Vaso έγραψε:ναι μόνο τώρα τελευταία Μπεττούλα κανει πάρτυ η αρσενική σου πλευρά...

Συντονιστής: Emmaki
Vaso έγραψε:ναι μόνο τώρα τελευταία Μπεττούλα κανει πάρτυ η αρσενική σου πλευρά...
Bασίλη μου, ακομη και ως υποκατάστατο να μην φέρεις κάποιον στο σπίτι, ακόμη και αν πρόκειται για μια όμορφη και ουσιώδη σχέση αγάπης, οφείλεις αν μη τι άλλο να το συζητήσεις πρώτα με τα παιδιά σου, εφόσον μένουν μαζί σου, στην περίπτωση που η σχέση σου είναι με άντρα (και εδώ βεβαίως υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί αναλόγως το φυλλο των παιδιών, τις ηλικίες τους κ.α.)VasilisM έγραψε:Ναι αν τον/της πας σαν υποκατάστατο σίγουρα δεν είναι καλή επιλογή ανεξαρτήτου φύλου. Απλά καταλήγω σε αυτό που είπε η Βάσω τελικά..
αυτή η γυναίκα πήγε να σπάσει τα στερεότυπα, πριν καν μάθει η ίδια και μάθει και στο παιδί της, τι σημαίνουν τα πρότυπα...
Eκτός πια, και αν πάμε στην ιδεατή περίπτωση όπου και τα παιδιά έχουν σπάσει τα στερεότυπα...αλλά οκ τι να λέμε τώρα???Η κοινωνια μιλαει για την μητερα της και τα λογια τους φτανουν στα αυτια της σαν μαχαιρια.Ετσι μου ειπε κλαιγοντας.ΔΕν ειναι σε ηλικια που μπορει να μαλακωσει την ψυχη της.Κλαιει και φωναζει συνεχεια<δε θελω τη μανα μου λεσβια>
Δεν ειναι τα παντα στη ζωη μας <κανω οτι γουσταρω και σκασιλα μου για τους αλλους>.
Ω, θα συμφωνήσω τόσο πολύ!Tomasino έγραψε:Απαιτει μεγαλη προσπαθεια να μπορεσεις να δεις τον αλλον σαν ανθρωπο οταν δεν σε αφηνει και ακομη μεγαλυτερη οταν δεν αφηνεις εσυ τον εαυτο σου.
εγραψε!!!!!Vaso έγραψε:Η ασθένεια είναι κολλητική (νατο το emoticon που κλείνει το μάτι )
Πόσο πολύ μου άρεσε αυτό...(!)Βασούλα έγραψε:΄Ενας άνθρωπος είναι από την φύση του γενναιόδωρος, αφοσιωμένος, θαρραλέος, δυνατός, ευαίσθητος, δεκτικός...δεν τελειώνει ο κατάλογος των χαρισμάτων!
Η φύση του είναι αγάπη, γιατί δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο και να ποιεί Ζωή...Οτιδήποτε δεν είναι αγάπη, δεν μπορεί να είναι δημιουργικό...Το ξέρετε άλλωστε!