Κινηματογράφος.
Re: Κινηματογράφος.
Τυχαινει να εχω μια μικρη συλλογη απο ντοκιμαντερ αναμεικτου περιεχομενου. Εαν ενδιαφερεται κανεις να μαθει τη λιστα μονο με πμ. Κλεινοντας θελω να πω ποσο μου αρεσε η ταινια Lincoln, ηταν φοβερη.
''Οι ευκαιρίες δεν είναι ούτε μπροστά, ούτε πίσω...Είναι μέσα σου...Εκεί που ο Θεός και ο Εαυτός σου προνοεί για εσένα, εκεί ΄να κοιτάς.''
Ναι θα συμφωνήσω μαζι σου, πολυ ομορφη με μηνύματα πραγματικά να την δείτε αλλαααα
ειναι σχεδον 3 ωρες
αξιζει!!!!
οπως επισης και η επιχείρηση ARGO, του Μπεν Αφλεκ....
πολυ ωραια ταινια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, και πραγματικα το πως κατεφερε αυτους τους 5 ανθρωπους να τους φυγαδεύσει και τι περασε ειναι απιστευτο....

ειναι σχεδον 3 ωρες

οπως επισης και η επιχείρηση ARGO, του Μπεν Αφλεκ....
πολυ ωραια ταινια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, και πραγματικα το πως κατεφερε αυτους τους 5 ανθρωπους να τους φυγαδεύσει και τι περασε ειναι απιστευτο....

Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
μήπως βρήκατε την ταινία Lincoln με υπότιτλους στο internet??
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Ελλάκι υπάρχει στο onlinefilmer 

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
μάλλον την έχουν αποσύρει 

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
Ναι Τασουλη ετσι σκέτο γράφεται
Ελακι μου βρίσκεται στο site που σου ειπε η Αννουλα onlinefilmer και ειναι στην 34 σελιδα το τσεκαρα
αν τωρα προστεθούν και αλλες ταινίες στην αρχη, δοκίμασε και την 35 σελιδα και εισαι οκ

Ελακι μου βρίσκεται στο site που σου ειπε η Αννουλα onlinefilmer και ειναι στην 34 σελιδα το τσεκαρα
αν τωρα προστεθούν και αλλες ταινίες στην αρχη, δοκίμασε και την 35 σελιδα και εισαι οκ

Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Σε όσους αρέσει ο θερινός κινηματογράφος ενημερώνω ότι στη Νοσταλγία στο Νέο Ηράκλειο τον Ιούλιο έχει πολύ ωραία εργάκια και για τους ανέργους δωρεάν.

Είμαι αυτό που είμαι !

Εφούλα ευχαριστούμε

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

παιδάκια είδα το CHEF και το συνιστώ ανεπιφύλακτα
ένας άνθρωπος που αποφασίζει να ακολουθήσει το όνειρό του
ένας άνθρωπος που αποφασίζει να ακολουθήσει το όνειρό του

- Δεκατριούλης
Αχ Ελλη μου τι ωραία! Ειχα διαβάσει την υπόθεση και μου φανηκε πραγματικά ενδιαφέρον και τώρα έγραψες κι εσύ. Θα φροντίσω να το δω.

Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Πολύ ωραία ταινιούλα παιδιά. Θα την έχω δει καμιά τρεις τέσσερις φορές και άνετα θα την ξανάβλεπα 

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!