απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Valia

Δημοσίευση από Valia »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

αααααα Γιαννάκη :)) :)) :)) :)) :)) :)) άψογο!!δεν το είχα δει! :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

=)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) Γειά σου ρε Γιάννη με τα ωραία σου!!
Bessy

Δημοσίευση από Bessy »

Καλημέρα!
Βασω άρχισα ήδη να έχω απορίες :oops:
Είπες χτες ότι δίνουμε ρέικι πάντα και με τα δύο μας χέρια...
Αν βάλεις μόνο το ένα δηλαδή δεν υπάρχει η ροή της ενέργειας?
Ευχαριστώ :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το άλλο δηλαδή τι θα το κάνεις Μπεσσάκι? :-?

ρέικι δίνουμε και με τα δύο για να μπαίνουμε ενεργά μέσα στην διαδικασία. Αργότερα θα μπορείς να είσαι τόσο εξοικειωμένη με την διαδικασία που θα δίνεις ρέικι και με το ένα δάχτυλο...

Μέχρι τότε όμως να το κανεις και με τα δύο... >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Bessy »

Το είπα από την άποψη ότι μπορεί να είσαι κάπου... (π.χ. στο δρόμο ή στο λεωφορείο), να πρέπει να κρατήσεις την τσάντα σου με το ένα και να σε πονάει το στομάχι σου! Πειράζει να βάλεις το ένα μόνο? Δεν το έλεγα για την αυτοθεραπεία...
Αλλά εντάξει...θα είμαι καλό παιδί και θα τα χρησιμοποιώ και τα 2 O:-)
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Bessy καλώς ήρθες και από μένα!

Σίγουρα μπορείς να κάνεις και με το ένα χέρι στη περίπτωση που ανέφερες! Τίποτα δεν σε περιορίζει, αρκεί να ότι κάνεις, να το κάνεις με επίγνωση!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Bessy »

Ευχαριστώ
Καλώς σας βρήκα...
>:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πειράζει να βάλεις το ένα μόνο? Δεν το έλεγα για την αυτοθεραπεία...
Eμ κάνε την ολοκληρωμένα την ερώτηση βρε Μπεσσάκι! Ναι, φυσικά μπορείς να το κάνεις έτσι μεμονωμένα... Στην αυτοθεραπεία όμως θα εντάσσεις και τα δύο χέρια...Γιατί όπως σας είπα, δεν θεραπεύεις μόνο το σώμα, ε? ;) >:d<

Εικόνα

Κυρία κυρία απορία! :P Αν και είμαι.....από άλλη τάξη....θα την πω γιατί θα σκάσω!! Οταν δίνουμε ρέικι σε γεγονότα του παρελθόντος υπάρχει η περίπτωση να νιώθουμε ότι ανοίξαμε την μαύρη τρύπα του κουτιού της Πανδώρας και ότι ρέικι δίνουμε φεύγει σαν μια απειροελάχιστη δίνη φωτός προς το βάθος αυτής της μαύρης τρύπας που δεν λέει να κλείσει; Τότε πως θεραπεύονται και πως φωτίζονται τα εφιαλτικά γεγονότα του παρελθόντος; Για να γίνω πιο συγκεκριμένη από την ημερα που πήρα τον δεύτερο βαθμό δίνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρέικι σε ένα πολύ άσκημο γεγονός που μου συνέβη όταν ήμουνα δεκατριών χρονών (και ντρέπομαι να επεκταθώ τώρα αλλά σε εσένα το έχω πει), και νιώθω από τότε πάντα οτι ρουφιέται η ενέργεια του ρέικι στο κέντρο του τυφώνα και όλα είναι πάντα το ίδιο σκοτεινά και οδυνηρά, και τελικά τίποτα δεν γίνεται εδώ και εννέα μήνες και τα έχω φτύσει η γυναίκα!! Δίνω ακόμα και τα δύο ρέικι μάστερ που έχω (το usui και το θηβετιανό ) αλλά τίποτα! Το σκοτάδι παραμένει!! Πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω αποθαρυνθεί τελείως και πλέον τον τελευταίο μήνα κάνω αυτοθεραπεία συνέχεια αλλά αυτό το θέμα φοβάμαι να το ξαναφερω στην επιφάνεια γιατί είναι πολύ οδυνηρό για μένα και τώρα έχω ανάγκη για λίγη ηρεμία γιατί ψάχνω πάλι για δουλειά που θα είμαι σε λίγο πάλι άνεργη.... αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Φοβάμαι κιόλα μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ.....αλλά δεν νομίζω γιατί η πρόθεσή μου είναι να φωτίσω εκείνο το γεγονός και να το απελευθερώσω. :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μμμ...από όσα μου λες Ναταλάκι, δεν κάνεις τίποτα λάθος...Απλά δεν είσαι έτοιμη ακόμα να το αγγίξεις συναισθηματικά!
αλλά αυτό το θέμα φοβάμαι να το ξαναφερω στην επιφάνεια γιατί είναι πολύ οδυνηρό για μένα
το ρέικι δεν θεραπεύει από μόνο του...Εσύ πόυ είσαι στην όλη διαδικασία?

Θα έρθει η στιγμή της ωρίμανσης να το αγγίξεις με περισσότερη προσοχή, ευαισθησία μα και θάρρος!

Επιμονή, υπομονή και απόφαση...

>:d<

Εικόνα

Μα επειδή ακριβώς είμαι υπερβολικά παρούσα νιώθω ότι με καταβροχθίζει και δεν μπορώ να είμαι παρατηρητής. Νιώθω όλη την βία και τον εξευτελισμό εκείνης της στιγμής να με καταπίνει και δεν αντέχω να δίνω ρέικι εκεί και να το φέρνω στην επιφάνεια γιατί πονάω πολλα και δεν βλέπω καμιά βελτίωση!! :-(
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Από αυτά που γράφεις Ναταλία , φαίνεται ότι πονάς πολύ
και δεν αντέχεις να το αντιμετωπίσεις ακόμη.
΄Αφησε το για λίγο προς το παρόν , ίσως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ,κάνε καθημερινές θεραπείες και νάσαι σίγουρη όταν
δυναμώσεις, τότε θα ασχοληθείς και πάλι
με το θέμα αυτό και θα το λύσεις >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Πιστευω ότι η προσπάθεια δεν πάει χαμμένη, και η ενεργεια που έχεις δώσει μέχρι τώρα για την θεραπεία του, θα φέρει το γεγονός στο Φως οταν θα είσαι ετοιμη ! >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Deukalion

Δημοσίευση από Deukalion »

Μερικές ερωτήσεις και απο μένα!
Αν κάποιος δεν έχει χέρια πως θα έκανε ρεικι; Λιγο περιεργο αλλα το εχω απορία...
Στα πιο σοβαρά τώρα...

Σε καταστασεις που υπάρχει νοητική ένταση ,ώπου ο νους ξεφευγει πάει αλλου δεν μπορεί να μείνει στο τώρα τι μπορει να φταίει για αυτό; Υπάρχουν καποια σημεία που βοηθούν αν ρεικοθούν;

Εχω και αλλες απορίες αλλα δεν ταιριάζουν σε αυτο το θέμα

O:-)

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”