ΣΩΤΗΡΑΣ & ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ!

fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso

Επέτρεψέ μου να σου πω ότι γενικώς οι σχολές εσωτερισμού είναι σαν τις σχολές ρέικι, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Όπως όμως πιστεύεις ότι λειτουργείς ορθά αυτό που έχεις δημιουργήσει για το ρέικι έτσι υπάρχουν και ομάδες που πιστεύουν ότι λειτουργούν ορθά.
Βεβαίως το «πιστεύω» από το «ισχύει» είναι πολύ μακριά. Θα έλεγα να μην μπούμε στην διαδικασία της συζήτησης επ΄αυτού.

Οι ομάδες λοιπόν ή όλες οι ομάδες δεν κάνουν αυτό που ανέφερες.

Διαφωνώ με τον όρο φωτεινές ψυχές που αγγίζουν το συναισθηματικό
-γιατί δεν εξηγείς ποιες ακριβώς είναι αυτές οι φωτεινές ψυχές και ο κάθε ένας που διαβάζει το μήνυμά σου μπαίνει στην θέση της φωτεινής ψυχής που όμως δεν είναι έτσι.
-γιατί όλοι είναι φωτεινές ψυχές, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς
-γιατί εάν όλοι δεν είναι φωτεινές ψυχές σημαίνει ότι είναι σκοτεινές ψυχές
-γιατί δεν επιτρέπεται ως ορολογία

όπως ξαναείπα σέβομαι τις απόψεις σου και διατηρώ την ρότα μου.

Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην βγάζεις συμπεράσματα για το τι έχει νιώσει ο κάθε άνθρωπος, λειτουργείς σύμφωνα με μια εικόνα που έχεις πλάσει για μένα ή τον Skapaneas, δεν ισχύει.

Η μύηση, εάν μου επιτρέπεις, περνάει μέσα από τον θάνατο.
Και η ζωή υπό περιορισμό είναι οι άνθρωποι.
Τέλος πάντων δεν είναι θέματα απλά ας μην προχωρήσουμε.

Να έχεις μια όμορφη ημέρα και καλό μπάνιο, η Σύρος είναι πανέμορφη. :)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

γιατί όλοι είναι φωτεινές ψυχές, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς

κι όμως είναι αλλιώς αγαπητέ fab

Οι ψυχές "εγκλωβίζονται" στο αστρικό πεδίο και το ξέρεις!
Δεν υπάρχει μόνο φως εκεί, και αυτό το ξέρεις...φαντάζομαι!!!

Ο Σκαπανέας μπορεί να μιλήσει ή μιλάς και αντ' αυτού?

Σαφώς δεν είναι όλες οι ομάδες εσωτερισμού ίδιες..

Δυστυχώς όμως στα τόσα χρόνια που είμαι σε εσωτερική αναζήτηση, δεν βρήκα ποτέ έναν άνθρωπο, να έχει νιώσει την μύησή του βαθύτερα και όχι επιφανειακά...

΄Ισως ήρθε η ώρα να τον "βρω"...

Φυσικά και η πράξη του θανάτου είναι μύηση! ΄Οχι όμως η τελική...
Μετά από αυτήν, ακολουθούν άλλες τέσσερις!!!

Οι φωτεινές ψυχές που αγγίζουν μόνο ένα μέρος από το συναισθηματικό "φορτίο" των υπολοίπων, είναι ακριβώς εκείνες που το αντέχουν κι όλας...
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ή μπορώ να ονομάσω...'Αλλωστε δεν θα είχε νόημα...΄Ετσι κι αλλιώς, αγαπητέ fab, δεν συμφωνούμε και το σέβομαι τόσο πολύ, όπως ακριβώς και τον εαυτό μου!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Να έχεις μια όμορφη ημέρα και καλό μπάνιο, η Σύρος είναι πανέμορφη
:D :D :D :D :D :D :D :D

ναι ναι το ξέρω! Νιώθω έντονα το "άρωμά" της!

Θα σου φέρω λουκουμάκια...και κάπαρη, αν θέλεις! :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Επέτρεψέ μου να σου πω ότι γενικώς οι σχολές εσωτερισμού είναι σαν τις σχολές ρέικι, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Ίσως να μην το έχεις ακόμη αντιληφθεί (σαν καινούριος) ότι σε αυτό το φόρουμ δεν ασκούμε κριτική.

Προσωπικά χαίρομαι που ανήκω στους λαλούντες και χορεύοντες και όχι στους μοιρολάτρες.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ίσως να μην το έχεις ακόμη αντιληφθεί (σαν καινούριος) ότι σε αυτό το φόρουμ δεν ασκούμε κριτική.
ω ΄Ελισαβετί, δεν το νιώθω σαν κριτική, αλλά σαν κρίση!

και μάλλον :( συμφωνώ! Με τις "σχολές", εννοώ!!! :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Εγώ το νοιώθω σαν κριτική γιατί εδώ μέσα πέρα από την πλάκα προσπαθούμε να κάνουμε δουλειά και να φωτίσουμε θέματα που μας κρατούν δέσμιους.

