Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Άβαταρ μέλους
Stefanos

Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Δημοσίευση από Stefanos »

:cry: @};-
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Αχ ρε Παναγιωτάκο μου...
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Παιδάκια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έγινε σήμερα στο γραφείο και με ζόριζει...
Μετά από καιρό αφού με προσλάβανε, επιλέξανε και άλλους δύο μαθητές. Ο ένας κολλητός του Διευθυντή Μάρκετινγκ και η άλλη φίλη του.
Από την διευθύντρια Λογιστηρίου έμαθα σήμερα πως αυτοί οι δύο μάθητες δεν πληρώνουν δίδακτρα στο σχολείο και αυτό γιατί μεσολάβησε ο διευθυντής του Μάρκετινγκ. Μόλις το έμαθε αυτό η φίλη του (η άλλη μαθήτρια) πήγε και κλαύτηκε στον μεγάλο και έλεγε ότι αφού ο Πάμπλο δεν πληρώνει, να μην πληρώσει ούτε αυτή. Και της έγινε η χάρη.
Και ξαφνικά είμαι εγώ ο μαλα***ς που πληρώνει... :-(
Νιώθω μεγάλη αδικία... :cry:
Και δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί μου τα εμπιστεύτηκε η Διευθύντρια Λογιστηρίου και από την άλλη δεν μπορώ να πω πως το έμαθα από τα ίδια τα παιδιά, αφού δεν είμσατε τόσο κολλητοί ώστε να μιλάμε για αυτά... Άσε που αν ανοίξω την οποιαδήποτε κουβέντα θα την αποφύγουν μιας και έχουν λερωμένη τη φωλιά τους...
Αυτό...
@};-
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μανούλη μου, αν το να μην πληρώνεις ήταν δική σου αξίωση, θα το είχες ήδη απαιτήσει/παρακαλέσει, δηλαδή θα ήταν μέσα στις προθέσεις σου, δεν θα περίμενες να το κάνει κάποιος άλλος πρώτα για να νιώσεις εσύ ανάξιος που βρίσκεσαι σ' αυτήν την κατάσταση.
Ούτε οι άλλοι είναι αξιότεροι που πέτύχαν κάτι, που απλά δεν ήταν στις δικές σου προθέσεις...
Είδες τι μαλακία μας κάνει η σύγκριση? Να ξεσυνεριζόμαστε ο ένας τον άλλον για κάτι, χωρίς να νιώθουμε αν αυτό το κάτι ήταν και στις δικές μας προθέσεις...

Κάποτε στα 18 μου που δούλευα, όταν ήθελα άδεια για κάποιες ημέρες πήγαινα στον διευθυντή μου και τον παρακαλούσα (!) τον ρώταγα αν μπορούσα να πάω άδεια...Και εκείνος πάντα, όσες φορές και να χρειάστηκα, μου έλεγε "οχι", χωρίς εξήγηση...
Και ήρθε μια νέα συνάδελφος, πιο έμπειρη φυσικά από εμένα, και στις δύο εβδομάδες την βλέπω να φτιάχνει το χαρτάκι των αδειών με τις ημερομηνίες που ήθελε και να το βάζει στο γραφείο του για υπογραφή.
Τι??? δεν θα τον ρωτήσεις? την ρώτησα...
Πλάκα κάνεις? για τα δικαιώματά μου θα τον ρωτήσω? Μπορώ να πάρω άδεια όποτε θέλω, εκτός κι αν καιγόμαστε...Ε, τώρα δεν καιγόμαστε...

Φυσικά της το υπέγραψε, χωρίς καν να την ρωτήσει...Έτσι απλά!

Ήταν ωραίο μάθημα για εμένα...Για την στήριξη της πρόθεσή μου...
Σκέψου τώρα που αυτό που έγινε σε εσένα, δεν ήταν καν στις προθέσεις σου... Γιατί να νιώσεις μ****ας? Δεν σε ξεγέλασε κανείς. Εσύ απλά ίσως ξεγέλασες τον Εαυτό σου και δεν σκέφτηκες το όφελός σου ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις γι' αυτό, κι ας μην σου καθότανε...

Τώρα σιωπή και δες την ευλογία από όλο αυτό, την αμέσως επόμενη στιγμή που φοβάσαι να ζητήσεις κάτι, μήπως στο αρνηθούν.

:* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Είδες τι μαλακία μας κάνει η σύγκριση? Να ξεσυνεριζόμαστε ο ένας τον άλλον για κάτι, χωρίς να νιώθουμε αν αυτό το κάτι ήταν και στις δικές μας προθέσεις...
:-( @};-
Τώρα σιωπή και δες την ευλογία από όλο αυτό, την αμέσως επόμενη στιγμή που φοβάσαι να ζητήσεις κάτι, μήπως στο αρνηθούν.
:whistle: :whistle: :whistle:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Σκέψου τώρα που αυτό που έγινε σε εσένα, δεν ήταν καν στις προθέσεις σου... Γιατί να νιώσεις μ****ας? Δεν σε ξεγέλασε κανείς. Εσύ απλά ίσως ξεγέλασες τον Εαυτό σου και δεν σκέφτηκες το όφελός σου ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις γι' αυτό, κι ας μην σου καθότανε...

:x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Μανούλη >:d< >:d< >:d<

Βασουλα :x
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Μανούλη >:d< >:d< >:d<

Βασούλα @};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Είδες τι μαλακία μας κάνει η σύγκριση? Να ξεσυνεριζόμαστε ο ένας τον άλλον για κάτι, χωρίς να νιώθουμε αν αυτό το κάτι ήταν και στις δικές μας προθέσεις...
Βάσω έγραψε:Ήταν ωραίο μάθημα για εμένα...Για την στήριξη της πρόθεσή μου...

Έχεις δίκιο Βασούλα μου... @};-
Παρασύρθηκα από τη σύγκριση...
...Και για να τα λέμε και όλα, ζήτησα παραπάνω ώρες και μου τις έδωσαν. Ζήτησα να μην παρακολουθώ τα μαθήματα Λογιστικής και το δέχτηκαν. Ζήτησα να μην μην κάνω την παραμικρή εργασία πάνω σε αυτό και έγινε. Ζήτησα να ασχοληθώ με ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα και με άφησαν. Όλες μου οι προθέσεις πραγματοποιήθηκαν! Έλα όμως που η αχαριστία και η πλεονεξία του ανθρώπου δεν έχει όρια...(!) ...Ειδικά όταν μπαίνει στο τρυπάκι της σύγκρισης!!!

Ευλογία λοιπόν για όλα όσα έχω καταφέρει μέχρι τώρα!
Ευλογία που είμαι κοντά σας και με κάνετε με μια σας κουβέντα να στέκομαι και πάλι στα πόδια μου και να προσπαθώ να κάνω ακόμα ένα μικρό βηματάκι προς το φως!
Ευλογία επίσης που έμαθα ότι αν δεν ζητήσεις κάτι η απάντηση θα είναι πάντα όχι...

Βασούλα μου γλυκιά :x :x :x
Παιδάκια :x :x :x
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Μανούλη >:d< >:d< >:d< :x :x :x O:-) O:-) O:-)
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:* O:-) O:-) O:-) O:-)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Μανούλη :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
sofia sourra

Δημοσίευση από sofia sourra »

Μανο !!!!!! :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Μανούλη @};- :x O:-) >:d< >:d< >:d<
Βασούλα @};- :x :x O:-) >:d< >:d< >:d<
Vasoula έγραψε:Είδες τι μαλακία μας κάνει η σύγκριση? Να ξεσυνεριζόμαστε ο ένας τον άλλον για κάτι, χωρίς να νιώθουμε αν αυτό το κάτι ήταν και στις δικές μας προθέσεις...
!!!!!!! @};- @};- @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Βασουλα. :x :x :x. Μανουλη. :x :x

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”