ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ...και οποιος αντεξει!

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Re: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ...και οποιος αντεξει!

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

μιλαμε οτι απο χτες εχω εκστασιαστει με την συνειδητοποιηση περι αδυναμιας!! :dance: :) επειδη τη βιωσα στο πετσι μου τωρα ειναι ξεκαθαρο το θεατρακι! το πως επιλεγουμε να συνεχισουμε ΕΜΕΙΣ μια συμπεριφορα που μαθαμε γιατι βολευει παρα πολυ να εχεις καποιον αλλον να κατηγορεις για αυτο που σου εκαναν αντι να δεις οτι την επιλεγεις γιατι στην πραγματικοτητα σε βολευει καπου στο τωρα σου!!! ουτε που πηγαινε το μυαλο μου οτι αυτο υπηρχε απο πισω οταν την βιωνα!! παρα εμενα στο κοιτα πως με κανανε οι μαλακες!!
Α ρε Βασω!!!! :) :x τα λογια σου ξεπετιουνται συνεχεια στο μυαλο μου!!(με την γνωστη καθυστερηση εννοειται!! :)) :)) :)) ) Κανενας εχθρος εξω! Μεσα μας τον κουβαλαμε!!

παιδακια ολα >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

κι άλλη αγκαλίτσα Μπεττούλα >:d< >:d< >:d<
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Mπεττουλι μου.. :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Μπέττυ έγραψε:μιλαμε οτι απο χτες εχω εκστασιαστει με την συνειδητοποιηση περι αδυναμιας!! :dance: :) επειδη τη βιωσα στο πετσι μου τωρα ειναι ξεκαθαρο το θεατρακι! το πως επιλεγουμε να συνεχισουμε ΕΜΕΙΣ μια συμπεριφορα που μαθαμε γιατι βολευει παρα πολυ να εχεις καποιον αλλον να κατηγορεις για αυτο που σου εκαναν αντι να δεις οτι την επιλεγεις γιατι στην πραγματικοτητα σε βολευει καπου στο τωρα σου!!! ουτε που πηγαινε το μυαλο μου οτι αυτο υπηρχε απο πισω οταν την βιωνα!! παρα εμενα στο κοιτα πως με κανανε οι μαλακες!!
Α ρε Βασω!!!! :) :x τα λογια σου ξεπετιουνται συνεχεια στο μυαλο μου!!(με την γνωστη καθυστερηση εννοειται!! :)) :)) :)) ) Κανενας εχθρος εξω! Μεσα μας τον κουβαλαμε!!

παιδακια ολα >:d< >:d< >:d< >:d<
Μπεττούλα,μήπως μπορείς να μου πεις ένα παράδειγμα παρόμοιο με τη δική σου εμπειρία μπας και καταλάβω το πρακτικό του θέματος...;
>:d< >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μπεττούλα σε νιώθω >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

εγώ είχα αγαπήσει μία άλλη καραμελίτσα και την πιπίλαγα καιρό ,εντάξει μωρέ οκ όσο αντέχεις ,μην τα διαχειριστείς και όλα μαζί με τη μία
εννοείται φυσικά ότι αφού δεν έγεινε με το καλό τα χαστούκια τα έφαγα μαζεμένα μέσα σε 2 μέρες
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Μάνος έγραψε: Μπεττούλα,μήπως μπορείς να μου πεις ένα παράδειγμα παρόμοιο με τη δική σου εμπειρία μπας και καταλάβω το πρακτικό του θέματος...;
>:d< >:d< >:d< >:d<
Μανο μου περασα ενα διαστημα που ενιωθα πολυ αδυναμη να αντιμετωπισω τον πονο που μου προεκυπτε βλεποντας διαφορα κομματια μου που δεν μου αρεσαν.. ενιωθα οτι μου ειχαν κοψει τα φτερα οι γονεις μου κανοντας με ενα αδυναμο πλασμα που δεν αντεχει τον πονο..ελεγα οτι ηθελα να μπω προς τα μεσα να ανακαλυψω και αλλα πραγματα για μενα και ταυτοχρονο ο πονος και η αδυναμια ενιωθα να με ακινητοποιουν! ενα "δεν μπορω" να το κανω συνεχομενο..και να που αυτοι φταινε για ολα και το πως με εκαναν!!