Εαν ο fab επιθυμεί να έχει σφαιρική άποψη θα έπρεπε να κάνει ένα σεμινάριο μαζί σου πριν εκφραστεί.

Δεν με αφορούν οι άλλες σχολές αλλά αυτή που γνωρίζω και ξέρω τι μου έχει προσφέρει.
Θεωρώ δικαίωμά μου να υπερασπιστώ την σχολή μου, το reiki, τα άτομα που με έχουν βοηθήσει και αγαπώ και όλα τα μέλη του φόρουμ που καταθέτουν την ψυχή τους και την αγάπη τους.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ω εμείς δεν είμαστε "σχολή"... :oops:

εμείς είμαστε άνθρωποι που αναζητάμε...
Το ρέικι είναι η ιδιότητά μας που μας κάνει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

όχι χωρίς κρίση, αλλά με γόνιμη λογική... :D :D :D

βρε Ελισαβετί μου, μην "θυμώνεις"...κανείς δεν μας έθιξε! :D :D :D

πως θα μπορούσε άλλωστε? :wink:

σεμινάριο ο fab δεν χρειάζεται από εμένα...΄Εχει τους δικούς του "δασκάλους"...και εγώ τους "δικούς" μου!

Δεν είναι απαγορευμένο να υπάρχει μια υγιής κρίση...

Δεν κατηγόρησε κανέναν...Το αλαλούμ το ξέρουμε από μόνοι μας άλλωστε... :D :D :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

ω εμείς δεν είμαστε "σχολή"...
:wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δεν έχω καμία δουλειά με τα θέματά σου, ξέρεις και ξέρω ότι μόνη σου θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα.
Εάν όμως ήμουν στην θέση σου, σε σχέση με ότι αναφέρεις από την προσωπική σου ζωή, θα σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν την κάθε στιγμή, δεν θα τα βάλουμε με τις αδυναμίες τους και ούτε θα αφήσουμε να μας καθορίσει την περαιτέρω πορεία μια λάθος χρήση λέξης.
Δεν ανέφερα κάποιο προσωπικό μου βίωμα επειδή θεωρώ ότι έχεις εσύ κάποια δουλειά με αυτό!απλά μοιράζομαι αυτά που μου έχει φέρει η ζωή στο πιάτο!γιατί καλό και το μπλα μπλα αλλά η ζωή και η καθημερινότητά της είναι αυτό που καλούμαστε να κατακτήσουμε και να εναρμονίσουμε!φυσικά και οι ανθρωπο κάνουν το καλύτερο που μπορούν ανα πασα στιγμή και αυτό ισχύει για όλους μας, αυτό όμως δεν νομίζω ότι είναι λόγος να μην αναφέρονται κάποιες καταστάσεις ώς παραδείγματα σε αυτά που συζητάμε εδώ!και επέτρεψέ με να γνωρίζω ότι η απλή λάθος χρήση λέξης τουλάχιστον όσον αφορά εμένα προσωπικά είναι πολύ επιφανιακή και μη ουσιστική προσέγγιση! :)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Elissavet
Θα ήθελα να με συγχωρέσεις που δεν απάντησα πριν στην ερώτησή σου, πέρασα τα μηνύματα κάπως βιαστικά και μου διέφυγε.
Δεν ξέρω πολλά από ξωτικά…
Έχω εμπιστοσύνη στην επιλογή σου, θα το δεχτώ. :)

Τι λόγο έχω να κάνω αυτό που λες με την κριτική.
Θα ήθελα όμως να σου διευκρινίσω ότι δεν εννοούσα αυτό που έχει δημιουργήσει η Vaso.
Καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι αυτό που σου έχει προσφέρει, δεν θα σχολίαζα αρνητικά ποτέ αυτό το πράγμα εκτός εάν μου έλεγες «σκέφτομαι να πηδήξω από το μπαλκόνι να δω εάν θα αιωρηθώ χρησιμοποιώντας ρέικι, τι λες?». :)
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

......εκτός εάν μου έλεγες «σκέφτομαι να πηδήξω από το μπαλκόνι να δω εάν θα αιωρηθώ χρησιμοποιώντας ρέικι, τι λες?».
Όταν και εαν φτάσω στο σημείο να το νοιώσω, θα αφεθώ με εμπιστοσύνη και τα λόγια σου δεν θα μπορούν να με αγγίξουν.

Θυμήσου <κατ' εικόνα και κατ' ομοίωση>
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso

Ίσως να το διάβασες κάπως βιαστικά ή ίσως να μην το έγραψα με σαφή τρόπο

Είπα
«γιατί δεν εξηγείς ποιες ακριβώς είναι αυτές οι φωτεινές ψυχές και ο κάθε ένας που διαβάζει το μήνυμά σου μπαίνει στην θέση της φωτεινής ψυχής που όμως δεν είναι έτσι.»
«γιατί όλοι είναι φωτεινές ψυχές, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς»

δεν υπάρχει πουθενά αντίφαση στις παραθέσεις γιατί το κοιτάμε κάθε φορά από διαφορετικές γωνίες και ναι συμφωνώ μαζί σου ως οπτική της γωνίας που εννοείς, εάν την έχω αντιληφθεί ορθά.

