ΥΠΝΩΣΗ

empneustns

Δημοσίευση από empneustns »

η προσωπικη αληθεια διαφοροποιειται συνεχεια,ειδικα για οτι εχει σχεση με συναισθηματικο κοσμο.ποτε δεν προκειται να την γνωρισουμε οσο υπαρχει χρονος.ο λογος ειναι οτι δεν εχουμε την συνολικη γνωση για αυτα που την αφορουν... απλα προσπαθουμε να δουμε την αντικεμενικη αληθεια μεσα απο τα γυαλια της μυωπιας μας (η και του αστιγματισμου μας)
empneustns

Δημοσίευση από empneustns »

για να βγει καποιο σοβαρο αποτελεσμα απο φωτογραφιση της αυρας απαιτουνται συνηθως 5 μερες συνεχων φωτογραφησεων και συναισθηματικων αλλαγων,και μετα κατα καποιο τροπο βγαζουν τον μεσο ορο.αυρα υπαρχει και στο σωμα συνολικα και οχι μονο στο κεφαλι.παρολα αυτα αναλογα με το χρωμα της αυρας κατατασεται καποιος σε διαφορα επιπεδα,ξεκινωντας απο το κοκκινο μπλε πρασινο.... και φτανοντας στο χρυσο.(οι πληροφοριες αντλουμενες απο διαφορα site σε ιντερνετ).Γεγονος ειναι πως ετυχε να γεννηθουν αρκετα ατομα με μπλε αυρα,τα λεγομενα indigo τα οποια εχουν και αρκετα ενδιαφερουσα ιστοσελιδα...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όταν έβλεπα την αύρα των ανθρώπων, δεν είχε καμία σχέση με τα φωτεινά χρώματα της φωτογραφίας.

΄Ηταν μουντά και σκούρα... ΄Ετσι μόνο μπορούσα να νιώθω και τα συναισθήματά τους.

΄Οταν είχαν θυμό ήταν κοκκινόμαυροι και όταν έλεγαν ψέμματα ήταν μολυβί...
όταν ήταν ερωτευμένοι ήταν πορτοκαλογκρι και όταν ήταν λυπημένοι ήταν μπορντώ...

αυτά γνωρίζω από βιωματικής άποψης.

Το ενεργειακό φωτογραφίζει η Κίρλιαν, το οποίο επηρεάζεται από το συναισθηματικό...Μα όμως εκτός από τα ατομικά πεδία αυτά γύρω μας, υπάρχει και ο "περιβάλλοντας" χώρος της ενέργειας που δεν μπορεί να απομονωθεί από την αλληλεπίδραση μας.

:-? οπότε...τι να πω?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από fab1612 »

Αγαπητή ksan8oula διάβασα, σχεδόν όλα, τα εμφανή μηνύματά σου, θα ήθελα εάν δεν έχεις αντίρρηση να γράψω κάποιες ερωτήσεις για κενά που παρατήρησα στις περιγραφές σου.

Έπαθες όπως είπες σοκ μετά την επέμβαση, ποια ήταν τα συμπτώματα? Εννοώ τι ένοιωθες εσύ όχι τι έλεγαν οι γιατροί.

Όταν πήγες στο σπίτι ποια ήταν η συμπεριφορά σου, θυμάσαι τι διαφοροποιήσεις υπήρχαν σε σχέση με την συμπεριφορά πριν την επέμβαση?

Κατά την αναδρομή είδες ότι καθόσουν κάτω από ένα δέντρο, τι φορούσες ακριβώς και τι χρώμα. Ποια ήταν η θέση σου σε σχέση με το δέντρο? Κοντά στον κορμό, ακουμπούσες το δέντρο, είχες πλάτη, προς τα πού κοίταζες…..

Τα μικρά παραθυράκια στον ναό τι θεωρείς ότι είναι? Δεν χρειάζεται να σκεφτείς, πες ότι σου έρχεται, έστω και παλαβό εντελώς.

Τι ακριβώς έγινε ένα χρόνο μετά την ύπνωση τότε που ξαναβρέθηκες κλεισμένη στο σπίτι? Ποιο γεγονός σε ενόχλησε ή ποιος ήταν ο συνειρμός που έκανες από αυτό που συνέβει και ο οποίος σε ενόχλησε?