μεχρι που προσφατα συνειδητοποησα ξεκινοντας απο καποια φαινομενικα ασχετα θεματα που συνδεονταν με ενα εξαιρετικο καθρεφτισμα ενος τεραστιου εγωισμου που επεξεργαζομομουν μου ηρθε η απαντηση.. εγω επελεγα απο ενα ασυνειδητο επιπεδο το θεατρακι του αδυναμου γιατι δεν ηθελα να χαλασει η εικονα μου με αυτα που θα εβρισκα..γιατι μεχρι το βαθμο που ειχα ανακαλυψει καποια πραγματα για μενα η εικονα μου το αντεχε να ειμαι και λιγακι κακια, λιγακι εγωιστρια, λιγακι μνησικακη κτλ κλτ..δεν ειχα παψει να ειμαι το καλο παιδι που ειχε και λιγο σκοταδι.. οι ποσοτητες κανουν τη διαφορα..το εγω ειναι εξαιρετικα εφευρετικο και πειστικο στο τι θα σου πασαρει!!!!! ομως εγω ημουν αυτη που επελεγα να συνεχισω την συμπεριφορα που καποτε μου εμαθαν (χωρις να το καταλαβαινω φυσικα αρχικα!) γιατι τωρα με εξυπηρετουσε απο το να μην ξεβολευτω!μετα ποιοι γονεις φταινε???

δεν ξερω αν σε βοηθησα καθολου να καταλαβεις αλλα εμενα αυτη η συνειδητοποιηση με απελευθερωσε σε ενα μεγαλο βαθμο!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Ιωαννακι :* >:d< >:d< >:d<

παιδακια ολα :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

γιατι μεχρι το βαθμο που ειχα ανακαλυψει καποια πραγματα για μενα η εικονα μου το αντεχε να ειμαι και λιγακι κακια, λιγακι εγωιστρια, λιγακι μνησικακη κτλ κλτ..δεν ειχα παψει να ειμαι το καλο παιδι που ειχε και λιγο σκοταδι.. οι ποσοτητες κανουν τη διαφορα..το εγω ειναι εξαιρετικα εφευρετικο και πειστικο στο τι θα σου πασαρει!!!!!
Μπετουλίτσα γλυκιά :lol: >:d< >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Βικούλα »

Mπεττούλα @};- >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Μπεττούλα μου >:d< >:d< >:d< @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Μπεττούλα >:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Μπεττούλα >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Μπεττούλα >:d< >:d< >:d<
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Μπεττούλα μου... >:d< >:d< >:d<

Σε ευχαριστώ πολύ για το μοίρασμα σου και αυτό που έχω να πω είναι πως κι εγώ είμαι σε μια ανάλογη κατάσταση...
Μπέττυ έγραψε:Μανο μου περασα ενα διαστημα που ενιωθα πολυ αδυναμη να αντιμετωπισω τον πονο που μου προεκυπτε βλεποντας διαφορα κομματια μου που δεν μου αρεσαν..
Αυτό ακριβώς!!! ...Και ξέρεις τι; Δεν είναι μόνο πόνος αλλά και θυμός και απογοήτευση όταν τα αντικρύζω!!! Το χειρότερο είναι πως δεν ξέρω πως να αρχίσω τη διαδικασία απαλλαγής όλων αυτών (γιατί είναι και πολλά, δεν είναι ένα και δύο...) Ξέρω πως το να απαλλαχτεί κανείς από όλα αυτά δεν είναι εύκολο, όπως επίσης ξέρω πως δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη... Θέλει τον χρόνο του... Αλλά από την άλλη το να βαδίζεις στα τυφλά, χωρίς να ξέρεις καν αν τα βήματα που κάνεις είναι σωστά, αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο για μένα... :cry:
...Και δε με νοιάζει, ας πάρει όσο χρόνο θέλει, αρκεί να ξέρω!!! :-(
@};-
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Διάβαζε Μανούλη μου, διάβαζε, διάβαζε... Κι άρχισε να εξασκείσαι στην αυτοπαρατήρηση. Τι κάνεις, πώς το κάνεις και σιγά σιγά ..γιατί το κάνεις?

:x :x
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Μπετούλα >:d< >:d< >:d<
Μάνο >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”