Φωνές...

Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Re: Φωνές...

Δημοσίευση από Madraoulas »

>:d< σοραγιες μου @};- :sunny:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Ανθρωπος κ Ελληνας μαζι..

Ναι, Γιώργο μου, ναι!!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Οι Άνθρωποι δεν σκύβουν το κεφάλι! Οι Έλληνες δεν γονάτιζαν ποτέ!

Ας τους τιμήσουμε λοιπόν, γιατί τις γονυκλυσίες άλλοι μας τις πέρασαν, δεν είναι δικό μας στοιχείο..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Οι γονυκλισίες δεν είναι μέσα στην φύση του ανθρώπου, Δήμητρα ασχέτου εθνικότητας. Είναι όμως μέσα στην φύση του ανθρωπάκου. Και μας έμαθαν, μας έκαναν να πιστέψουμε πως είμαστε ανθρωπάκια. Βγάλαμε, ό,τι πιο ποταπό και ενστικτώδες είχαμε μέσα μας. Ε, καιρός λοιπόν, να πάψουμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ανάποδα και να δώσουμε χώρο στον άνθρωπο, που αρκετά τον έχουμε φυλακίσει, εξανδραποδίσει και δολοφονήσει.

>:d< >:d< >:d<
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Οι γονυκλισίες δεν είναι μέσα στην φύση του ανθρώπου, Δήμητρα ασχέτου εθνικότητας. Είναι όμως μέσα στην φύση του ανθρωπάκου.
Α, και βέβαια συμφωνώ Ευάκι μου. Ίσως φάνηκε ότι έκανα διαχωρισμό, όμως αναφερόμουν σε κάτι πιο συγκεκριμένο, έχοντας στο μυαλό μου, ότι οι ΄Ελληνες πριν εκχριστιανιστούν δεν είχαν καν στην νοοτροπία τους την έννοια του "γονατίζω"!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από AMALIA »

evi έγραψε:
Άκου τώρα... Ο Γιώργος Νταλάρας ανακοίνωσε έντεκα δωρεάν συναυλίες σε όλη την Αθήνα, διότι θέλει να προσφέρει και να στηρίξει τον ελληνικό λαό. Για πες μου... τί σκέφτεσαι όταν το ακούς;
Βρηκα αυτο στο fb και το βαζω εδω:

Nα επιστρέψουμε τους δίσκους του Νταλάρα!

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο του Ηρακλείου ο κ. Νταλάρας κάνει συναυλία δωρεάν. Αυτή αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναυλιών που προγραμματίζει γιατί όπως δηλώνει «χρωστάει» στο λαό των φτωχών συνοικιών που μεγάλωσε!

Όμως ο κύριος Νταλάρας, ο αγαπημένος τραγουδιστής, δεμένος με τους πολιτικούς και ηθικούς μύθους της νιότης μας, δεν δικαιούται τη συγχώρεση και το άλλοθι που ζητάει. Δεν θα του τα δώσουμε.

Πριν από χρόνια στη διαμάχη του με τον Πανούση κατέληξε να τον ονομάζει ο Τζίμης, «Ακατανόμαστο!». Σήμερα που φτάσαμε «στα σύνορα του εξαποδό» έρχεται ο κ. Νταλάρας να μιλήσει «για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!»

Με το όνομά του φτιάχτηκε η σύζυγός του βουλευτής και υπουργός που ψήφισε την μνημονιακή καταδίκη του λαού. Με το όνομά του κατά διαβολική σύμπτωση έρχεται ο εκπρόσωπος των τραπεζών στην Ελλάδα.

Πριν από πολλά χρόνια ακούσαμε την ιστορία από το Μίκη Θεοδωράκη, τον καλλιτέχνη που παρά τις παλινωδίες του και τις κολακείες που εισέπραττε από το ευρωπαϊκό κατεστημένο, έμεινε δίπλα στο λαό που τον λάτρεψε.

Ο Μίκης ανέφερε την ιστορία του Νορβηγού νομπελίστα Κνουτ Χάμσουν συγγραφέα της «πείνας» που συνεργάστηκε με τους γερμανούς. Οι θαυμαστές του επέστρεψαν τα βιβλία αθόρυβα έξω από το σπίτι του. Οι λαοί μπορούν να τιμωρήσουν αθόρυβα!

Αυτή η συναυλία πρέπει να ακυρωθεί από τους πολίτες που τους εμπαίζει. Δεν χρειάζεται να εμποδίσουμε να πάνε εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν την μεγάλη σημειολογική σημασία που έχει αυτή η κίνηση.

Ας στείλουμε τη διαμαρτυρία μας στο κλειστό στάδιο του Ηρακλείου, με δίσκους του Γιώργου Νταλάρα που θα τους επιστρέφουμε. Αυτό να κάνουμε και σε κάθε άλλη συναυλία αυτής της σειράς.

Ας στείλουμε το μήνυμα σε όσους διεκδικούν με το ναρκισσισμό τους την ατέλειωτη εξαπάτηση του λαού.

Ας στείλουμε το μήνυμα στους πορτογάλους και ισπανούς όπου ο Νταλάρας επισκεπτόταν και τραγουδούσε ως εκπρόσωπος του λαϊκού μας τραγουδιού.

Ας στείλουμε το μήνυμα σε όλους τους «λαϊκούς» πολιτευτάδες που ψαρεύουν μες στο πλήθος.

Οι θαυμαστοί του λαού πρέπει να μπορούν να πουν το κατάλληλο όχι την κατάλληλη στιγμή και να αποφασίσουν με ποιους θα παν και ποιους θ' αφήσουν!

Ας τραγουδήσουμε:

Όλα καλά κι όλα ωραία χτες ήσουν μ' άλλονε παρέα

Και που σοκάκι να τραγουδήσεις δεν επιτρέπονται οι αναμνήσεις

Μήλα σιγά και μην φωνάζεις δεν είμαι κουτός δεν με τρομάζεις

Δεν θέλω κόσμο και φασαρία αύριο μπαίνω στην ανεργία

Έχω ψυχή και δεν έχω βράχο πάλι με άφησες μονάχο

Και μια σημαία σ'ένα μπαλκόνι αλλάζει χρώματα και με σκοτώνει

Όλα καλά κι όλα ωραία χτες ήσουν μ' άλλονε παρέα

Και που σοκάκι να τραγουδήσεις δεν επιτρέπονται οι αναμνήσεις

@};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αχ δεν φταίει ο Νταλάρας, αλλά αυτοί που τον έκαναν είδωλο...

όπως και κάθε άλλον...

οι "επώνυμοι" τις πιο πολλές φορές μας καταδικάζουν, γιατί έγιναν "επώνυμοι" από την δική μας λατρεία. Δεν καταλαβαίνω γιατί η γνώμη τους έχει μεγαλύτερη αξία, από του απλού ανθρώπου...

Και δώστου συνεντεύξεις και κοντρα συνεντεύξεις για την ζωή του καθενός από δαύτους...για το πως μιλάει, πως ερωτεύεται, πως σκέφτεται...λες και διαφέρει ο ανθρωπάκος από τον ανθρωπάκο, από την διασημότητά του...

Αμ εκεί χτυπάει περισσότερο η ασθένεια, εκεί στην συναισθηματική ανωριμότητα της "επωνυμίας" μας...

αρκεί να είναι επώνυμος κι ας είναι και λαμόγιο...Αυτές τις εντολές παίρνουμε όταν είμαστε παιδιά...Να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, να συγκριθούμε και να νιώσουμε αυτο-ικανοποίηση, όταν μας αναγνωρίζουν...Ο κάθε άνθρωπος παλεύει για την επωνυμία του, και όταν αυτή του χτυπήσει την πόρτα, τότε παίρνει χάπια για να μείνει ανώνυμος στον Εαυτό του...

μια ματιά στο πάνθεον των διασημοτήτων θα μας πείσει, γι' αυτό το άθλιο "σπορ" που ονομάζεται "σύγκριση"...

ας κάνει την συναυλία του ο κ. Νταλάρας δωρεάν...Μερικές αναμνήσεις δεν πληρώνονται και δεν ξεπληρώνονται επίσης!

όπως και του κ. Θοδωράκη!

:-( @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε: Αμ εκεί χτυπάει περισσότερο η ασθένεια, εκεί στην συναισθηματική ανωριμότητα της "επωνυμίας" μας...

μια ματιά στο πάνθεον των διασημοτήτων θα μας πείσει, γι' αυτό το άθλιο "σπορ" που ονομάζεται "σύγκριση"...

ας κάνει την συναυλία του ο κ. Νταλάρας δωρεάν...Μερικές αναμνήσεις δεν πληρώνονται και δεν ξεπληρώνονται επίσης!

όπως και του κ. Θοδωράκη!

:-( @};-
@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

έλα έλα Βασίλη μου να πιάσουμε τον τόνο μαζί

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

that's the spirit! :D :D :D
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

(Αχ!) ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ...

Στίχοι: Νίκος Γκάτσος
Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Δημητράτος
.........................

Δεν έχω σπίτι πίσω για να 'ρθώ
ούτε κρεβάτι για να κοιμηθώ
δεν έχω δρόμο ούτε γειτονιά
να περπατήσω μια Πρωτομαγιά.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
μου τα ‘πες με το πρώτο σου το γάλα.

Μα τώρα που ξυπνήσανε τα φίδια
εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς.

Μα τότε που στη μοίρα μου μιλούσα
είχες ντυθεί τα αρχαία σου τα λούσα
και στο παζάρι με πήρες γύφτισσα μαϊμού
Ελλάδα Ελλάδα μάνα του καημού.

Μα τώρα που η φωτιά φουντώνει πάλι
εσύ κοιτάς τα αρχαία σου τα κάλλη
και στις αρένες του κόσμου μάνα μου Ελλάς
το ίδιο ψέμα πάντα κουβαλάς.
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:cry: @};-

Εικόνα

:cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσίευση από Fotinoula »

@};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

@};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”