ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

ααα :)) παιδα εχθες με εκεινα και με τα αλλα και αφου ενοιωσα όλο το συναιοσθημα του πετρου πριν ο αλεκτωρ λαλησει :D

ειπα ελα τω καλωδιο το εκαψες θυμηθηκα λοιπον τα ωραια μπιφτεκακια της Εμμας και λεω θα τα βρω να τα φτιαξω, ξαναδιαβασα λοιπον όλο το ποστ 42 σελιδες γελασα με την καρδια μου κυριως με το πανακι-σπανακι και πραγματικα συνεχισα απο εκει που το αφησα :D :))

εριξα και μια ωραια μαγειρικη μετα και συνηλθα :-D

παρεπιπτωντως Εμμακι τα εφτιαξα και ειναι πολύ ωραια, μπραβο κοριτσακι πολύ ωραια συνταγη :* @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Φωτεινή είσαι απολαυστική!!!!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πριν ο αλέκτωρ λαλήσει, Φωτεινούλα, τον πιάνουμε και τον κάνουμε σούπα, για να μην μας προδώσει ο ηλιθιος! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

=)) =)) =)) =)) =))

καλοοοο!!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

έχω ξεραθεί από τα γέλια =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Vaso έγραψε:πριν ο αλέκτωρ λαλήσει, Φωτεινούλα, τον πιάνουμε και τον κάνουμε σούπα, για να μην μας προδώσει ο ηλιθιος! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
=)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) Εισαι η ιδανική για να με΄κάνεις κάθε φορά να αλλάζω βρακί!!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Vaso έγραψε:πριν ο αλέκτωρ λαλήσει, Φωτεινούλα, τον πιάνουμε και τον κάνουμε σούπα, για να μην μας προδώσει ο ηλιθιος! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
αντε πια μου ξεφυγε μια μου ξεφυγε δευτερη εεεεε ως εδω την τρίτη είμαι πονηρεμενη και θα του δειξω εγω του κυριου αλεκτωρ =)) =)) =))

θα τον κανονισω για τα καλα κατσε καλα σουπιτσα και θα τον φαμε με χαρες και πανηγυρια :D :D :D :D :D
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

αααααααα =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Fotini έγραψε:
θα τον κανονισω για τα καλα κατσε καλα σουπιτσα και θα τον φαμε με χαρες και πανηγυρια :D :D :D :D :D
Αυγολεμονο παρακαλω τον προτιμω... :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

=)) =)) =)) =)) =))
Και ενα πικαντικο ντρεσινγκ για τη σαλατα σας

Βαλτε σε ενα σεικερ μισο φλιτζανι ξιδι μπαλσαμικο , μισο φλιτζ. ελαιολαδο, 1 φλιτζανακι νερο, μιση κουταλια ριγανη ,λιγο αλατι, 1 κουταλακι φρεσκοτριμ πιπερι , και μισο φλιτζανι μαιντανο η βασιλικο. Χτυπηστε καλα τα υλικα και περιχυστε με το ντρεσιγκ τη σαλατα.
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =))

Φωτεινουλα μου εφυγες νωρις απο προεδρος....προσκυνω τι να πω.....? :P :P :P :P :P :P
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

και συνεχιζω την θεραπεία της μαγειρικής........

ΚΟΤΟΠΙΤΑ

1 κιλό κοτοπουλο, περιπου δλδ ενα κοτόπουλο ολοκληρο

4 κρεμμύδια ξερα κομμενα σε λεπτες φετες

4 αβγα

1 φλυτζάνι γαλα (100 ml)

1 φλυτζάνι τσαγιου τυρι τριμμενο, εγω εβαλα γραβιερα, και το ρεγκατο ομως παει μια χαρα

1 πακετο φυλλο χωριατικο, η συνταγη ελεγε κρουστας αλλα εμενα δεν μου αρεσει και εβαλα χωριατικο

βουτυρο ή λαδι για τα φυλλα και το ταψι

αλατι - πιπερι - μοσχοκαρυδο

κοβουμε τα κρεμμυδια σε λεπτες φετες και τα βαζουμε στην κατσαρολα μαζι με το κοτοπουλο τεμαχισμενο καλυτερα σε μεριδες (ζητηστε να το κανει ο χασαπης καλυτερα εκτος αν ξερετε και τα πατε καλα με μπαλταδες)

το βραζουμε σε μετρια φωτια μεχρι να μαλακωσει

επειτα βγαζουμε το κοτοπουλο, το αφηνουμε να κρυωσει και το ξεκοκαλιζουμε, το ξεπετσιαζουμε και το κανουμε με τα δακτυλα μας μικρα κομματακια

στο μεταξυ τα κρεμμυδια στην κατσαρολα τα αφηνουμε και αλλο να σιγοβρασουν με τον ζωμο εως ότου το ψιλοπιουνε και γινει πιο χυλωδες σε συσταση

εκει μεσα στην κατσαρολα ριχνουμε το γαλα, και τα ψαχνα του κοτοπουλου, συνεχισουμε λιγο ακομα το βρασιμο μεχρι να ενωθουν τα υλικα

αποσυρουμε απο την φωτια και αφηνουμε το μειγμα να γινει χλιαρο, εκει μεσα προσθετουμε τα αβγα, το τυρι, το αλατοπιπερο και το μοσχοκαρυδο και ανακατευουμε

βουτυρωνουμε το ταψι και στρωνουμε τεσσερα φυλλα κατω, τα οποια λαδωνουμε ή βουτυρωνουμε και αναμεσα τους, επειτα το μειγμα και απο πανω τα υπολοιπα φυλλα με τον ιδιο τροπο, χαραζουμε την πιτα απο πανω, ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180-200 για περιπου 60 λεπτα

καλη επιτυχία :-D @};-
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

:)) :)) :)) :)) :)) Να σαι καλά γλυκειά μου!! Το ξανθοφόρουμ το έριξε στην μαγειρική; Γι αυτό δεν οργανώνονται άλλες συναντήσεις;; :x :x α πουλάκια μου!! Τουλάχιστον δεν μπορούμε να οργανώσουμε ένα τσιμπούσι με μουλτισπεσιαλ σπεσιαλιτέ ολονων μας;
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Φωτεινουλααααααααααααααα... :)) :)) :)) :))
παρεπιπτωντως Εμμακι τα εφτιαξα και ειναι πολύ ωραια, μπραβο κοριτσακι πολύ ωραια συνταγη
;) ;) ;) ;) ;) :x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

:* :* >:d<

Επιστροφή στο “ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ”