Ο φόβος της ελευθερίας...

Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Περικοκλάδα μου τα δώρα σου είναι όμορφα αλλά, χωρίς ψυχή τι να τα κάνω?
Τη ζωή που ονειρεύτηκα, λες, πλανεμένη από τις χάρες σου, εγκλωβισμένη στον έλεγχο σου.
Τα δώρα σου δεν με έκαναν ευτυχισμένη. Υπήρχε ένα μεγάλο κενό μέσα μου, κρύο και σκοτεινό, και κάθε φορά που αναρωτιόμουν τι ήταν αυτό που μου έλειπε, μου έφερνες ένα καινούριο, φανταχτερό δώρο.

Φτάνει γλυκιά μου, θάμπωσα από τα πλούτη σου και ανάσα δεν πήρα.
Τώρα θέλω την πνοή μου πίσω και είναι δικαίωμά μου να την ψάξω και να τη βρω.

Γι' αυτό περικοκλάδα μου αρνούμαι να με ελέγχεις. Αφοσιώνομαι στην εσωτερική αίσθηση για να βρω ποιά αληθινά είμαι.
Ξέρεις, δεν είμαι τα μάτια, τα αυτιά, τα λούσα και τα στολίδια, η εξουσία και τα πάθη, ο έλεγχος και η τυραννία.
Είμαι ένας απλός άνθρωπος που ενσαρκώθηκε για να ζήσει, έτσι απλά ………
Η ψυχή μου γνωρίζει κι εγώ θέλω να συνομιλώ μαζί της και όχι να την κρύβω μέσα στα σκοτάδια.

Πολλές φορές με έχεις τρομάξει, με έχεις δελεάσει κι εγώ επειδή δεν πίστευα στον εαυτό μου, αφηνόμουν πάλι στην πλάνη μου, στον έλεγχό σου.
Πώς να ξεφύγω αφού δεν ήξερα ούτε τι είναι η ζωή, η ψυχή μου είχε γίνει ένας άψυχος σβώλος τυλιγμένος στον ιστό σου.
Και σε πίστευα, πάντα σε πίστευα, γιατί είχα φροντίσει να διαστρεβλώσω όλα μου τα χαρίσματα, να τα ερμηνεύω σύμφωνα με τις διατάξεις σου.

Όμως τώρα πια έχω διαλέξει το δρόμο της αλήθειας ΜΟΥ και όχι της δικής σου.
’δικα πασχίζεις, γιατί γνωρίζω τις αρετές μου και φροντίζω μια μια να τις αναπτύσσω και να τις εξελίσσω.
Περικοκλάδα………….. πιστεύω στον ’νθρωπο, σε αντικρίζω με θάρρος, σε αποκηρύττω με δύναμη, με αγκαλιάζω με αγάπη, αναγνωρίζω την ομορφιά μέσα μου, χαίρομαι που βρίσκομαι στη γη, και αφήνομαι με εμπιστοσύνη στο σχέδιο της ψυχής μου να με οδηγήσει στην ένωση, στην αρμονία, στην ξεχασμένη μας πατρίδα, στην αγκαλιά του θεού.

Περικοκλάδα ………… έμαθα να με αγαπώ και να με ακούω.
Και επειδή ξέρω ότι είσαι πονηρή και θα μου ξαναχτυπήσεις την πόρτα, ένα σου λέω, θα με βρεις προετοιμασμένη. [-x :-h
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Περικοκλάδα τα δώρα σου με οδήγησαν βήμα βήμα στην δυστυχία ,και μακριά από τα θέλω της ψυχής μου.
τα δώρα σου είναι σαν τον θυσαυρό που γίνεται άνθρακας ,και η ψυχή μου δεν τα έχει ανάγκη πιά.
θέλω να ελευθερώσω την ψυχή μου και τα θέλω μου είναι πιο ισχηρά από τα δικά σου δεσμά :x

Ψυχή μου σε ΑΓΑΠΩ :x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Περικοκλαδα μου σε ευχαριστω γιατι χωρις εσενα δεν θα έπαιρνα το δρομο της επιστροφής.
Με φόρτωσες τοσα πολλα ωστε να μην μπορω να τα κουβαλήσω, να υποφερω!!
Με εκανες να θυμηθω οτι ηρθα για να Ζησω.

