Κινηματογράφος.

Κινηματογράφος, θέατρο, παραστάσεις
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Re: Κινηματογράφος.

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

O:-) O:-) Από τις ποιο αγαπημένες μου ταινίες η παλιά. Θα το δω άμεσα! O:-) O:-)

Ευχαριστούμε!!! :) O:-) O:-) O:-)
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Ευχαριστούμε!! O:-)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

εμ... :roll: :roll: :roll:
δεν το'χω καθόλου με τα μιούζικαλ.. αλλά άμα είναι τόσο καλό μπορεί να το δοκιμάσω O:-) O:-)
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

και εμένα το μιούζικαλ δεν είναι το καλύτερό μου αλλά θα το προσπαθήσω. Ευχαριστώ! :x >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ευχαριστούμε Εμμάκι >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ναι ακριβως.....κι εγω με τα μιουζικαλ δεν το χα καθολου.... 8-}

Αλλα ειναι πραγματικα πολυ ομορφη διασκευη...και να συνυπολογισετε αυτο που ειπε η Βασουλα......εγω εκλαιγα σε πολλες σκηνες με την αθλιοτητα... (ο μ@@@@ας ο πονοψυχος :D )

:x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Εμμα :)) :)) :)) :)) :)) :))

ευχαριστουμε!!! :x :x :x θα τη δω συντομα!! :)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

εγώ πήγα να την δώ εχθές αλλά δεν την άνοιγε καθόλου :?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

την είδα και είναι καταπληκτική, όντως :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Ειναι καταπληκτικη ταινια!!Κι εγω δεν το εχω με τα μιουσικαλ αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο!!Αναμικτα συναισθηματα συγκινησης αλλα και θυμου..
Μια δοκιμη θα σας πεισει!! :x :x
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
(Καλύτερης Ταινίας: Κωμωδία / Μιούζικαλ, Καλύτερος Ηθοποιός: Κωμωδία/Μιούζικαλ - Χιου Τζάκμαν, Β’ Γυναικείος Ρόλος - Αν Χάθαγουεϊ)

8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ
(Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Β’ Γυναικείου Ρόλου, Πρωτότυπου Τραγουδιού-Suddenly, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Μιξάζ, Κοστουμιών, Μακιγιάζ/Κομμώσεων)

Το καστ συμπληρώνουν η Αν Χάθαγουεϊ στο ρόλο της Φαντίν, ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου σ’ εκείνον του Ιαβέρη, η Αμάντα Σέιφριντ στο ρόλο της Κοζέτ κι ο Έντι Ρέντμαϊν στο ρόλο του Μάριου. Στους ρόλους των κακών Θεναρντιέ βρίσκουμε την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και τον Σάσα Μπάρον Κοέν, ενώ πολλοί ηθοποιοί από την επιτυχημένη, εδώ και χρόνια, θεατρική παράσταση, συμπληρώνουν το καστ προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη αίγλη σε μια ταινία που σίγουρα θα ενθουσιάσει το κοινό. Μια μοναδική κινηματογραφική και κυρίως καλλιτεχνική εμπειρία πολλών Οσκαρικών προδιαγραφών.

Περισσότερα για την ταινία http://www.myfilm.gr/11312" onclick="window.open(this.href);return false;

τραιλερ https://www.youtube.com/watch?v=ZVUk-BRZVAM
συνεντεύξεις https://www.youtube.com/watch?v=8rkixL3Nnq4

ΥΠΕΡΟΧΗ είναι :x @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Sofoula »

Αλεξάκι, ευχαριστούμε! :x :x :x >:d<
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Είδα εχθές τους "Αθλιους" υπέροχο @};- μόνο προειδοποιείται βρε παιδιά... Εμμα.. απ' το πολύ κλάμα σήμερα είμαι με κάτι μάτια σαν βάτραχος >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Κι εγω ετσι ημουν Ταρουλα μου!!!!! @-) @-) @-)

τωρα δεν ξερω για βατραχος...αλλα σιγουρα ημουν ετσι :shock:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ακριβώς!!! :-D

Επιστροφή στο “ΘΕΑΜΑΤΑ”