ΚΑΛΗΜΕΡΑ και από εμένα και καλή εβδομάδα σε όλους .
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Οσο αφορα την adsl που σου ειπα Βασουλα..την εκανε την συνδεση αυτη πριν 4 μερες μια γνωστη μου και οντως δουλευει οπου και να εισαι(να εχει σημα βεβαια οπως τα κινητα)..τωρα αν ειναι η καλυτερη η οχι δεν το ξερω..και μεχρι τον Σεπτεμβρη πληρωνεις 29,9 ευρω/μηνα...ε αν κατεβαζεις ταινιες καληνυχτα...αλλιως ειναι μια χαρα..(η ΟΝ ειναι ακομα μουφα οπως μου εχουν πει ατομα που ασχολουνται. η Forthnet μπορει ν αξιζει μιας και ειναι πρωτοπωρος.)...αντε ψαξε ρε Ηλια :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Σ ευχαριστω Βασουλα..ηταν μια μερα που ειχα παει στη θαλασσα για σερφ
και βεβαια ειδες τι που φανηκε η Αιγυπτος 'ξαφνικα' ..και μαλιστα εγκαινια αυριο!!!!!!!..ωραια μερα