Νασε καλα αγαπημενη......πρεπει να φυγω, εχω δωσει μια υποσχεση που θελω να κρατησω.
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Περικοκλάδα μου ότι και να λέμε με δυσκολεύεις ακόμα. Αλλιώς θα σώπαινες και θα ακολουθούσες.
Έχω κάνει σπουδαία βήματα αλλά ακόμα δε με αφήνεις ολοκληρωτικά.
Θα χάσω τις ανέσεις μου? την αποδοχή μου απο το περιβάλλον μου λες? που θα πάω χωρίς τον έλεγχο που΄με έχεις μάθει να θέλω να έχω στο περιβάλλον μου?
Φυσικά και το φως είναι πιο δυνατό απο εσένα. Φυσικά και ακολουθώ το φως και θα τα καταφέρω. Δεν υπάρχει γυρισμός. Τα εμπόδια θα ξεπεραστουν αλλά μέχρι τότε είναι ευλογία που μπορώ και τα αναγνωρίζω και τα φωτίζω.
Δεν αργεί η ώρα που εσύ και εγώ θα τελειώσουμε. :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αννούλα... >:d< >:d< >:d<

είσαι προετοιμασμένη για την επόμενη ερώτηση με την περικοκλάδα...

γιατί ωραία όσα γράψατε προηγουμένως...αλλά πουθενά δεν είδα την μάχη μαζί της...

Ακόμα κι αν γνωρίζουμε τι σημαίνει περικοκλάδα, μην νομίζετε ότι είναι τόσο εύκολο να την εγκαταλείψουμε...

όταν βρεθούμε προ επιλογών, η ύλη μας ρουφάει πίσω!

ο φόβος να εγκαταλείψουμε όλα όσα μάθαμε ότι μας είναι χρήσιμα και ότι χωρίς αυτά είμαστε ένα τίποτα...

θυμηθείτε τα λόγια της...

"χωρίς εμένα είσαι ένα τίποτα"
χωρίς την ταυτότητά σου δεν ανήκεις πουθενά, χωρίς τις βαλίτσες σου είσαι ο κανείς
Ποιοί είναι οι φόβοι σας?

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Οι φόβοι μου είναι στην εγκατάλειψη των ρόλων που έχω αναλάβει για να παιξω και γω στο σανιδι μου... στη δουλειά, ως μητέρα, ως γυναίκα ...
Για να εγκαταλειψω κατι ο Νους με έχει μάθει να αντικαθιστώ τις ιδιότητες με κάτι άλλο και όχι να τις εγκαταλειπω για να είμαι ασφαλής και για να εχω λόγο Υπαρξης.

Η πρώτη φάση στο δρόμο ήταν να ξεκολλήσω απ΄το δράμα....
Να πάψω να είμαι θύμα, να κλαίγομαι και να γκρινιάζω για όσα φταινε οι άλλοι και τι τραβάω εγώ η καημένη...
Να κρατησω τον εαυτο μου μέσα από όλους τους ρόλους και να αφηνω πίσω ό΄τι δεν είναι δικό μου.
το δευτερο βήμα να σταματησω να θρέφω την άλλη πλευρα του εγώ με μνησικακίες και εκδικητικότητες που με έφερναν στον πόλο του θύτη.

Ομως η περικοκλάδα δεν εγκαταλειπει!
Βρισκει νέα προσσέγγιση, και στην υλη υπάρχουν αμέτρητοι!
Και κει που νομίζεις ότι έχεις πάει ενάντια στο ρέμα της.... σε έχει βάλει μέσα σε νέο ρέμα..... μέσα στη νέα πλάνη.

Το καλο με την πνευματική εργασία είναι ότι μαθαινεις να αναγνωρίζεις ότι ο Εαυτος ...ποτέ μα ποτέ... δεν επιδιώκει να σε αφήνει στην πλάνη!
πάντα εκει.. καθοδηγει.... δημιουργει προυποθέσεις... και σε κάθε χαραμάδα μεσα στο σκοτάδι της συνειδησης , στέλνει το Φως Του!
Μέσα σε αυτη την εμπιστοσύνη, οι πλάνες της περικοκλάδας γίνονται ολοένα και εύκολότερα αντιληπτές και η "πάλη" μαζί της
αστεια.... " Αααα με κατάλαβες εεε??" λέει αποχωρώντας -ενώ σκέφτεται πιο θα είναι το επόμενο βήμα της...

