ΣΚΕΨΕΙΣ

Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Παράθεση:
Ήμουνα ένας πολεμιστής που ονειρευόμουν ότι μπορούσα να φέρω την ειρήνη," λέει ο πρωταγωνιστής. "Αργά ή γρήγορα έπρεπε να ξυπνήσω."

αυτη η φραση με αγγιξε πολυ, διοτι ετσι νομιζα και εγω. (βασω ξερεις τι εννοω)

βλεπουμε σε αυτην την ταινια τον πρωταγωνιστη , εναν βετερανο πολεμου
που βιωσε τον θανατο και ειχε ξεπερασει τον φοβο του θανατου

το οτι ηταν αναπηρος σε καροτσακι και του ανατεθηκε η αποστολη που προοριζοταν για τον αδελφο του που μολις ειχε πεθανει, συμβολιζει οτι περασε μια μυηση ειναι σε συμβολικο θανατο (στο καροτσακι) και του δινεται η δυνατοτητα να περπατηση μεσω ενος σωματος που φερει συγγενες dna (του διδυμου αδελφου του) δηλαδη ενος κομματιου του εαυτου του που αναγενναται και ενος εξωγηινου οντος (πιθανον εδω να συμβολιζεται ο ανωτερος εαυτος). μεσο αυτης της νεας πραγματικοτητας
του εμφανιζεται μια βοηθος που του διδασκει την χρηση του νεου σωματος και της νεας πραγματικοτητας που βιωνει (εδω μπορει να συμβολιζεται η θυλικη του πλευρα, η ψυχη ) μεσω δοκιμασιων και μυησεων γινεται αποδεκτος (περναει απο νεες καταστασεις συνειδητοτητας) μεχρι που περναει την μεγιστη μυηση που ελαχιστοι εχουν κατακτηση και εκδηλωνει πληρως τον ανωτερο εαυτο επι της κατωτερης πρωσοπικοτητας που συμβολιζεται απο το τεραστιο πτερωτο ζωο , αφου πρωτα συνδεται και εξισοποπειται με την θυλικη του πλευρα την συμπρωταγωνιστρια του (την μελλοντικη ιερεια της φυλης).γινεται φυλαρχος και τελος σφραγγιζεται η πληρως εκδηλωση του ανωτερου εαυτου και η πληρεις αναγεννηση του οταν κανει την τελικη του επιλογη.ολη η μυητικη διαδικασια οπως εχει καταγραφει σε ολους τους ηρωες και "σωτηρες" της μυθολογιας ολων των λαων. κατι που βιωναν οι μυστες στα αρχαια μυστηρια αλλα τωρα εχει χαθει και καλουμαστε να το βιωσουμε συνειδητα και ξεχωριστα ο καθενας μας.

:x :x :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Κωνσταντίνε μου αρέσει πολύ η ανάλυσή σου και σ' ευχαριστώ. @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Κωσταντίνε, με όλες αυτές τις παρουσιάσεις, θα πάω κι εγώ να το δω το γρηγορότερο δυνατόν!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κωνσταντίνε!!! :-( :-( :-( @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

@};- @};- @};- @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

κωνσταντίνε :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

θα σας πω τι έπαθα εγώ μετά το τέλος της ταινίας, την οποία είδα με κρατημένη ανάσα...

΄Ημουν ενωμένη με τον θεό, και βίωσα τον πόνο του διαχωρισμού τόσο έντονα, που ήθελα να φύγω! Ο πόνος ήταν κάτι σαν έμφραγμα και μου συνέβη γιατί αλλού ήταν το σώμα μου και αλλού η συνειδητότητά μου! Δηλαδή διαχωρίστηκα!

Επανήλθα με "συνοπτικές διαδικασίες" που είχαν αναφορά στον σκοπό! ΄Ομως δεν σας κρύβω ότι εκείνη την ώρα ήμουν έτοιμη να φύγω, χωρίς ίχνος φόβου, μόνο μέσα στην αγάπη που βιώνεις στα θεϊκά πεδία, όταν νιώθεις πληρότητα μέσα στην αποχώρηση, που εμείς ονομάζουμε "θάνατο"! @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

Δηλαδή έφυγες και επανήλθες; :-?

@};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι δεν έφυγα, όμως ήμουν έτοιμη γι' αυτό!

Δεν ήταν λόγω της ταινίας αυτής καθεαυτής, αλλά λόγω των αισθημάτων ενότητας που μου προκάλεσε τόσο έντονα, ώστε το σώμα μου περιείχε μόνο το λιγότερο μέρος της συνειδητότητάς μου...το υπόλοιπο ήταν αλλού! ΄Ετσι συμβαίνει λίγο πριν αποχωρήσει κάποιος...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Ετσι συμβαίνει λίγο πριν αποχωρήσει κάποιος...
να διευκρινήσω...

έτσι συμβαίνει λίγο πριν αποχωρήσει κάποιος, όταν έχει προετοιμαστεί γι' αυτό...για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση! :-D :-D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

ακριβως, σκεφτομουν τι να γραψω με λογια για να σχολιασω αυτο που βιωσες βασω αλλα οπως λεει και το τραγουδι τα λογια ειναι περριτα,για αυτο :x :x :x @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

>:d< >:d< >:d<

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Κωνσταντίνε πολύ όμορφα τα λες @};- @};-
Υπέροχη ταινία και είμαι χαρούμενη γιατί η τέχνη μπορεί
να μεταφέρει μηνύματα και να αφυπνίσει , έστω να κάνει να
αναρωτηθεί, τον κόσμο για το που βαδίζουμε !!!!!!!!!!!!
Χθες το βράδυ την είδα και είμαι ακόμη εκεί,
στον υπέροχο κόσμο της αγάπης και της αμόλυντης
και ιερής φύσης.
Αυτό τον κόσμο που πήγαν οι άνθρωποι του
πλανήτη Γη να τον καταστρέψουν , αφού
πρώτα είχαν καταστρέψει το δικό τους , όπως λέγεται στην ταινία, είχαν σκοτώσει την Μητέρα τους .
Το στόρυ της ταινίας έχει παιχτεί και στον δικό μας πλανήτη τη Γη,
από μας τους ίδιους , αλλά όχι με την ευτυχή κατάληξη
που είχε η ταινία.':-('
Εμείς οι ίδιοι παλαιότερα επιτεθήκαμε και εξολοθρεύσαμε την ίδια μας τη φυλή, το ίδιο μας το αίμα , καταστρέψαμε τη όμορφη φύση που οι ίδιοι ζούσαμε ,
αμέτρητες φορές , με πρόσχημα την πρόοδο , τον πολιτισμό και την αγάπη.
Κάποια μικρά παραδείγματα , η εξολόθρευση των ιθαγενών της Αμερικής από τον Κολόμβο , των ινδιάνων από τους Αμερικανούς , οι σταυροφορίες και αμέτρητοι πόλεμοι και δεν έχει σταματημό:mad:
Σήμερα εκτός από τους πολέμους , που εξακολουθούν , το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται σε μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη έκταση , ύπουλα και μεθοδικά στο όνομα και πάλι του πολιτισμού , αλλά τώρα από τον καθένα από μας , που εξακολουθούμε, με γεωμετρική πια πρόοδο , να καταστρέφουμε ότι έμεινε από τον πανέμορφο πλανήτη μας. :-(
Σήμερα όμως νομίζω ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και για να μην γίνει πραγματικότητα η ιστορία της ταινίας , οι άνθρωποι που ζούμε στη Γη , να αρχίσουμε ακούμε και να βλέπουμε τη φύση γύρω μας και το θεό μέσα μας !!!!!!!!
Υπάρχουν περιθώρια , αρκεί επιτέλους να ξυπνήσει ο καθένας από μας , γιατί εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τον κόσμο μας και την καταστροφή του @};- :x
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Βασουλα το νου σου αυριο εχουμε και δευτερο γυρο........!!!Απο τα μαλλια θα σε κραταω...!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

:x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”