Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Και μιας και η Βασουλα μου, εβαλε ενα πολυ αγαπημενο κομματι (Paso Doble) απο τον Zorro...σας βαζω δυο επισης πανεμορφα τραγουδια απο την ιδια ταινια.....(εκ των οποιων το τελευταιο.....με συγκινει καθε φορα που το ακουω .....σε ελληνικη μεταφραση..."θελω να περασω την Ζωη μου, αγαπωντας Σε" )!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Πολέμα και Οραματίσου
εγώ ναι! Δεν έχει διαφορά από΄έναν άντρα, παρά μόνο στην συμβατική διαιώνιση...
Τα μάτια της Ψυχής Μου δεν βλέπουν τα γεννητικά όργανα κανενός...Βλέπουν την Αγάπη μόνο...την έκφραση της στα συναισθήματα του άλλου...στην Αλήθεια που μπορεί να στηρίξει ένα "σαγαπώ"....
τόσο βαθιά πάω...τόσο βαθιά θέλω...Τίποτα λιγότερο!