Ποιά ήταν η ερώτηση? :D :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

ναι αλλάζεις δεν βγάινει απο εκεί το πιάνεις απο αλλου περικοκλαδα

όμως δεν είμαι μόνη, χρησιμοποιώ τα όπλα μου και ειμαι προετοιμασμένη, δεν με αφήνω έρμαιο, εργάζομαι, προσεύχομαι, σιωπώ, αφουγκράζομαι, ζητάω βοήθεια, αυτος ηταν ο φόβος μου περικοκλαδα ότι δεν θα μείνω συνδεδεμενη

ποτέ μα ποτέ περικοκλάδα όποτε την ζήτησα την βοήθεια τους, όλων των υποστηρικτών, δεν είμαι μόνη

πάντα η ευλογία έρχεται, όμως τώρα την δέχομαι με απλότητα και όχι εφανταστα και εχω εμπιστοσύνη, όσο και αν εχεις αντιρρήσεις

ελα περικοκλαδα κακα τα ψεμματα, γνωριζόμαστε καλύτερα πλεον, δεν ειμαστε και αγνωστες, εχω κανει την αρχη, αποδεχτηκα ότι υπαρχεις και αυτο ηταν λυτρωση

μην φωνάζεις σε ακούω πλεον, σε ακούμε! δεν μου είσαι αδιάφορη ουτε ανύπαρκτη, και μπορώ να συζητήσω μαζί σου και να ηρεμήσουμε τα κυματα, αναιτια δεν ησουν ποτέ

ειμαι "αυστηρη" στο να θεσω τα Λογικα μου επιχειρηματα να συμμορφωνεσαι με αυτα αλλα όχι αδιάφορη

περικοκλάδα ειμαι σε εγρήγορση @};- @};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Η δική μου περικοκλάδα παίζει ένα ύπουλο παιχνίδι :D

Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι μήπως η πίστη που έχω ότι μπορώ να κάνω την υπέρβαση, να ενεργοποιήσω ικανότητες ξεχασμένες, να επιστρέψω στην αρχή μου είναι μια πλάνη. Πραγματικά παλεύω μαζί της, γιατί για κάθε βήμα που κάνω, με πάει πίσω δύο. Αλλά έτσι δοκιμάζω και εγώ τον εαυτό μου, έτσι σιγουρεύω κάθε ένα βήμα από αυτά που έχω βαδίσει. Είναι πολύ δύσκολο να χαλαρώνει το σφίξιμο του χεριού από την περικοκλάδα αλλά βαθιά μέσα μου γνωρίζω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος που βαδίζω, ότι αυτή η διαδρομή θα με οδηγήσει στο φως!
"Λέγε ότι θέλεις περικοκλάδα, το πολύ-πολύ να με αποσυντονίσεις για λίγο. Τελικά και πάλι καλό θα μου κάνεις. Θα συνεχίσω πιο δυνατά . Εγώ θα τον αγγίξω τον Θεό μου!" @};-
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Καμία εξήγηση δεν μπορεί να πείσει κανέναν...Τα έργα του καθενός μας δημιουργούν και την γέφυρα...αν θα την ανέβει κανείς εξαρτάται μόνο από την εμπιστοσύνη του...αυτή που χρειάζεται για να πατήσεις στο σκαλί, όσο ετοιμόρροπο κι αν σου φαίνεται με την λογική σου.
Και να μια απάντηση ακόμα για σένα περικοκλάδα μου δια στόματος Βασούλας :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

"Ποια θα είσαι χωρίς εμένα??"

"δεν θα σκέφτεσαι???και τον νου σου τι τον έχεις???θα κυκλοφορείς δλδ σαν το ζόμπι??σαν αυτούς τους χαζεμένους που έχουν κάψει τον εγκέφαλό τους απο τον πολύ διαλογισμό και δεν έχουν επαφή με το πρακτικό κομμάτι της ζωής ούτε για τα βασικά??"

"θα απομακρυνθείς απο τους ανθρώπους τώρα που εσύ με μαθαίνεις ενώ οι άλλοι δεν με έχουνε πάρει χαμπάρι???και θα μείνεις μόνη???πως θα την αντέξεις τόση μοναξιά!!εσύ πάντα είσουν με αμθρώπους γύρω σου!!"

"και τι είναι πάλι αυτή η απλότητα που μου τσαμπουνάς???τι θέση θα έχεις στον κόσμο αν δεν επιβραβεύεσαι για τα "δύσκολα" και τα "περίπλοκα" και τα "μεγαλεπίβολα"???"

Όχι περικοκλάδα μου δεν θα μείνω μόνη!!έχω το πνεύμα μου να με εμπνέει και να με καθοδηγεί!!έχω τη Λογική να καθαρίζει και να κάνει πιο διαυγή τον Νου για να βλέπω την αλήθεια μου, πέρα απο τις πλάνες της μάσκας και του ρόλου!!

