Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Μια χαρά είναι τα μπανάκια, αλλά μήπως σας βρίσκετε ένας καλός κομπιουτεράς, να με φωτίσει γιατί στα ψαχτίρια δεν εμφανίζεται πουθενά το blog μου??????? :evil:
Έσκασα πια :madfrown:
Καμία ιδέα
Namaste! (πανυγηρίζω τον εσωτερικό σου εκείνο τόπο, όπου και οι δυό μας είμαστε ένα!)
Kαλημερα και τωρα!
Δεν ξερω ρε παιδια αλλά .............για να καθαρίσεικανείς θελει πρωτα να δει τις "βρωμιές" του,τα εγω του σε ολες τις παραμέτρους.
Ενα ντομινο εχουν γινει ολα κι ολοι.
Η βλεπω παραπανω και δεν παρακάμπτω,η το εγω εμφανίζεται μετα απομειναρια του,κι εγω σαν το λιβανι καίγομαι για να φανέι το άρωμα! :shock: :roll:
galazia_sfaira
έγραψε:Kαλημερα και τωρα!
Δεν ξερω ρε παιδια αλλά .............για να καθαρίσεικανείς θελει πρωτα να δει τις "βρωμιές" του,τα εγω του σε ολες τις παραμέτρους.
Ενα ντομινο εχουν γινει ολα κι ολοι.
Η βλεπω παραπανω και δεν παρακάμπτω,η το εγω εμφανίζεται μετα απομειναρια του,κι εγω σαν το λιβανι καίγομαι για να φανέι το άρωμα! :shock: :roll:
Μακαρι ναταν λαμαρινα!
Αλλα για πες για το ρολοι γιατι καπου κατλαβαινα οτι εκανα λαθος αλλα δεν το εψαξα γιατι αριθμοί ειναι αυτοι ,που να τα βγαλω περα....... :shock: ας τα δει ο ειδικος :roll: