aetos έγραψε:Συμφωνώ κ εγω και μετα αναρωτιέμαι..Αν το βρω αυτό η νομιζω οτι το βρηκα σε ατομο του αλλου φύλου , και αν μου αρεσει και εξωτερικά ..τοτε γιατί να μην ειναι αυτος ο ενας ?Η φιλία σημαίνει κατανόηση και συμπάθεια, καθώς και επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα.
Επίσης πως θα αποφύγει και γιατι να το κανει...ο οποιοσδήποτε την σωματική επαφή και τον ερωτα αν ολα τα αλλα υπάρχουν? Θα εχει βρει το απολυτο .....[ λεμε .....]
Αυτό δεν είναι απαγορευτικό Ελενάκι...Η σωματική επαφή είναι πολύ ουσιαστική σαν έκφραση. Αλλά δεν είναι απαραίτητη η σεξουαλική επαφή σαν πρώτο κίνητρο της σχέσης. Αυτό εννοώ...
Δεν κάνεις έρωτα συμπερασματικά. Αυτό προκύπτει αυθόρμητα, όποτε και αν είναι να προκύψει. ΄
Δηλαδή επειδή επικοινωνείς καλά και βαθιά με έναν άνθρωπο, αυτό συμπερασματικά σε οδηγεί και στο να θέλεις και την σεξουαλική ένωση, ενώ στην ουσία μπορεί να μην είναι ακόμα ώριμη η σχέση γι' αυτό και να προκύψουν άλλα θέματα μετά!
Η φιλία για μένα δεν είναι φαντασίωση. Η επικοινωνία μέσα από την ψυχή μου δεν απορρίπτει, μα ούτε και αποζητά τον έρωτα με κάποιον άλλον άνθρωπο, επειδή έτσι συνηθίζεται...
Αν το αφήσεις να προκύψει με ωριμότητα, τότε θα δεις ότι η σχέση δεν κοντράρει στα συναισθήματα των δύο, αλλά τα ενσωματώνει με συνέπεια σε μια πιο ουσιαστική εσωτερική εργασία/επικοινωνία.
Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πάντα οι χαρακτήρες, που εμφανίζονται βίαια όταν η σχέση γίνεται διεκδικητική!