ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και από εμένα και καλή εβδομάδα σε όλους .

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- Madraoulas
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
Οσο αφορα την adsl που σου ειπα Βασουλα..την εκανε την συνδεση αυτη πριν 4 μερες μια γνωστη μου και οντως δουλευει οπου και να εισαι(να εχει σημα βεβαια οπως τα κινητα)..τωρα αν ειναι η καλυτερη η οχι δεν το ξερω..και μεχρι τον Σεπτεμβρη πληρωνεις 29,9 ευρω/μηνα...ε αν κατεβαζεις ταινιες καληνυχτα...αλλιως ειναι μια χαρα..(η ΟΝ ειναι ακομα μουφα οπως μου εχουν πει ατομα που ασχολουνται. η Forthnet μπορει ν αξιζει μιας και ειναι πρωτοπωρος.)...αντε ψαξε ρε Ηλια :lol:
Οσο αφορα την adsl που σου ειπα Βασουλα..την εκανε την συνδεση αυτη πριν 4 μερες μια γνωστη μου και οντως δουλευει οπου και να εισαι(να εχει σημα βεβαια οπως τα κινητα)..τωρα αν ειναι η καλυτερη η οχι δεν το ξερω..και μεχρι τον Σεπτεμβρη πληρωνεις 29,9 ευρω/μηνα...ε αν κατεβαζεις ταινιες καληνυχτα...αλλιως ειναι μια χαρα..(η ΟΝ ειναι ακομα μουφα οπως μου εχουν πει ατομα που ασχολουνται. η Forthnet μπορει ν αξιζει μιας και ειναι πρωτοπωρος.)...αντε ψαξε ρε Ηλια :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλησπέρα!!!!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλημέρα!
Μέσα από το λουλούδι της καρδιάς μου, εύχομαι μόνο για σήμερα να είναι όλα φωτεινά για όλους...

Μέσα από το λουλούδι της καρδιάς μου, εύχομαι μόνο για σήμερα να είναι όλα φωτεινά για όλους...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- galazia_sfaira
- Madraoulas
Μάδρυ ωραία φωτο!!
καλημέρα στους υπναράδες και τους πρωινούς!
Αννούλααααααα, που είσαι?

καλημέρα στους υπναράδες και τους πρωινούς!
Αννούλααααααα, που είσαι?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Σ ευχαριστω Βασουλα..ηταν μια μερα που ειχα παει στη θαλασσα για σερφ
και βεβαια ειδες τι που φανηκε η Αιγυπτος 'ξαφνικα'
..και μαλιστα εγκαινια αυριο!!!!!!!..ωραια μερα

και βεβαια ειδες τι που φανηκε η Αιγυπτος 'ξαφνικα'
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....