Μην το μπλέκεις...ότι ζει εκεί, ας ζει μέσα στην ανάμνηση, αλλά όχι στην σημερινή μας δράση...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Συμβουλή...άσε το παρελθόν ήσυχο!!!
Μην το μπλέκεις...ότι ζει εκεί, ας ζει μέσα στην ανάμνηση, αλλά όχι στην σημερινή μας δράση...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Λοιπόν για να μην στενοχωριέσαι...κι εγώ έφαγα τσιπς!
γιατί γλυκό μωρέ δεν αντέχω με τίποτα!
Το αίσθημά μου είναι καλά όπως φαίνεται...
κατανάλωση νατρίου! Χρειαζόμουν γείωση...
Είχες ταχυκαρδία? :roll:
Πριν ένα χρόνο έγινε πάλι έτσι έντονα και μου το είχε πει και ο Γιάννης (Αγγελόπολη)...του είχε συμβεί και εκείνού...
Λοιπόν για να μην στενοχωριέσαι...κι εγώ έφαγα τσιπς!
γιατί γλυκό μωρέ δεν αντέχω με τίποτα!
Το αίσθημά μου είναι καλά όπως φαίνεται...

κατανάλωση νατρίου! Χρειαζόμουν γείωση...
Είχες ταχυκαρδία? :roll:

Kατερινάκι, δεν γίνεται τίποτα παρελθόν, αν για εμάς είναι ακόμα ανοιχτό θέμα...Το πολύ πολύ να το ξεχάσουμε λίγο, αλλά να ξέρεις πάντα επανέρχεται για να μας θυμίσει ότι "εδώ ακόμα είναι κάτι που δεν έχουμε ολοκληρώσει"...
΄Οτι ολοκληρώνεται πάει στο "αρχείο", γι' αυτό να είσαι σίγουρη!
Kατερινάκι, δεν γίνεται τίποτα παρελθόν, αν για εμάς είναι ακόμα ανοιχτό θέμα...Το πολύ πολύ να το ξεχάσουμε λίγο, αλλά να ξέρεις πάντα επανέρχεται για να μας θυμίσει ότι "εδώ ακόμα είναι κάτι που δεν έχουμε ολοκληρώσει"...
΄Οτι ολοκληρώνεται πάει στο "αρχείο", γι' αυτό να είσαι σίγουρη!

Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ.Vaso έγραψε:Kατερινάκι, δεν γίνεται τίποτα παρελθόν, αν για εμάς είναι ακόμα ανοιχτό θέμα...Το πολύ πολύ να το ξεχάσουμε λίγο, αλλά να ξέρεις πάντα επανέρχεται για να μας θυμίσει ότι "εδώ ακόμα είναι κάτι που δεν έχουμε ολοκληρώσει"...

Κι είναι το συγκεκριμένο που βγήκε τώρα ένα θέμα που το αποφεύγω όσο μπορώ. Δε λες πάλι καλά που το αναγνώρισα? Χαίρομαι τουλάχιστον γι' αυτό γιατί ως χθες δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι αυτό βάραγε από κάτω!Μιλάμε για τυφλοσύνη και δικαίως!Μου δίνω πολλά δίκια σ' αυτό!
Μάκια
- Madraoulas
μμμμμμμ..κι εγω εχθες ειδα κατι πολυ τρομαχτικα ονειρα...ενα καρο κοσμος ηταν μεσα...αιματα,τρεξιμο...χαμος..και πριν λιγες μερες παλι τα ιδια..πολυ καιρο εχει να συμβει.....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "

oπότε κατάλαβες ότι κάτι χρειάζεσαι ακόμα για να το "κλείσεις" να μην βαράει ε?
΄Η ποιός ξέρει, μπορεί και να το ξανανοίξεις...
Απλά ότι κάνεις, να σου δίνει χαρά! Αυτή είναι η παράμετρος του "αρχείου" ή της "περαιτέρω επεξεργασίας"...
Το "θάψιμο" δεν περιέχει επίγνωση και αυτό θα το δεις στην πορεία...
Το "αρχείο" περιέχει την σοφία της δράσης που ολοκληρώθηκε...
Η "περαιτέρω επεξεργασία" περιέχει την σοφία της δράσης που ολοκληρώνεται...
Μόνο να βρίσκεσαι εσύ σ' αυτήν την δράση! Ολοκληρωτικά εσύ... γιατί σου ανήκει ε?

Τρίτωσε το "κακό"...
Για να βάλω τα μεγάλα "μέσα"...!!! Μας την έπεσε το "αρνητικό" ιντερνετ? Ξένος δάχτυλος... :lol: :lol: :lol: :lol:

Μαδρυ...σε έχω έννοια αυτές τις ημέρες! :roll:εγω εχθες ειδα κατι πολυ τρομαχτικα ονειρα...ενα καρο κοσμος ηταν μεσα...αιματα,τρεξιμο...χαμος..και πριν λιγες μερες παλι τα ιδια..πολυ καιρο εχει να συμβεί
Ούτε κι εγώ ξέρω γιατί ομως... :roll: