ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλημέρα πέρα ως πέρα σε όλους μας! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Θα ήθελα να ζητήσω κάτι-
Έχω μια κορούλα 9 μηνών (το όνομα αυτής Κατερίνα)
Απο χθές το απόγευμα έβγαλε μια αλεργία πίσω στον αυχένα της και προς την πλάτη της με έντονη φαγούρα.το απόγευμα θα την πάω στο γιατρό
Οποιος μπορεί ασ τη στείλει reiki μήπως και γλιτώσουμε τα φάρμακα
Το βράδυ που την εκανα βελτιώθηκε ομωσ το πρώι ηταν παλι ερεθισμενη
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Απο χθές το απόγευμα έβγαλε μια αλεργία πίσω στον αυχένα της και προς την πλάτη της με έντονη φαγούρα.το απόγευμα θα την πάω στο γιατρό

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλημέρα παιδάκια, από μια πανέμορφη Φρανκφούρτη!!!
΄Εχει κατακπληκτικό καιρό, πολύ ζέστη, είναι τόσο όμορφα που δεν μου κάνει καρδιά να φύγω...
μου λείπετε όμως!!!!
θα βάλω φωτογραφίες μόλις γυρίσω...
΄Εχει κατακπληκτικό καιρό, πολύ ζέστη, είναι τόσο όμορφα που δεν μου κάνει καρδιά να φύγω...
μου λείπετε όμως!!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Οποιος μπορεί ασ τη στείλει reiki μήπως και γλιτώσουμε τα φάρμακα![]()
![]()
Ευχαριστώ προκαταβολικά![]()
Όσο για την κορούλα σου.. ξέρεις ότι το ρέικι απο μονο του δεν εξαφανίζει το πρόβλημα... χρειάζεται και εσωτερική δουλειά...
Μην προσπαθησεις να αποφύγεις τα φάρμακα ή το γιατρό σε καμία περίπτωση..μπορείς όμως παραληλα με την ιατρικη φροντίδα να κάνεις και ρεικι στην κορη σου για να βοηθήσεις και την ίδια και την δράση των τυχων φαρμάκων που θα πεί ο γιατρός..
Για να στείλουμε ενέργεια σε κάποιο τρίτο πρόσωπο θα πρέπει να έχουμε την συγκαταθεσή του.. και θα είναι καλό ο άνθρωπος αυτός να ξέρει τι είναι η ενέργεια και πως λειτουργεί...
Καλό επίσης είναι να έχουμε και ένα χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο να γίνει η αποστολή...
Wonderboy,Θα μπορέσω να της στίλω το μεσημεράκι κατα τις 2 με 3!Υπάρχει και ανάλογο πόστ που μπορείς να ζητάς Ρέικι για σενα και για την κορούλα σου όποτε θέλεις!Ετσι θα το βλέπουν περισσότεροι και θα μπορούν να συμβάλλουν!Θα ήθελα να ζητήσω κάτι-

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! :lol: :lol:
ΒΑΣΩΩΩΩΩΩΩ.........φιλια πολλα και να περνας ΣΟΥΠΕΡ!!!!
Ετοιμαζομαι για 2μερο καμπινγκ
....θα κανω και βουτιες για σας
και βεβαια διαλογισμο στο ηλιογερμα!!!!.....(ωραια λεξη :shock: )
8) 8) 8) 8)
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΒΑΣΩΩΩΩΩΩΩ.........φιλια πολλα και να περνας ΣΟΥΠΕΡ!!!!
Ετοιμαζομαι για 2μερο καμπινγκ

και βεβαια διαλογισμο στο ηλιογερμα!!!!.....(ωραια λεξη :shock: )
8) 8) 8) 8)
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- galazia_sfaira
Ειπα κι εγω............παει την χασαμε!!!!!!!!!! :shock:Vaso έγραψε:Καλημέρα παιδάκια, από μια πανέμορφη Φρανκφούρτη!!!
μου λείπετε όμως!!!!
ΑΝτε να περνας καλα και ευτυχως που σου λειπουμε χεχε

Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Σήμερα θα μου δείξει ενασ φίλοσ τα περι forum ωστέ να συνενοούμε καλύτερα
Ευχαριστώ ANGEL,θα τη στανιάρουμε τη μικρή standar
Ilias πρώτον πρεπει να σου πώ οτι στη foto σου μοιάζεις καταπληκτικά στον Βαγγέλη Περή του ΟΛΑ
και
επίσησ οτι με τπτ δεν ανερώ την κλασική ιατρική απλά δε συμφωνώ οτι τα φάρμακα είναι απαρέτητα στην θεραπεία πάντα.
Παντα συμβουλέυομαι τον γιατρό και ανάλογα τη διάγνωση πράτω.
Γνωρίζοντας την ευθήνη τον πράξεων μου.
Τώρα για το αν πρέπει να γνωρίζει ο δέκτης για την ενέργεια,αν δώσεις reiki σε ενα βρέφος(δε γνωρίζω αν σου
έτυχε ποτέ)και παρατηρήσεις τις αντιδράσεις του θα δείς πως σαφώς και γνωρίζει την ενέργεια καλύτερα απο εμάς
που.... προσπαθούμε.τουλάχιστο μέχρι να αρχίσει να ζεί συνείδητα και να ξεχάσει τις γνώσεις που απόκτησε απτις προηγούμενες ζωές του.
Αν σχολιάζω παλι σε λάθος ενότητα υπομονή, αύριο πιστέυω θα γνωρίζω καλύτερα.

Ευχαριστώ ANGEL,θα τη στανιάρουμε τη μικρή standar
Ilias πρώτον πρεπει να σου πώ οτι στη foto σου μοιάζεις καταπληκτικά στον Βαγγέλη Περή του ΟΛΑ

επίσησ οτι με τπτ δεν ανερώ την κλασική ιατρική απλά δε συμφωνώ οτι τα φάρμακα είναι απαρέτητα στην θεραπεία πάντα.
Παντα συμβουλέυομαι τον γιατρό και ανάλογα τη διάγνωση πράτω.
Γνωρίζοντας την ευθήνη τον πράξεων μου.
Τώρα για το αν πρέπει να γνωρίζει ο δέκτης για την ενέργεια,αν δώσεις reiki σε ενα βρέφος(δε γνωρίζω αν σου
έτυχε ποτέ)και παρατηρήσεις τις αντιδράσεις του θα δείς πως σαφώς και γνωρίζει την ενέργεια καλύτερα απο εμάς
που.... προσπαθούμε.τουλάχιστο μέχρι να αρχίσει να ζεί συνείδητα και να ξεχάσει τις γνώσεις που απόκτησε απτις προηγούμενες ζωές του.
Αν σχολιάζω παλι σε λάθος ενότητα υπομονή, αύριο πιστέυω θα γνωρίζω καλύτερα.
wonderboy
σφαιρούλα μου...σιγά μη με χάσετε!! :lol:
Πάνο, χαίρομαι που σε βλέπω σ' αυτό το τόπικ! Καλησπέρα σας παιδάκια!!!!
έχω λιώσει από την ζέστη...Γύρισα με τα πόδια όλη σχεδόν την Φρανκφούρτη...
Δεν μπορώ να μείνω εδώ όμως...Είναι πολύ ακριβή!!!

σφαιρούλα μου...σιγά μη με χάσετε!! :lol:
Πάνο, χαίρομαι που σε βλέπω σ' αυτό το τόπικ! Καλησπέρα σας παιδάκια!!!!
έχω λιώσει από την ζέστη...Γύρισα με τα πόδια όλη σχεδόν την Φρανκφούρτη...
Δεν μπορώ να μείνω εδώ όμως...Είναι πολύ ακριβή!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ΣΕ ΟΛΟΥ ΣΑΣ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΕ ΟΛΟΥ ΣΑΣ

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...