κλαίω γι' αυτούς που χάνουν την ευκαιρία, έν όψει των σημαντικών αλλαγών στην συνειδητότητα της Γης, να αγαπήσουν την Αλήθεια...
κλαίω γι' αυτούς που ΄θ' αφήσω πίσω...
κλαίω για τον πόνο που θα νιώσουν όταν γκρεμιστούν οι αξίες τους και δεν θα έχουν κανέναν να τους αγκαλιάσει, γιατί θα έχουν διώξει και την τελευταία πνοή του θεού μέσα τους...
κλαίω που οι "άρπαγες" της ζωής, θα γίνουν κοράκια του θανάτου...
κλαίω που οι άνθρωποι προετοιμάζονται να πολεμήσουν τα νεφελίμ, τους εξωγήινους, τον αντίχριστο, τους αντι-έλληνες και δεν έχουν προετοιμαστεί να αγαπήσουν παρά τις φαντασιώσεις τους...
κλαίω που ο Ιησούς έγινε θρησκευτική ελπίδα
κλαίω που όλοι τάχα γνωρίζουν την σημαντική εποχή που έρχεται, αλλά πολύ λίγοι αναζητούν την Ειρήνη εντός τους...
κλαίω γιατί θεωρούν απειλή τις συνομωσίες, τους ιλλουμινάτι, την λέσχη μπίλντενμπεργ, τους εβραίους και χάνουν την ευκαιρία να ζήσουν αληθινά, χωρίς κανένα είδωλο...
κλαίω που όλα συμβαίνουν στο μυαλό τους και δεν το έχουν πάρει είδηση...
κλαίω που τα πεδία της Ψυχής έμειναν μέσα σε συναισθηματικούς δαίμονες και δεν κατάφεραν να γίνουν ένα με τον θεό...
κλαίω για όλα αυτά που "βλέπω" σαν πραγματικότητα να θυσιάζονται τάχα στην Αλήθεια...
ναι είνα δυσκολο η ύλη να γίνει πνεύμα...και κανείς δεν μας το ζήτησε άλλωστε...
όμως είναι απείρως δυσκολότερο το πνεύμα να γίνει ύλη...και όλοι αυτό μας ζητούν τελικά...
Στην Αγάπη, μέσα στον θεό, και τα δύο γίνονται Ενα και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα...Απλά να Είσαι εκεί, την ώρα που θα συμβεί, με όλη σου την Ψυχή!
Πώς να σωπάσω μέσα μου
την ομορφιά του κόσμου;
Ο ουρανός δικός μου
η θάλασσα στα μέτρα μου
Πώς να με κάνουν να τον δω
τον ήλιο μ'άλλα μάτια;
Στα ηλιοσκαλοπάτια
Μ' έμαθε η μάνα μου να ζω...
Στου βούρκου μέσα τα νερά
ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά;