ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
τι έγινε βρε Ιωαννάκι? 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

δεν μπορούν να σου κόψουν το δώρο, είναι παράνομο!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Βασούλα μήπως με σκέφτηκες σήμερα; Τς τς τς! Να θες να ξεκουραστείς και να σε τραβάει η σκέψη της Βασούλας
Τα λέμε!
Θα προσπαθήσω να μπαίνω όμως λίγο πιο συχνά. Να βλέπω και τί (τρέλες) κάνετε (...κάποιος πρέπει να σας προσέχει!)

Βασούλα μήπως με σκέφτηκες σήμερα; Τς τς τς! Να θες να ξεκουραστείς και να σε τραβάει η σκέψη της Βασούλας

Τα λέμε!
Βασούλα σε μαγαζί με παράνομο τζόγο δουλέυω ,φυσικά και μπορούν να μας κόψουν ότι θέλουν.Vaso έγραψε:Ιωαννακι μου κουράγιο μικρή μου...παντού είναι διπλοβάρδιες!![]()
δεν μπορούν να σου κόψουν το δώρο, είναι παράνομο!
το καλοκαίρι δεν μας έδωσαν επίδομα αδείας και μας μείωσαν το μεροκάματο κατά 5 ευρώ ,και αν μας δώσουν δώρο θα μας το δώσουν μειωμένο (και να φανταστείς ότι έχουν και άλλες επιχειρήσεις οι μ@@@@@ς εκτός από τα φρουτάκια )
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
- margaritarenia
Καληνυχτα......

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog