ΤΡΑΓΙΚΟ!

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ετσι ειναι δυστυχως θα συνεχιζεται.. :-( :-( :-(
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Eίναι δυνατόν καμία φιλοζωηκή οργάνωση να μην κάνει τίποτα για να προστατέυσει αυτά τα φανταστικά πλάσματα :-o
φρίκαρα πραγματικά όταν το είδα :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

ναι το έχω δει :-( :-( :-(

και στην Δανία σε ενα εθιμο ξεκλιρίζουν φάλαινες :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Κατά τ'άλλα θεωρούνται πολιτισμένοι! Μη τρελλαθούμε τώρα! :-(
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Φρίκη....!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

(δυστυχώς δεν το βρήκα στα ελληνικά στο youtube)

http://www.youtube.com/watch?v=QMWcpPESyLU
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

:-( :-( :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Σκέτη τραγωδία! :-(
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Μου αρεσει που τους βγαζουν και ταυτοτητες με την μπουρκα,αυτη η αθρωπινη ανοησια που φτανει ηθελα ναξερα. :?
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Και άλλο φρικτό (':-(')
Το πρόσωπο ευτυχώς αποκαταστάθηκε η ψυχή όμως ?????

Το κορίτσι του εξωφύλλου χαμογελά ξανά
Επτά μήνες επεμβάσεων χρειάστηκαν για να αποκτήσει νέα μύτη η ακρωτηριασμένη από τους Ταλιμπάν Αΐσα

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ Ενα χαμόγελο φώτισε και πάλι το όμορφο πρόσωπο της 19χρονης Αφγανής Μπίμπι Αΐσα η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε ακρωτηριαστεί από τους Ταλιμπάν, προκαλώντας σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Η Αΐσα αντίκρισε για πρώτη φορά τα αμερικανικά ΜΜΕ φορώντας μια νέα, προσθετική μύτη, έπειτα από συνεχείς επεμβάσεις ανάπλασης προσώπου στις οποίες υποβλήθηκε για περισσότερους από επτά μήνες. Οι γιατροί και οι πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποίησαν οστά, ιστούς και χόνδρους από άλλα σημεία του σώματός της για την εγχείρηση, τα έξοδα της οποίας έχει αναλάβει το ίδρυμα «Γκρόσμαν Μπερν».

Οι Ταλιμπάν έκοψαν τη μύτη και τα αφτιά της Αΐσα όταν εκείνη το έσκασε πέρυσι από το σπίτι του συζύγου της στην περιοχή του Ορουζγκάν. «Σας ευχαριστώ όλους πολύ» δήλωσε στα αγγλικά η Αΐσα, η οποία κατόρθωσε τον Μάρτιο να διαφύγει από τη χώρα της και να βρει καταφύγιο στην Καλιφόρνια. Η συγκλονιστική φωτογραφία της ακρωτηριασμένης νεαρής Αφγανής δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού «Τime». «Η Αΐσα αποτελεί μονάχα μια περίπτωση από τις εκατοντάδες εκείνων που αντιμετωπίζονται με παρόμοια βαναυσότητα στο Αφγανιστάν» τόνισε η πρόεδρος του ιδρύματος Ρεμπέκα Γκρέι, προσθέτοντας ότι «χιλιάδες μικρά κορίτσια και γυναίκες υφίστανται τα ίδια κάτω από τον αυστηρό νόμο των Ταλιμπάν».

Τα Ηνωμένα Εθνη εκτιμούν ότι σχεδόν το 90% των αφγανών γυναικών έχει πέσει θύμα κάποιας μορφής κακοποίησης. Ωστόσο οι Ταλιμπάν απορρίπτουν τις καταγγελίες ότι ενθαρρύνουν τη βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και έχουν ήδη καταδικάσει την επίθεση επειδή «το κόψιμο της μύτης και των αφτιών ενός ανθρώπου, νεκρού ή ζωντανού, είναι παράνομο και απαγορεύεται».

«Αυτή η φωτογραφία που δημοσιεύεται στο “Τime” και η βάρβαρη ιστορία που συνδέεται λανθασμένα με το ισλαμικό κράτος είναι ψευδής» υποστήριξε ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν σε κείμενο που είναι γραμμένο στα αγγλικά, καταλήγοντας στο ότι «αυτή η απελπισμένη πράξη προπαγάνδας έδειξε στον πλανήτη τις υπερβολές στις οποίες είναι έτοιμα να καταφύγουν τα μέσα ενημέρωσης για να ικανοποιήσουν τις ΗΠΑ, ακόμη και σε βάρος της δημοσιογραφικής ακεραιότητάς τους».

Το αίμα σκέπασε τα μάτια μου

«Πέρασα δύο χρόνια μαζί τους και έγινα σκλάβα. Δεν άντεξα άλλο και αποφάσισα να φύγω. Με έπιασαν όμως και στον δρόμο της επιστροφής μού έκοψαν τη μύτη και τα αφτιά για να με τιμωρήσουν και με άφησαν εκεί. Λιποθύμησα από τον πόνο.

Ξύπνησα δεν ξέρω κι εγώ έπειτα από πόσες ώρες, στη μέση της κρύας νύχτας, μόνη μου μέσα στην ερημιά, νιώθοντας παγωμένο νερό πάνω στη μύτη μου. Δεν ήταν νερό όμως, ήταν η παγωνιά που, επειδή μου είχαν κόψει τη μύτη, είχε εισχωρήσει στα ρουθούνια μου. Ανοιξα τα μάτια μου, αλλά δεν μπορούσα να δω τίποτεαφού, έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένη, το αίμα είχε κυλήσει και είχε καλύψει τα βλέφαρά μου».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... z12hv6AnFY
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Παντως σε αυτους του ανθρωπους σορρυ αλλα μονο θεικη μορφη δεν μπορω να τους δωσω.
Τα ζωα η μαλλον ο χαρακτηρισμος αυτος προσβαλει και τα ζωα. :?

Παντα ειχα φοβιες για τον αορατο κοσμο και αυτο οσο αφορα τις δυσαιδεμονιες μου αλλα εχω σκευτει οτι τελικα οι χειροτεροι δαιμονες ειναι οι ανθρωποι :-(
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Δεν υπάρχουν λόγια... :-( :-( :-(
Ούτε εγώ μπορώ να τους σκεφτώ χωρίς να τους χαρακτηρίσω, τέρατα είναι! :-( :-( :-(
Α! ρε λιθοβολισμό, ακροτηριασμό, βιασμό και κακοποίηση χρειάζονται οι ίδιοι μήπως και τους ισιώσει λίγο ο εγκέφαλος.....
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

^tasoulis^ έγραψε:Παντα ειχα φοβιες για τον αορατο κοσμο και αυτο οσο αφορα τις δυσαιδεμονιες μου αλλα εχω σκευτει οτι τελικα οι χειροτεροι δαιμονες ειναι οι ανθρωποι :-(
:thumbsup:
:-( :-( :-(
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:-( :-( :-( :-( τόσο κρίμα
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Απίστευτη φρίκη :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”