πιάτο μας...... (τόσα χρόνια έπρεπε να μαγειρεύω από βραδύς)....ξαναζεσταμένο το τρώγαμε την επομένη....
ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΖΩΗ.......! ποτέ δεν είναι αργά..........!
:lol: :lol:
Αφού πέρασα 25 συναπτά έτη, σκληρά εργαζόμενη μητέρα, κάτι σε Παναγιωταρά...! σε εταιρίες με ρούχα, στην πρώτη στις πωλήσεις στη δεύτερη στη δημιουργία, κατέληξα γραμματέας σε Ασφαλιστική ...... :roll: :roll:
και πήρα σύνταξη "λόγω γήρατος"........ και ασχολούμαι επιτέλους με αυτά που ποθούσε η ψυχούλα μου.
Διάβασμα, σπουδές.....κ.ά.
Απολαμβάνω το μεγάλωμα των παιδιών μου, φτιάχνω γλυκά, επιτέλους ζεστό φαϊ στο πιάτο μας...... (τόσα χρόνια έπρεπε να μαγειρεύω από βραδύς)....ξαναζεσταμένο το τρώγαμε την επομένη....
ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΖΩΗ.......! ποτέ δεν είναι αργά..........!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.