Κινηματογράφος.

Κινηματογράφος, θέατρο, παραστάσεις
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Re: Κινηματογράφος.

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

ααααααα τσατσαρα!!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Vasoula έγραψε: ο δρόμος είναι δύσβατος όχι από τις ταμπέλες που μας φοράνε οι άλλοι, αλλά από τις ταμπέλες που φοράμε εμείς οι ίδιοι...
Σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα, ότι κάποιος μπορεί να πεθάνει από ενοχές γιατί αλλάζει μονοπάτι, χωρίς οι άλλοι να του πουν κάτι...και να μην το συνειδητοποιήσει καν ότι όλα οφείλονται στον ίδιο...

Προσπαθεί να αλλάξει και βρίσκει χίλιες εξωτερικές απειλές, νιώθει ότι οι άλλοι τον απομονώνουν και τον επικρίνουν πίσω από την πλάτη του, αλλά μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα από αυτά. Η ψευδαίσθηση της αμαρτίας είναι πολύ δυνατή (αμαρτία εδώ εννοώ την εναντίωση στα ηθικά πρότυπα), πιο δυνατή ακόμα και από την επιθυμία μας να αλλάξουμε κάτι... Το σθένος του ανθρώπου να αλλάξει μονοπάτι και στάση ζωής βρίσκει έναν ισχυρό αντίπαλο μέσα σε κάθε άνθρωπο, "εγώ ο ίδιος"...Μόνο με Πίστη ξεπερνιέται...
Βικούλα έγραψε: Και ειναι και μια μεγαλη παγιδα ολη αυτη η ψευδαίσθηση, καθώς μεταφέρει τον εχθρό έξω απο εμας, αν νιωθουμε ενοχες απ'το οτι οι αλλοι θα μας κρινουν επειδη παμε κοντρα, ενώ ο "εχθρος" δρα εν τω μεταξυ ανενοχλητος μεσα μας μετρωντας θύματα που δεν φαινονται εκ πρωτης...
Fotinoula έγραψε: πόσο Αλήθεια είναι αυτό!!
και για να είμαι Ειλικρινής όσες φορές έχω νοιώσει καχυποψία, ευθυξία, να μπαίνω στο περιθώρειο,
και η λίστα μεγαλώνει, δεν υπήρχε περίπτωση με μια πιο προσεκτική ματιά να μην ήταν μέσα μου ο πόλεμος και η κόντρα που βάζω η ίδια στο μονοπάτι μου με ταμπέλες.

καλό είναι γενικά τα μάτια να είναι ταπεινά στην καρδιά πριν γυρίσουμε το δάχτυλο μας στον άλλο @};-
Annoula έγραψε: και πολλές φορές η εύκολη λύση είναι να λέμε ότι φταίνε οι άλλοι από το να δούμε τι μας δημιουργεί ενοχές και να τις αντιμετωπίσουμε.
ειναι φοβερο ποσες φορες εχω αντιληφθει οτι νιωθω ενα συναισθημα οχι επειδη το αντιλαμβανομαι αμεσα οτι το νιωθω αλλα επειδη επιασα τον εαυτο μου να το αποδιδει στον αλλο!!!

και οντως ειναι πολυ πιο ευκολο να φταιει διαρκως καποιος εξω απο σενα..καποιος για να υπαρχει για να χρησιμοποιεις σαν δικαιολογια για να συνεχιζεις να σερνεσαι, να μενεις στην ανωριμοτητα..αυτο το "εγω ο ιδιος" νομιζω ειναι απο τις μεγαλυτερες συνηδητοποιησεις

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: @};-
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Το 'δα προχθές σε θερινό, έχει πολύ γέλιο =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

γελιο φαινεται να έχει, θα το δω :sunny: Συν ότι τρελαίνομαι για την ιταλική γλώσσα :romance-hearteyes:
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Δημόσιο για πάντα!!!

Αυτό είναι όταν είναι συνειδητά να υπηρετήσεις το κοινό καλό δεν υποχωρείς με τίποτα!!!!!!!

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: @};- @};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
konstantinos s.

Δημοσίευση από konstantinos s. »

Καλό φαίνεται!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ελενάκο :* @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Ευχαριστούμε :x
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:)) :)) :)) ωραιο φαινεται :x >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :))

Ευχαριστούμε Ελενάκι :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Το ειδαμε εχθές με Γιωτούλα στο internet. Πολυ γέλιο και θυμίζει ελληνικό δημόσιο :D
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Το είδαμε εχθές, πολύ καλή ταινιούλα :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Παιδιά, σε κάποιες σκηνές δάκρυσα από τα γέλια =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΘΕΑΜΑΤΑ”