ΠΕΙΡΑΖΕΙ??

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ksan8oula έγραψε:Αμαλιτσα ο θυμος σου πειραζει μονο τους αλλους .....εσενα σε θεραπευει..
Ας βρουν τροπο να θεραπευτουν κι αυτοι >:d<
Θα διαφωνήσω:

"Ο θυμος είναι σαν να πίνεις εσυ το δηλητηριο , και να περιμενεις ότι θα πεθάνει ο άλλος!!!"

Ο θυμος δεν θεραπευει αλλά "αρρωσταινει" και μολύνει όλα τα πεδία μας....
Δεν λέω να μην θυμώνουμε, αλλά να προσπαθουμε να ανακαλύπτουμε πως εξελίσεται σαν συναισθημα μέσα μας, και όχι να έχουμε την ψευδαισθηση ότι θα ρίξουμε το μπαλακι στους άλλους θεραπευεται κανεις από όλους μας... :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ντάνυ!! :thumbsup:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Valia

Δημοσίευση από Valia »

πειράζει που δεν ξέρω τι μου γίνεται??? :-o
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Valia έγραψε:πειράζει που δεν ξέρω τι μου γίνεται??? :-o
και τι καημο εχεις να μαθεις ?
:D :D :D :P O:-) O:-)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Valia έγραψε:πειράζει που δεν ξέρω τι μου γίνεται??? :-o
Και ποιος σου είπε οτι κι εμείς το ξερουμε; :-?
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

H γνώση ελέγχει τα πράγματα...
Η σοφία τα αφήνει στην πραγματική τους φύση...

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

πειράζει που δεν θέλω να ξέρω τι μου γίνεται ? :D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Danny moy γιατι να μη θυμωσω?
Και θα κλαψω και θα γελασω και θα θυμωσω..και θα ξεσπασω..

"Ο θυμος είναι σαν να πίνεις εσυ το δηλητηριο , και να περιμενεις ότι θα πεθάνει ο άλλος!!!"
Το παραπανω το ειχαμε αναφερει στο θεμα της καταρας..

Το να "μη θυμωνω" ισως ειναι μια απο τις αρχες του ρεικι. Μεχρι να φτασεις στο ανωτερο σημειο του εαυτο σου ωστε να μη σε θυμωνει τιποτα <λιγακι δυσκολο> θελεις πολυ χρονο..

Μεχρι τοτε λοιπον θεωρω καλυτερο οταν θυμωνουμε να το εκφραζομαι αντι να το πνιγουμε..

Ξερεις ποσο καιρο μου πηρε να μαθω να βγαζω τον θυμο μου προς τα εξω??

Απλα τωρα ξερω πολυ καλα με τι αξιζει να θυμωνω και με τι οχι... :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ksan8oula έγραψε: Ξερεις ποσο καιρο μου πηρε να μαθω να βγαζω τον θυμο μου προς τα εξω??
Εδώ είναι το θέμα...

Βγάζω το θυμό μου προς τα που??

Προς τον αλλον που συμβαινει να είναι μπροστά μου, γιατι δεν μπορώ να αναγνωρίσω τις αιτίες που έχω συσσωρευμένο θυμό προς τον Εαυτο μου??? :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Οχι κουκλα μου..δεν ενοουσα αυτο..
Εκει θα συμφωνησω μαζι σου..

Ο συσωρευμενος θυμος μεσα μας δημιουργητε απο μας τους ιδιους γιατι δεν εκφραστηκαμε οταν επρεπε....δε μας φταινε οι αλλοι λοιπον

Υπαρχουν ομως καταστασεις σε αυτη τη ζωη και εικονες που δε μπορω να μη θυμωσω..

και επειδη εχω μαθει να μιλαω με παραδειγματα για να εκφρασω καλυτερα την σκεψη μου θα σου φερω ενα παραδειγμα....

Προ ημερων θυμωσα τοσο πολυ που λεω παει θα με πιασει εγκεφαλικο..

Βλεπω απεναντι απο το σπιτι μου 3 γατακια να τρωνε στο πεζοδρομιο .Τους ειχε βαλει ψαροκοκαλα ο ενοικος του Α΄ οροφου

και εκει που τα χαζεβα μενω καγκελο.....οταν βλεπω ενα κουβα ασβεστη να χυνετε απο τον πρωτο οροφο.Τους ειχε βαλει να φανε για να τα σημαδεψει καλυτερα..

Δε γινετε να μη θυμωνουμε με τιποτα....
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:shock:

Μαράκι... :-( :-(
έχεις δικιο να θυμώνεις με αυτές τις συμπεριφορές απονιάς...

όμως...
με το να θυμώνεις δεν κάνεις παρά κακό στον εαυτό σου, γιατί του κυρίου δεν ιδρώνει το αφτί με τον θυμό σου...

Και λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν θα ιδρώσει ούτε με την αδιαφορία, ούτε με το να του μιλήσεις με ήπιο τόνο...

Θα του ίδρωνε όμως αν την άλλη μέρα έβρισκε έναν κουβά ασβέστη χυμένο στο αυτοκίνητό του...
Με ένα χαρτί που να λέει..."είμαι η γάτα που ασβέστωσες και ήρθα να σε εκδικηθώ"...

Και επίσης ένα κουβά ασβέστη στην εξώπορτα και ίσως με χαρτί πάλι "είμαι η άλλη γάτα που ασβέστωσες και ήρθα να σε εκδικηθώ...η τρίτη γάτα όταν φανεί δεν θα προλάβεις να διαβάσεις το σημείωμα"... :)) :)) :))

Πέρα από την πλάκα βέβαια (το έχω κάνει εγώ δεν είναι πλάκα ε?)
δεν ξερω με ποιόν τρόπο μπορούμε να δράσουμε στην ασυνειδησία, μιας και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μιλήσεις στην συνείδηση ενός ασυνείδητου...

Και να φωνάξεις και να τον βρίσεις πάλι δεν έχει νόημα...
στου κουφού την πόρτα...

Αλλά βρε παιδιά, γιατί σας κάνει εντύπωση?
΄Ετσι δεν είναι οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων?
Και δεν μιλάμε μόνο για τους ασυνείδητους, αλλά και γι' αυτούς, κυρίως γι' αυτούς, που βρίσκονται τάχα σε δρόμο αφύπνισης...

Μην πειράξεις τον εγωισμό και τα "κεκτημένα" τους...
Εχουμε πλείστα παραδείγματα εδώ μέσα, ασέβειας και εγωισμού...
Γιατί η ταπεινότητα και η ευγένια θεωρείται αδυναμία... :-( :-( :-( :-(

Για σήμερα δεν θυμώνω...είμαι ήδη θυμωμένη! :D
Για σήμερα δεν θυμώνω...άλλο! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε::shock:

Θα του ίδρωνε όμως αν την άλλη μέρα έβρισκε έναν κουβά ασβέστη χυμένο στο αυτοκίνητό του...
Με ένα χαρτί που να λέει..."είμαι η γάτα που ασβέστωσες και ήρθα να σε εκδικηθώ".D

:)) :)) :)) :))
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

ksan8oula έγραψε:Οχι κουκλα μου..δεν ενοουσα αυτο..
Εκει θα συμφωνησω μαζι σου..

Ο συσωρευμενος θυμος μεσα μας δημιουργητε απο μας τους ιδιους γιατι δεν εκφραστηκαμε οταν επρεπε....δε μας φταινε οι αλλοι λοιπον

Υπαρχουν ομως καταστασεις σε αυτη τη ζωη και εικονες που δε μπορω να μη θυμωσω..

και επειδη εχω μαθει να μιλαω με παραδειγματα για να εκφρασω καλυτερα την σκεψη μου θα σου φερω ενα παραδειγμα....

Προ ημερων θυμωσα τοσο πολυ που λεω παει θα με πιασει εγκεφαλικο..

Βλεπω απεναντι απο το σπιτι μου 3 γατακια να τρωνε στο πεζοδρομιο .Τους ειχε βαλει ψαροκοκαλα ο ενοικος του Α΄ οροφου

και εκει που τα χαζεβα μενω καγκελο.....οταν βλεπω ενα κουβα ασβεστη να χυνετε απο τον πρωτο οροφο.Τους ειχε βαλει να φανε για να τα σημαδεψει καλυτερα..

Δε γινετε να μη θυμωνουμε με τιποτα....
Πειράζει που ξανασυγχύστηκα νυχτιάτικα!!!!! Ακούς εκεί να εξολοθρέυσει έτσι πλασματάκια που δεν τον πείραξαν!!!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Eφερα ενα παραδειγμα και υπαρχουν ακομα χιλιαδες που θα μας κανουν να θυμωσουμε

Σε ευτες τις περιπτωσεις δε μπορω να λειτουργησω με τη λογικη .Ειναι ενα ειδος θυμου που κανει την ψυχη μου να αρρωσταινει και εκει ναι...θα τον βρισω θα τον ασβεστωσω θα τον κανω delete

Ξερω οτι με το θυμο δεν διωρθωνω τα αδιωρθωτα αλλα ας μου επιτραπει το δικαιωμα να θυμωσω,να βρισω ,να τα παρω στο κρανιο βρε αδελφε..

Σαν τον ταξιτζη καποτε στην Αθηνα που με ειδε Κρητικια και με γυριζε γυρω γυρω το τετραγωνο.Κι οταν αποφασησε αυτος οτι ειναι καιρος να με ξεφορτωσει ,γυριζει και μου λεει ...900 κατοσταρικα κοριτσακι

Σε αυτη την διαδρομη του λεω ,πληρωνω παντα 360 δραχμες αλλα επειδη με καθυστερησες απο το ραντεβου μου θα παρεις τα ακατανομαστα....

Ε θυμωνεις τωρα Κ.προεδρε ή δε θυμωνεις???? :mad:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Με ένα χαρτί που να λέει..."είμαι η γάτα που ασβέστωσες και ήρθα να σε εκδικηθώ"...

Και επίσης ένα κουβά ασβέστη στην εξώπορτα και ίσως με χαρτί πάλι "είμαι η άλλη γάτα που ασβέστωσες και ήρθα να σε εκδικηθώ...η τρίτη γάτα όταν φανεί δεν θα προλάβεις να διαβάσεις το σημείωμα"
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”