ναι ε?!!!!..Κι εγω Βασω δεν θυμαμαι αν ησουν στο cast του ονειρου εχθες..χιχιχι... αλλα σε ειχα δει σιγουρα πριν λιγες μερες..αληθεια......κατι γινεται... :roll:Vaso έγραψε:Μαδρυ...σε έχω έννοια αυτές τις ημέρες! :roll:εγω εχθες ειδα κατι πολυ τρομαχτικα ονειρα...ενα καρο κοσμος ηταν μεσα...αιματα,τρεξιμο...χαμος..και πριν λιγες μερες παλι τα ιδια..πολυ καιρο εχει να συμβεί
Ούτε κι εγώ ξέρω γιατί ομως... :roll:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- Madraoulas
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Παιδιά και εγώ!Ξύπνησα τα ξημερώματα κατα τις 6 και είχα κατι ωραίες παρενοχλησούλες!Α, ήταν γενική επιδρομή εχτές?

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
παρενοχλησούλες? :shock:
δεν ήταν εποικοδομητικές?
έφυγα από το σαλόνι γιατί δεν άντεχα τους θορύβους και με ακολούθησαν στο υπνοδωμάτιο. Μόνο στο μπάνιο δεν ήρθαν (ευγενικοί)...Μόλις άκουσα τι ήθελαν, ηρέμησαν! Χαχαχα!!!
δεν ήταν εποικοδομητικές?
έφυγα από το σαλόνι γιατί δεν άντεχα τους θορύβους και με ακολούθησαν στο υπνοδωμάτιο. Μόνο στο μπάνιο δεν ήρθαν (ευγενικοί)...Μόλις άκουσα τι ήθελαν, ηρέμησαν! Χαχαχα!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

αναμενόμενο...
Το δεύτερο φαντασματάκι πέρασε έναν βαρβάτο καθαρισμό εχτές το βράδυ...

αναμενόμενο...

(ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΩ ) ΑΠΛΑ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...
HΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΤΝΕΤ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ..
(ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΩ ) ΑΠΛΑ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...
- margaritarenia
Καλημερα
Ελλη μου να τα μαζεψω μην γλιστρισουμε :lol: :lol: 8)
Περαστικααααααα :roll: 8) :lol: :lol: :lol:

Επίσης σκουντουφλάω και χτυπάω συνεχώς και χύνεται ότι υγρό πάω να πιάσω. Τα έχω κάνει όλα μαντάρα.

Επιδημία έπεσε.

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- Madraoulas
Eγώ πάντως είμαι μια χαρά στην δουλειά μου τώρα!
Αν σας περιγράψω τον καθαρισμό, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ!
Στο κιχ κρατήθηκα να μην αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα στις 2 το βράδυ!!
Μετά σκέφτηκα τα χθεσινά και τα "μηνύματα" που πήρα και το άφησα...
Πάντως ήταν ένα στάδιο πριν το τέλος! Τέλος, όχι με την άσχημη έννοια, αλλά τέλος με την έννοια της καθαρότητας!!!
Επανεξετάστηκαν "σημαντικά" και "ασήμαντα" στην ζωή μου, όπως επίσης και το συμπαντικό κλειδί που περιφρουρεί την έννοια "σημαντικός" στην φυσική μας ζωή...
Είναι απίστευτο πως λειτουργούν "λέξεις-κλειδιά" στα λεπτοφυέστερα επίπεδα μας, όταν αυτά εργάζονται με πνευματική δύναμη... Και πόσο "ακριβά" πληρώνεις στην φυσική ζωή την χρήση αυτών των συμπαντικών κλειδιών, χωρίς αποκωδικοποίηση...
Ρε μεγάλε...εντάξει!!! Μην βαράτε όλοι μαζί...χαχαχαχα...πλάκα κάνω ε?

Αν σας περιγράψω τον καθαρισμό, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ!
Στο κιχ κρατήθηκα να μην αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα στις 2 το βράδυ!!

Μετά σκέφτηκα τα χθεσινά και τα "μηνύματα" που πήρα και το άφησα...
Πάντως ήταν ένα στάδιο πριν το τέλος! Τέλος, όχι με την άσχημη έννοια, αλλά τέλος με την έννοια της καθαρότητας!!!
Επανεξετάστηκαν "σημαντικά" και "ασήμαντα" στην ζωή μου, όπως επίσης και το συμπαντικό κλειδί που περιφρουρεί την έννοια "σημαντικός" στην φυσική μας ζωή...
Είναι απίστευτο πως λειτουργούν "λέξεις-κλειδιά" στα λεπτοφυέστερα επίπεδα μας, όταν αυτά εργάζονται με πνευματική δύναμη... Και πόσο "ακριβά" πληρώνεις στην φυσική ζωή την χρήση αυτών των συμπαντικών κλειδιών, χωρίς αποκωδικοποίηση...
Ρε μεγάλε...εντάξει!!! Μην βαράτε όλοι μαζί...χαχαχαχα...πλάκα κάνω ε?