DVD - VIDEO

Κινηματογράφος, θέατρο, παραστάσεις
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Το έχω δει Μαργαριτούλα!!! ’σχετα από τις κριτικές εμένα μου αρέσει η μαγεία του παραμυθιού....!!!! O:-) O:-)
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

^:)^ ^:)^ ^:)^ >:d< :*
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Μια ταινία που πρέπει να δείτε...

The Fountain - Η Πηγή της Ζωής

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Τι Στο Μπιπ Ξέρουμε

Ένα τρομερό επιστημονικό ντοκιμαντέρ που μιλά για το πνεύμα, σχεδόν αποδεικνύει ότι υπάρχει.
Σε βάζει στη σκέψη ότι σίγουρα υπάρχει, το σημαντικό είναι ότι μιλάν πολύ επιστήμονες..
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

χεχε Υπεροχο!Μοναδικο!!!!
Πες κι αλλα πες κι αλλα!! O:-)
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Θα αναφέρω έαν απόσπασμα από το αντίστοιχο βιβλίο " Τι στο μπιι..π ξέρουμε"
".... Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Είμαστε συσχετισμένοι.Αν θέλετε να το πείτε κβααντικό συσχετισμό έχει καλώς. Όμως δεν υπάρχει κανένας πραγματικός διαχωρισμός μεταξύ μας οπότε ό,τι κάνουμε σε κάποιον άλλο το κάνουμε από μια άποψη στον εαυτό μας. Κανείς μας δεν είναι αθώος από αυτή την άποψη. Έχουμε ευθύνη ως συνδημιουργοί και στην διαδικασία αυτή είτε πολιτικοί γινόμαστε, είτε θεολόγοι, είτε επιστήμονες είτε ότιδήποτε άλλο μπορούμε να συνεισφέρουμε στη ζωή και να την βελτιώσουμε . Στοχαζόμαστε και πράττουμε αναγνωρίζοντας, ότι όλοι οι άλλοι είναι αδελφια μας και ότι όλα είναι οικογενειακό θέμα...."
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Χρυσούλα κι αυτο μας αρεσει έ;
"Αν αλλαξουμε γνώμη για το ποιοί είμαστε και μπορεσουμε να δουμε τιυς εαυτούς μας ως δημιουργικά αιώνια όντα που δημιουργούν φυσική εμπειρία,η οποία ενώνεται με εκείνο το επίπεδο εμπειρίας που αποκαλούμε συνείδηση,τότε θα αρχίσουμε να βλεπουμε και να δημιουργούμε τον κόσμο στον οποίο ζούμε,εντελως διαφορετικά"
:x
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Αμήν!!!!!!! @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ουάου...Χρυσουλίτσα... :-o

σήμερα έγραφα στο βιβλίο μου γι' αυτό...

η επίδραση μεταξύ μας...Δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτείς ή να κάνεις κάτι στον άλλον ή για τον άλλον, που να μην επιδράσει σε εσένα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

αόρατος ομφάλιος λώρος που αρνούμαστε να δεχτούμε :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Θα το γραψω εδω...γιατι σε λιγο καιρο θα βγει σε DVD...

Λυκοφως (Twilight)....εκει θα βρειτε τον "πριγκηπα" που περιμενετε χρονια......αγαπηστε τον μεσα απο την ταινια για 1,5 ωρα και μετα γυριστε στην πραγματικοτητα χωρις να σας ποναει που δεν τον εχετε...γιατι τι ειναι ο ¨πριγκηπας πανω στο ασπρο αλογο"....ενα ακομα προτυπο....

Σας το λεω απο προσωπικη μου εμπειρια γιατι μπηκα τοσο πολυ στο συναισθημα που οταν τελειωσε η ταινια ηθελα να την βλεπω και να την ξαναβλεπω..και να την ξαναβλεπω...!
Πολλες φιλες μου ξενερωσαν με το αλλο φυλο γιατι ολες ειδαμε στο προσωπο του πρωταγωνιστη το τελειο....

Η ιστορια..

Ενας βρικολακας ερωτευεται μια θνητη...η ιστορια εκτυλισσεται σε μια κωμοπολη της Αμερικης...δεν εχει να κανει σχεση με αιματα, βαμπιρ και αλλα τετοια χαζα...ειναι μια ομορφη ιστορια αγαπης αναμεσα στην αιωνιοτητα και στο θανατο....
Το Twilight ειναι το πρωτο βιβλιο. Η συγγραφεας εχει γραψει και αλλα 4 βιβλια αυτης της ιστοριας αγαπης...Η συνεχεια επι της οθονης μας...

Καλη διασκεδαση... @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΨΥΧΗΣ ξενη ταινια με συμμετοχες και ελληνων ηθοποιων παρα πολυ καλες κριτικες και εχει γυριστει καιιι στη Μυτιληνηηηηηηηηηη
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Μαιρη έγραψε:ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΨΥΧΗΣ ξενη ταινια με συμμετοχες και ελληνων ηθοποιων παρα πολυ καλες κριτικες και εχει γυριστει καιιι στη Μυτιληνηηηηηηηηηη
θα συμφωνησω Μαιρουλα.....To trailer της ταινιας αυτης το εφτιαξα εγω και μπορω να πω οτι η φωτογραφια και η αισθηση που δινει η ταινια ειναι πολυ ομορφη...για το σεναριο δεν γνωριζω......αλλα η αποτυπωση του ελληνικου φωτος σε film με ξενους δημιουργους/τεχνικους ειναι σουπερ!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

ΟΑΟΥ Μαντρυ εσυ;;; >:d< >:d<
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

μαδρακι... >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΘΕΑΜΑΤΑ”