Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
μαζι σου Βασουλα 15 μερες ισα ισα για τις διακοπες και μετα να καταιβενει το θερμομτρο εκει στους 25
μια χαρα θα ηταν
μου την δινει και μενα η ζεστη
Συνημμένα
Grouchy_Cartoon.jpg (14.82 KiB) Προβλήθηκε 1804 φορές
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Βασούλα, εσένα Μελβούρνη σου χρειάζεται!!! ...που καλοκαίρι έχουμε λιγότερο από 2 μήνες!!!
Σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες!!!
βρε εσυ Μανο με ποιους εισαι τωρα μαζι μας η με τους αλλους ?
Βασουλα μην ακους εσυ για μελβουρνη και αστραλιες καρδια μου καντο 15 μερες εκει να τελειωνουμε ;)
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
εχουμε καεί μου φαίνεται και δεν εχουν σφίξει και οι ζεστες
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
εγω προτεινω 30 και μια θερμαινομενη πισινα για τις υπολοιπες μερες του καλοκαιριου που δεν θα ειναι τοσο καλοκαιρι και κλεισαμε!! μη χασουμε και τα μπανια μας!!
Αυστραλια ε?? με βανακι παμε??
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.