Πόσες μέρες δεν θέλεις να φας? Έχεις παρατηρήσεις κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά σου αυτές τις ημέρες?

Πως θα περιέγραφες μια υπέροχη μέρα? Τι σημαίνει για σένα η φράση «υπέροχη μέρα, ότι πρέπει για βόλτα»?

Σχετικά με την φράση που έχεις στην υπογραφή σου
«Αν στη ζωη μου ειχε καθε μερα λιακαδα,στο τελος θα κατεληγε μια απεραντη ερημος!!!»
θεωρείς ότι ο ήλιος μπορεί να ερημώσει την ζωή σου? Και τι χρώμα θα του έβαζες εάν τον ζωγράφιζες?

Το ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις και ίσως όχι και τόσο εύκολες, περισσότερο είναι για σένα, να τις δουλέψεις όπως μπορείς και σίγουρα κάτι θα βγάλεις. Δεν είναι απαραίτητο να απαντήσεις κάτι.

Θα ήθελα επίσης να σου πω ότι καλό θα ήταν να μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου πειράζει τα κέντρα ούτε να προβάλλει χρώματα επάνω τους.

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά, θα σε διαβάζω.
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Γεια σου fad.....

πριν την επεμβαση η ζωη μου ηταν τελειως διαφορετικη.

ειχα την δουλιτσα μου ,την φροντιδα των παιδιων μου ,φιλους,διασκεδαση ...γενικα ημουν ατομο πολυ ενεργο .Δε θα πω οτι ολα ηταν ροδινα γιατι θα ελεγα ψεματα αλλα ειχα παντα στο μυαλο μου οτι ολα γινοντε για να μας διδαξουν κατι.Και τα καλα και τα ασχημα.
Γι αυτο εβαλα και αυτη την υπογραφη .Η σημασια της ειναι η εξης!!..

ειναι καλο να ειμαστε παντα ευτυχισμενοι αλλα πως θα ξεραμε την σημασια της ευτυχιας αν δε βιωναμε και τις ασχημες μερες .
Χρειαζετε η ποικοιλια στην ζωη μας ,διαφορετικα γινετε ανιαρη.

Οταν πηγα σπιτι μετα ο νοσοκομειο ,ενιωσα δυνατο πονο στο στηθος και στην πλατη ,κατι σαν στηνθαχη,ναυτια,εμετο ,λυποθυμια.

ειπαν οι γιατροι ψυχολογικο αλλα μετα απο μερικα χρονια,μου αποκαλυψε καπιος φιλος γιατρος που ηταν παρων στην επεμβαση οτι περασα πνευμονικη εμβολη.

στην αναδρομη καθομουν κατω απο το δεντρο ακουμπωντας την πλατη μου στον κορμο του ,που απο οτι μου ειπε ο υπνωτιστης ,ηταν το δεντρο της ζωης μου και κοιταζα την απεραντοσυνη που απλωνοταν μπροστα μου ,καταπρασινη κοιλαδα και νερα να τρεχουν.

απο τα παραθυρακια του ναου περνουσε το πιο λαμπερο λευκο φως και ενιωθα εντονα την θεικη του δυναμη .ετσι το εξηγησα.
ΘΕΟΣ-ΦΩΣ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

μετα απο καποιο διαστημα ξαναβρεθηκα κλεισμενη στο σπιτι.Εχασα καποια αγαπημενα προσωπα ξαφνικα και ετσι αρχισε να με τρομαζει η σκεψη της αρρωστειας,του αγνωστου και του θανατου.

περιπου ενα μηνα τωρα εχει αλλαξει η ορεξη μου για φαγητο.
τα γλυκα που ειναι η αδυναμια μου δε με συγκινουν και πολυ πια και η ποσοτητα φαγητου στο πιατο μου λιγοστεψε(αρχισα να φοβαμαι και την τροφη).

Θα σου περιγραψω μια ομορφη μερα για μενα ..
καιρος ανοιξιατικος με ελαφρυ αερακι,περπατημα στην παραλια,τα ποδια μου να παιζουν με το νερο,μουσικη του yianni
:x και στη σκεψη μου τα προσωπα της οικογενειας μου χαρουμενα
Ειναι πολλα αυτα που θα μπορουσα να γραψω για μια ομορφη μερα ,τοσο απλα για αλλους αλλα τοσο μεγαλειωδεις για μενα.

στις ζωγραφιες μου παντα ο ηλιος εχει τα χρωματα του λευκου του χρυσου και του ασπρου να ακουμπουν στα καταγαλανα νερα της θαλασσας.

Σε ευχαριστω που με εβαλες στην διαδικασια να σκεφτω για αλλη μια φορα απο ποσες ομορφιες στερω την ψυχη μου :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μαρακι θυμησου μετα οταν θα παιζουμε μπιριμπα να σου πω κατι σημαντικο
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

ενταξει Γιαννη μου ,αρκει να μου υποσχεθεις οτι θα χασεις :-ss :-ss :-ss
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

:D :D :D :D

@};- @};- @};- @};- @};- @};-
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Επισκέπτης

τι γελας βρε? :D :D :D

Να μην την ενημερωσω για τους διαφορους κομητες-αλεξιπτωτιστες-επιδοξους σωτηρες-παντογνωστες που προσγειωνονται εδω μεσα?

ουστ! :mad: :mad: :mad:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα ήθελα επίσης να σου πω ότι καλό θα ήταν να μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου πειράζει τα κέντρα ούτε να προβάλλει χρώματα επάνω τους.
αγαπητή fab, σου είχα γράψει πριν καιρό, ότι ο φόβος εδώ μέσα δεν έχει και δεν καταλαμβάνει θέση, γιατί δεν του το επιτρέπουμε...

Οι συμβουλές σου προκαλούν απορίες, για το τι θα μπορούσε να συμβεί, αν επέτρεπε κανείς να πειράζουν άλλοι τα κέντρα του...

Θα ήθελα να γνωρίζεις, ότι όσοι έχουν έρθει για συνεδρία στο ρέικι, παρ' όλο που εργάζομαι με τα ενεργειακά τους κέντρα, φεύγουν γαλήνιοι και ισορροπημένοι...Επίσης μπορεί να εργαστώ και με το αυρα σώμα, που είναι κατ' εξοχήν χρωματική "θεραπεία" και να νιώσουν ασφαλείς και ισορροπημένοι επίσης...

Επειδή δεν μου πάει καθόλου σαν προσωπικοτητα, ο φόβος, ίσως καλό θα ήταν να δινεις παραπέρα εξηγήσεις για το τι θα μπορούσε να συμβεί, ώστε να σε βοηθήσουμε και εσένα να νιώσεις περισσότερο την αγάπη από τον φόβο...

΄Ισως να εξηγούσες καλύτερα την πρόθεση των ανθρώπων να είναι στον χώρο της αγάπης και να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους στην "θεραπεια" του εαυτού τους, αν γνωρίζεις αυτήν την διαδικασία ανάπτυξης της αγνής θείας πρόθεσης...

Θα σε παρακαλούσα για περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με την συμπτωματολογία που θα επέφερε μια ενεργειακή εξισορρόπηση...αν την γνωρίζεις!

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :x

Εικόνα

Δημοσίευση από fab1612 »

Αγαπητή ksan8oula
Θα κοιτάξω προσεκτικά το μήνυμά σου και εάν υπάρχει κάτι να σχολιάσω θα σου απάντήσω. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην δουλειά και μου είναι δύσκολο.

Γειά σου Vaso
Όπως έχω πει δεν γνωρίζω ρέικι. Δεν ήξερα ότι στο ρέικι γίνεται αυτό που λες ούτε ξέρω τι κάνεις εσύ στα σεμινάρια, δεν αναφερόμουν σε σένα.
Διάβασα ότι η ψυχολόγος της κοπέλας, για την οποία έγραψα το μήνυμά μου, δούλευε με τα κέντρα της και έτσι προέκυψε η πρότασή μου.

Δεν ξέρω τι σου πάει ως προσωπικότητα και δεν είναι δουλειά μου να ασχοληθώ.

