Γιαννάκη, ο Κουτχούμι είναι αναληφθείς διδάσκαλος και μια πνευματική ακτινα που ενισχύει την εσωτερική σοφία.
διάβασε εδώ, για να μην σου πω να ψάξεις στο ιντερνετ. Μια αρχική προσέγγιση είναι...
http://www.reikicenter.gr/gr/reiki-masters/kuthumi.html
Τώρα γι' αυτό που ρωτάς Γιάννη, ουδέποτε έμαθα στα σεμινάρια του αύρα-σώμα ότι η πεμπτουσία Κουτχούμι, κάνει για καθαρισμό των κρυστάλλων. Και όχι μόνο αυτή, αλλά καμία πεπτουσία δεν κάνει για καθαρισμό των κρυστάλλων, εκτός από την Σέραπις.
Μεμονωμένα δεν γνωρίζω, αλλά κεντρικά, η μόνη πεμπτουσία που ενδείκνυται για τους κρυστάλλους είναι η πεμπτουσία Σέραπις, γιατί το λευκό έχει εξαγνιστικές ιδιότητες και περιέχει όλο το φάσμα του φωτός.
΄Ετσι το καταλαβαίνω, γιατί αλλιώς ο κάθε κρύσταλλος έχει ιδιαιτερότητες με το κάθε χρώμα και δεν έχει κανείς τόσο ευρεία γνώση, ώστε να κάνει τις αντιστοιχίες...
Αλλωστε ο καθένας βαδίζει πάνω σ' αυτόν τον δρόμο, εμπειρικά.
Κανείς δεν μπορεί να εκφραστεί σαν αυθεντία, παρά μόνο για τον εαυτό του.
Εγώ έχω πειραματιστεί με τους κρυστάλλους και το αύρα σώμα πάρα πολύ. ΄Ενιωσα πολύ μεγάλη αντίδραση, όπως ένιωσα και οικειότητα από τους κρυστάλλους και έτσι, για τον εαυτό μου και μόνο, μπορώ να γνωρίζω ότι αυτό που έμαθα στα σεμινάρια, είναι και αληθινό. Ο Σέραπις ήταν η μόνη ουσία που δέχονταν οι κρύσταλλοι με αγάπη και ανακούφιση...
΄Οπως επίσης μεγάλο άνοιγμα αντιληφθηκα όταν τους έκανα απλά ρέικι.
Πειραματίσου κι εσύ...