Ζήτω ο έρωτας
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Και "εσπαγα" το κεφαλι μου να βρω τι "φταιει" :roll: 8)Vaso έγραψε: Εγώ δεν μπορώ να ερωτευθώ άλλο!
Μικρή έπεσα στο καζάνι με το φίλτρο του έρωτα και από τότε είμαι έτσι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το Συμπαν ομως φροντιζει για ολα τα πλασματα του και μου εστειλε επιτελους την πραγματικη απαντηση... :arrow:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μην του ξαναδώσεις βαθμό αυτουνού Βάσω!δίνει ρέστα απο χθες! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
σου είπε άραγε ποιός με έσπρωξε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Το Συμπαν ομως φροντιζει για ολα τα πλασματα του και μου εστειλε επιτελους την πραγματικη απαντηση
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Επιτελους Βασω αρχισες να μπαινεις στο νοημα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Vaso έγραψε: σου είπε άραγε ποιός με έσπρωξε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δωρα " " βλεπε " " για να "μαθαινεις"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skapaneas την 25 Ιουν 2008 2:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
η αρχή πάντων είναι η αγάπη για τον εαυτό μας!απο εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Γι΄αυτό και η εκφραση είναι "πέφτω στον έρωτα" και στα αγγλικά
fall in love" και στις άλλες γλώσσες το ίδιο...κάτι γίνεται όταν ερωτευόμαστε, χάνουμε την επικοινωνία με τον εαυτό μας και ας λένε ότι ο έρωτας είναι η σκάλα για ν΄ανεβεις στο θεό...θέλει πολύ δουλειά με τον εαυτό μας για να εξελιχθεί ο έρωτας σε ανώτερο συναίσθημα. Αγαπώ γιατι περιμένω ανταπόδοση, περιμένω να γίνουν τα όνειρά μου πράγματικότητα...βασικά πιστεύω ότι ερωτευόμαστε τις προσδοκίες μας και διορθώστε με αν κάνω λάθος
fall in love" και στις άλλες γλώσσες το ίδιο...κάτι γίνεται όταν ερωτευόμαστε, χάνουμε την επικοινωνία με τον εαυτό μας και ας λένε ότι ο έρωτας είναι η σκάλα για ν΄ανεβεις στο θεό...θέλει πολύ δουλειά με τον εαυτό μας για να εξελιχθεί ο έρωτας σε ανώτερο συναίσθημα. Αγαπώ γιατι περιμένω ανταπόδοση, περιμένω να γίνουν τα όνειρά μου πράγματικότητα...βασικά πιστεύω ότι ερωτευόμαστε τις προσδοκίες μας και διορθώστε με αν κάνω λάθος
A, Tζίλντα, χαίρομαι που γράφεις στο φόρουμ μας!
Μωρέ λάθος δεν κάνεις, απλά σε λάθος τόπικ είσαι...Υπάρχει η ενότητα ΣΧΕΣΕΙΣ, που έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς εκεί με τον έρωτα...
Παρ' όλα αυτά, όταν μιλάμε για έρωτα ψυχής, εννούμε τον θεϊκό έρωτα που κάνει τον διαχωρισμό, ομορφιά! Σ' αυτήν την διαδικασία δεν μας πληγώνει όποιος φεύγει, αλλά μας πληγώνει όποιος φεύγει με ψέμα.
΄Ετσι κι αλλιώς εδώ στον φυσικό κόσμο, ό,τι ανήκει σε εμάς, δεν το χάνουμε ποτέ.
Και ότι ανήκει στην ψυχή μας μένει στην αιωνιότητα.
Για τον έρωτα που αναφέρεις, υπάρχει αρκετό θέμα στην ενότητα ΣΧΕΣΕΙΣ...όρεξη να έχεις...!!

Μωρέ λάθος δεν κάνεις, απλά σε λάθος τόπικ είσαι...Υπάρχει η ενότητα ΣΧΕΣΕΙΣ, που έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς εκεί με τον έρωτα...

Παρ' όλα αυτά, όταν μιλάμε για έρωτα ψυχής, εννούμε τον θεϊκό έρωτα που κάνει τον διαχωρισμό, ομορφιά! Σ' αυτήν την διαδικασία δεν μας πληγώνει όποιος φεύγει, αλλά μας πληγώνει όποιος φεύγει με ψέμα.
΄Ετσι κι αλλιώς εδώ στον φυσικό κόσμο, ό,τι ανήκει σε εμάς, δεν το χάνουμε ποτέ.
Και ότι ανήκει στην ψυχή μας μένει στην αιωνιότητα.

Για τον έρωτα που αναφέρεις, υπάρχει αρκετό θέμα στην ενότητα ΣΧΕΣΕΙΣ...όρεξη να έχεις...!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλημέρα
Που ήσουνα Αννούλα ? Κι εσύ μας έλειψες :lol:
Και μια που μιλάμε για απουσίες που είναι η Εμμανουέλα, που είναι ο Ηλίας ???
Καλά ρε παιδιά μαύρη πέτρα ??????????????????
Υπάρχουν και internet cafe
Μη βλέπετε που δεν έχω τον χρόνο να γράψω
εδώ είμαι και παρακολουθώ 
Που ήσουνα Αννούλα ? Κι εσύ μας έλειψες :lol:
Και μια που μιλάμε για απουσίες που είναι η Εμμανουέλα, που είναι ο Ηλίας ???
Καλά ρε παιδιά μαύρη πέτρα ??????????????????
Υπάρχουν και internet cafe
Μη βλέπετε που δεν έχω τον χρόνο να γράψω

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...