έχω την καρδιά μου να ανοίγει και να αγκαλιάζει όλα όσα είμαι και να τα μετουσιώνει σε Φως και Αγάπη!!!!έχω την καρδιά να με καθοδηγεί νε έλκω αγαπημένους ανθρώπους γύρω μου, που αποδέχονται αυτό που είμαι και στέκονται με κατανόηση στο μοίρασμά μου!!έχω την καρδιά μου να ανοίγει και να απλώνει το χέρι με ζεστασιά σε ένα χάδι, σε ένα γλυκό φιλί σε ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ, χωρίς δεύτερες σκέψεις!!!έχω την καρδιά να με εμψυχώνει στις προκλήσεις της ζωής που θα μου χτυπούν την πόρτα!!

έχω τη Ζωή να ζήσω μέ χαρά και έμπνευση, γιατί ο θεός δεν είναι εκεί ψιλά όπως μας έμαθαν, είναι ΕΔΩ μέσα μου!!ζητάει χώρο να γειωθεί και να γίνει συνειδητός κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της Ζωής μου!!ζητάει να δώσει νόημα ουσιαστικό στην ενσάρκωση και στην ύλη!!ζητάει να φυσήξει δυνατά και αν αφυπνίσει τη μνήμη του Ανθρώπου!!

Αυτά είναι τα όπλα μου περικοκλάδα μου!!και κάθε φορά που ο φόβος θέτει επίμονα τα ερωτήματά του, εγώ είμαι εδώ να απαντήσω μεσα απο τη Λογική και την Αγάπη!!

@};- @};- @};- @};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Ο φόβος μου είναι, μήπως δεν τον αναγνωρίσω και τον καλύψω με την πλάνη της περικοκλάδας.

Είναι πάντως καλοδεχούμενος, ο φόβος, γιατί με βοηθά να ανοιχτώ ακόμη περισσότερο.
Μου δείχνει τους τομείς που υπάρχουν δυσκολίες και μπλοκάρουν την αρμονία, αυτούς που θέλω να γεμίσω με αγάπη.

Γνωρίζω ότι καλλιεργώντας τις εσωτερικές αισθήσεις, θα έχω πάντα τη δυνατότητα να ακούω την εσωτερική φωνή μου και να λαμβάνω καθοδήγηση.
Μένω σ' αυτό με πίστη και προχωρώ στον δρόμο που διάλεξα. :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Τώρα πια το ξέρω καλά , όσο βρίσκομαι πάνω στη γη ,
η περικοκλάδα θάναι κι αυτή μαζί μου και θα προσπαθεί
να τυλίξει και πάλι όσα κομμάτια μου αποδεσμεύω με τόσο
κόπο από αυτήν .
Είναι εκεί και περιμένει πότε θα χαλαρώσω για να κυριαρχήσει
και πάλι όπως παλιά .Ο φόβος μου είναι να μην αφεθώ
και χάσω την σύνδεσή μου για να μπορέσει να πάρει τα πάνω της .
Αλλά τόχω πάρει απόφαση , κάθε μέρα νάμαι εδώ συνειδητή και
υποψιασμένη ,με σύμμαχο της αρετές μου , φωτίζοντας το σκοτάδι με το φως της καρδιάς μου..
Δεν θα αφήσω αυτά που πέτυχα να πάνε χαμένα , δεν θα γίνω
το ανθρωπάκι που ήμουν.
Δεν θα σε αφήσω καρδιά μου τώρα που σε βρήκα , δεν θα γυρίσω πίσω,
προχωρώ μπροστά έχοντας δίπλα μου Εσένα @};- @};-

Όπως δηλώνει και η υπογραφή μου!!!!!!!

ΝΑΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!!!
Τίποτα δεν θα συμβεί που δεν το θέλω!
Τίποτα δεν θέλω, που δεν μου ανήκει!
΄Εχω πληρώσει ήδη για όλα αυτά που ΕΙΜΑΙ!!!
:x :x :x :x @};- @};- @};- @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Sofoula »

Πωπωπω, αυτό το τόπικ είναι... :((
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

χωρίς εμένα είσαι ένα τίποτα"
Αληθεια περικοκλαδα? θα ειμαι ενα τιποτα!! :-?
Ομως για να σκεφτω τοσο χρονια που σε ειχα ημουνα κατι?
Ενα τιποτα ελεγα και εγω οτι ειμαι, ιχνος αγαπης για μενα και για τους αλλους.
Και ερχεσε εσυ τωρα να πεις σε ενα τιποτα οτι δεν θα ειναι τιποτα χωρις εσενα. Να γελασω τωρα η μετα?

Περικοκλαδα? Αυτο που ξερω τωρα ειναι οτι αυτο το τιποτα περικλείει τα παντα, και αφου εχω τα παντα δεν χρειαζομαι κατι απο σενα!!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”