Μα Vaso μου δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, εάν θέλεις να σκέφτεσαι ότι δεν γνωρίζω έχει καλώς, εάν θέλεις να σκέφτεσαι ότι φοβάμαι ξανά έχει καλώς.

Εάν οι όποιες επαφές σου με δασκάλους ή δεν ξέρω τι άλλο, σου λένε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να εργάζεσαι με τα κέντρα των ανθρώπων συνέχισε να το κάνεις. Ίσως να είσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο και να μην υπάρχει κανένα θέμα.

Χάρηκα που είσαι καλά
@};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Μαρακι θυμησου μετα οταν θα παιζουμε μπιριμπα να σου πω κατι σημαντικο
:)) :)) :))
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Επισκέπτης

Μετα απο μια επέμβαση οπου χορηγείται νάρκωση, μπορεί να υπαρξουν επιπλοκές που δεν είναι γνωστές στο κόσμο.
Μια απο αυτες είναι οι απνοιες που ΄μερικες φορες συμβαίνουν [ οχι χωρίς αιτία] ... χαμηλή οξυγόνωση και αλλα που μπορεί να επιδράσουν στον εγκέφαλο και να εχουμε ανοξία και δυλειτουργία στο ομωνυμο εγκεφαλικό κέντρο.
Τότε οι ''μεταφράσεις '' που κάνει το μυαλό μας είναι λανθασμένες και παρεκλίνουν απο το φυσιολογικό.
Τοτε δεν εχουμε αλλαξει επίπεδο συνείδητότητας αλλα εχουμε παραισθήσεις.

Για την υπνωση δεν εχω αποψη μια και με αυτές τις συνθήκες που περιγράψει η Ξανθούλα κατα την γνώμη μου δεν επρεπε να γίνει.
Πειράματα αυτού του είδους καλυτερα να αποφεύγονται.

Συναισθήματα κουβαλάει η ψυχή μας και όχι τις πράξεις...

Αρα δεν ''θυμομαστε'' τίποτα αφου δεν υπάρχει πλέον ουτε εγκέφαλος , ουτε προσωπικότητα , ουτε τίποτα υλικό.
Μεταφέρεται μόνο η αίσθηση , οχι το γεγονός.
Ας μην το ξεχνάμε.
Κατα την νάρκωση [ δεν λέω για ύπνωση καν] δεν κοιμάται ο εγκέφαλος μας ....λειτουργεί όπως και στα όνειρα....
Σκεφτειτε λοιπον αν ολόκληρη νάρκωση δεν είναι ικανή να εξουδετερώσει την δράση του [ ευτυχως γιατι θα πεθάιναμε] τι μπορεί να κάνει μια υπνωση εκτός απο βαθείς κατευθυνόμενους οραματισμούς .....ελέυθερους μετα απο λίγο.....στην θάλασσα του υποσυνείδητου...

Γιατί δεν είδε κανείς Χριστιανός ποτε τον Μωάμεθ και βλέπει πάντα αγγελούδια και τον Ιησού?

Γιατί δεν βρέθηκε κανεις στα νησιά Φιτζι και είναι όλοι εδω γύρω στη Μεσόγειο ...αντε και σε καμια Αμερική των ινδιάνων η το πολύ πολύ στην εποχή του Περικλή???????

Σκεφτείτε.... :-?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Όπως έχω πει δεν γνωρίζω ρέικι. Δεν ήξερα ότι στο ρέικι γίνεται αυτό που λες ούτε ξέρω τι κάνεις εσύ στα σεμινάρια, δεν αναφερόμουν σε σένα.
M βρε κορίτσι μου, μήπως ξεχνάς ότι απευθύνεσαι σε ένα δημόσιο χώρο? Εδώ μέσα δεν απευθύνεται κανένας σε έναν μόνο, αλλά σε πολλούς...

Αν θέλεις προσωπικές επικοινωνίες, υπάρχουν και τα πμ, δυνατότητα του φόρουμ, ώστε να μπορείς ανενόχλητα να επικοινωνεις με όποιον θέλεις, χωρίς να επεμβαίνει κανείς...

Προτού λοιπόν δώσεις συμβουλή σε κάποιον να προσέχει και να μην αφήνει άλλους να πειράζουν τα κέντρα του, ενημερώσου για όλες τις δυνατότητες, ακόμα και αυτές που ίσως δεν παραδέχεσαι...αλλά έδώ μέσα στο ξαναθυμίζω είναι ΡΕΙΚΙ-ΦΟΡΟΥΜ...

Μπορεί εσύ και όποιος άλλος να μην έχει ρέικι και φυσικά είναι ευπρόσδεκτος, εφ' όσον δεν θέλει να προσβάλει αλήθειες του...

Για σένα προσωπικά fab δεν σκέφτομαι τίποτα...
Αυτό που νιώθω λέω και ούτε με ενδιαφέρει να το αξιολογήσεις...

Μην βάλεις φωτογραφία του παιδιού είπες κάποτε στον Γιαννάκη, τώρα μην αφήνεις να σου πειράζουν τα κέντρα κοκ.

Αυτό το "μην" σου έχει γίνει υποχρέωση μου φαίνεται, αλλά εντάξει, ούτε που μου πέφτει λόγος, εφ' όσον το κρατάς για τον εαυτό σου.

΄Οταν τοποθετείσαι δημόσια όμως, θα ήθελα και διευκρινήσεις γι' αυτό το "μην" και την εσωτερική του στήριξη...αν είσαι σε θέση να την αντιληφθείς εσωτερικά...

Αν δεν μπορείς να μοιραστείς μαζί μας δικές σου εμπειρίες, δεν καταλαβαίνω το νοημα της εδώ συμμετοχής σου...

Πες μου λοιπόν, αν θέλεις, πότε και πόσο κινδύνεψες από το "πείραγμα" από άλλον, των ενεργειακών σου κέντρων...

Η πόσο κινδύνεψε κάποιος από την έκθεση της φωτογραφίας του...

΄Ισως εδώ μέσα η προστασία να είναι υψηλότερου επιπέδου, από αυτήν που μπορείς να αντιληφθεις και αυτή είναι μόνο η θειότητα της αγάπης....

Κι εγώ χαίρομαι που είσαι καλά. Και περιμένω μοιρασμα απο εσένα και όχι μια χωρίς εξήγηση κριτική... :x
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 04 Δεκ 2008 7:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εικόνα

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso
Είναι δικό σου θέμα όλο το μήνυμα που έστειλες.
Εσύ έλαβες ως κριτική ότι είπα για τα κέντρα, εσύ μιλάς για φόβο και προστασία, εσύ θες να βοηθήσεις ανθρώπους, εσύ θες το μοίρασμα, εσύ λες ότι θέλω να προσβάλω τις αλήθειες του ρέικι.
Εάν κάπου σε όλα αυτά είμαι εγώ είναι μόνο η εικόνα μιας προσωπικότητας όπως εσένα σε βολεύει στο μυαλό σου.

Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο για τα κέντρα, προειδοποίησα έναν άνθρωπο και τέλος. Εάν σκέφτεσαι ότι ίσως να έχω δίκιο σταμάτα να δουλεύεις με τα κέντρα των ανθρώπων και να προβάλλεις χρώματα, εάν είσαι σίγουρη ότι καλώς κάνεις τότε μην το συζητάμε το θέμα, συνέχισε.

Δεν συμμετέχω στο REIKI FOROUM Vaso, έγραψα κάποια πράγματα στην Μαρία που ξέρω ότι εάν τα δουλέψει θα την βοηθήσουν. Η Μαρία συμμετέχει και έτσι έγραψα και εγώ και δεν προτιμώ τα πμ γιατί ο κάθε ένας μπορεί να το παρεξηγήσει, προτιμώ την κοινή θέα των μηνυμάτων μου.

Σε παρακαλώ ας μην ανοίξουμε κουβέντα, δεν θέλω να είμαι αγενής και να μην απαντώ στα μηνύματά σου. Σε συμπαθώ, σε θεωρώ αξιόλογο άνθρωπο και ευαίσθητο και σου εύχομαι όλα να πάνε υπέροχα στην ζωή σου.

@};- @};- @};- (αυτά τα λουλουδάκια πολύ μου αρέσουν)

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”