ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
:shock: :shock:
γρήγορα οι μεταφραστές...!!!!!
Η Αννούλα επανήλθε! :lol: :lol:
γρήγορα οι μεταφραστές...!!!!!
Η Αννούλα επανήλθε! :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Το τελευταίο διάστημα σκεφτόμουνα να ξαναπάρω ένα κουνελάκι.
Όμως επειδή είναι τόσο ευαίσθητα ζώα και τα κυνηγάνε οι γάτες, φοβάμαι ότι δεν θα προλάβει να γεράσει.
Καλώς όρισες white rabbit, τι χρώμα έχουν τα ματάκια σου?
Επίσης ήθελε να τρώει από το πιάτο μου.
Το τελευταίο διάστημα σκεφτόμουνα να ξαναπάρω ένα κουνελάκι.
Όμως επειδή είναι τόσο ευαίσθητα ζώα και τα κυνηγάνε οι γάτες, φοβάμαι ότι δεν θα προλάβει να γεράσει.
Καλώς όρισες white rabbit, τι χρώμα έχουν τα ματάκια σου?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

willkommen weisses Kaninchen zu unserer Rundewelcome white rabbit to our little company
(μην ανησυχειτε....ουτε εγω το καταλαβαινω... :lol: :lol: )
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
willkommen weisses Kaninchen zu unserer Runde
τι μεταφράζεις τότε βρε σκυλόφατσα... :lol:
σημαίνει...
καλώς ήρθες άσπρο κουνέλι στην παρέα μας! :lol:

Θα μπορουσε να γραφει ας πουμε, σημερα εχει πολλα κουνελια στον αερα...!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hellooooooooooooooo!!!!!!!!!!!Ξανθια.....

Λες να μην ηξερα τι σημαινει???
Θα μπορουσε να γραφει ας πουμε, σημερα εχει πολλα κουνελια στον αερα...!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hellooooooooooooooo!!!!!!!!!!!Ξανθια.....

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Σήμερα παίζει η αγαπημένη μου ταινία στο star. Είναι περίεργο που η πρώτη μου η δημοσίευση στο forum έγινε λίγο πρίν αρχίσει η ταινία. Και πριν από τη δημοσίευή μου, κάποιος που επίσης τον ανησυχεί το matrix, προτρέπει να ακολουθήσουμε το άσπρο κουνέλι. Εκτός του ό,τι έχω ανάλογες ανησυχίες με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, μετράει ότι εδώ και ένα μήνα, ο οφαλός στην κοιλίτσα μου, εκλύει ένα περίεργο υγρό;
Όπως και να έχει μην με παρεξηγείτε. Είμαι σταθερό άτομο (έχω σώας τας φρένας μου). Απλά είχα ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας.
Βρήκα το forum σας μέσα από ένα άλλο forum το www.nebesnyel.webs.com το οποίο και σε ένα θέμα του, προτείνει την δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση. Εκεί μέσα είμαι Δραστήριο μέλος όπου και φαίνεται καλύτερα τί άνθρωπος είμαι.
Θα προσπαθήσω να σας γνωρίσω όλους καλύτερα και να γίνω κατανοητή και ίσως αγαπητή και από εσάς. Ελπίζω να με ανεχθείτε.
Πολλά φιλιά σε ολους.
Nio. This is Trinity. Can you hear me?
Όπως και να έχει μην με παρεξηγείτε. Είμαι σταθερό άτομο (έχω σώας τας φρένας μου). Απλά είχα ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας.
Βρήκα το forum σας μέσα από ένα άλλο forum το www.nebesnyel.webs.com το οποίο και σε ένα θέμα του, προτείνει την δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση. Εκεί μέσα είμαι Δραστήριο μέλος όπου και φαίνεται καλύτερα τί άνθρωπος είμαι.
Θα προσπαθήσω να σας γνωρίσω όλους καλύτερα και να γίνω κατανοητή και ίσως αγαπητή και από εσάς. Ελπίζω να με ανεχθείτε.
Πολλά φιλιά σε ολους.
Nio. This is Trinity. Can you hear me?
Καλώς ήρθες ΄Ιντιγκο, καλώς ήρθες Μαρία, καλώς ήρθες ΚΡΑΝΙΟ... (μακρύ βρε παιδάκι μου!! :lol: :lol: )