Θα αναφέρω την δική μου προσέγγιση στο θέμα αστρικό που εννοείται ότι έχει την παραμόρφωση της προσωπικότητας και εννοείται ότι δεν είναι η αλήθεια.

Συγκεκριμένα εκεί δεν υπάρχει καθόλου φως και ναι εκεί εγκλωβίζονται οι ψυχές.
Φυσικά οι ψυχές που αγγίζουν ένα μέρος από το συναισθηματικό φορτίο των άλλων είναι αυτές που το αντέχουν.
Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι μια διαδικασία αντέχω το συναισθηματικό φορτίο ή δεν το αντέχω, είναι έχω τον έλεγχο των συναισθημάτων μου ή δεν τον έχω.
Εάν έχω τον έλεγχο δουλεύω εκεί εάν δεν τον έχω δεν δουλεύω εκεί. Εάν προσπαθήσω να το κάνω χωρίς τον έλεγχο των συναισθημάτων μου δεν θα καταφέρω να μπω, εάν καταφέρω να μπω λόγω συγκυριών βοήθειά μου.
Φυσικά δεν έχει νόημα να λέμε «μπα και τι θα γίνει, και τι είναι εκεί το τόσο φοβερό….».

Όσο για τον Skapaneas δεν τον ξέρω τον άνθρωπο
Δεν έχω εμποδίσει ποτέ κανέναν να τοποθετηθεί.

Τον ανέφερα μόνο για έναν λόγο, έγραψες
«Κανείς από τους δύο δεν ένιωσε τον Ιησού...

Γνωρισαν τον Τζβαλ Κουλ μέσα από την Μπέιλη..»

όσο καλά και να ξέρουμε έναν άνθρωπο ποτέ δεν ξέρουμε ακριβώς που βρίσκεται, τι κάνει, τι αισθάνεται, τι τον εξυπηρετεί, τι σκέφτεται. Ξέρουμε μια εικόνα που έχουμε δημιουργήσει, μέσω αυτής επικοινωνούμε. Αυτή η εικόνα είναι μόνο δική μας και μόλις αλληλεπιδράμε μαζί του την ανασύρουμε και διαμορφώνουμε την συμπεριφορά μας. ’ρα πρέπει όσο μπορούμε να εξετάζουμε μόνο τα λόγια του και όχι την εικόνα.

Ευχαριστώ για τον σεβασμό που άλλωστε είναι πασιφανές ότι ισχύει και για την προσφορά. Δεν είμαι fun των γλυκών, και της κάπαρης έτσι κι έτσι. Σε κάθε περίπτωση είναι γλυκό εκ μέρους σου αυτό που πρόσφερες, είναι σαν να το έλαβα. :)
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

ANGELS ON EARTH

Το ξέρω ότι δεν ανέφερες κάποιο προσωπικό σου βίωμα γιατί πιστεύεις ότι κάτι έχω να κάνω εγώ με αυτό.
Καλά κάνει και μοιράζεσαι το α ή το β.
Χμ… θεωρείς την προσέγγιση επιφανειακή και μη ουσιαστική

Οι γονείς, όπως και ο κάθε άνθρωπος προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους ή αυτό που νομίζουν ως καλύτερο. Έχουν τα δικά τους θέματα να διαχειριστούν που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα από πλευράς δυσκολίας.

Όπως αντιμετωπίζεις ένα μωρό, που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να κάνει δυο βήματα αλλά μπερδεύεται και όλο πέφτει και καθώς πέφτει τραβάει και την άκρη από το στρωμένο πετσετάκι πάνω στο τραπέζι οπότε γκρεμίζονται όλα όσα βρίσκονται επάνω, με τρυφερότητα και ελπίδα ότι θα τα καταφέρει και το χτυπάς τρυφερά στην πλατούλα, έτσι αντιμετωπίζεις τους γονείς και τον κάθε άνθρωπο μέσα σου.

Κανείς δεν λειτούργησε με πρόθεση να σου καταπατήσει την ελευθερία. Εξέτασέ το, θα πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ένα δύσκολο θέμα. Πρέπει να το λύσεις για να πας παρακάτω. Η λύση είναι ο σωστός κραδασμός. Η διδασκαλία θα σε οδηγήσει στην ηρεμία και από εκεί στην κατανόηση.
Ας σε φωτίσει ο Θεός. :)
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Κανείς δεν λειτούργησε με πρόθεση να σου καταπατήσει την ελευθερία. Εξέτασέ το, θα πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ένα δύσκολο θέμα. Πρέπει να το λύσεις για να πας παρακάτω. Η λύση είναι ο σωστός κραδασμός. Η διδασκαλία θα σε οδηγήσει στην ηρεμία και από εκεί στην κατανόηση
Δεν είμαι ακόμα γονιός και δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για το πόσο δύσκολα ή εύκολα ή βατα ή γεματα ή εκπληκτικά είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί!και ο μόνος δρόμος είναι η προσωπική αυτογνωσία και το βούτηγμα στα βαθιά γιατί όσο η συνειδητότητα διευρύνεται τόσο καθαρίζει η πρόθεση και επέρχεται αγνότητα, ηοποία εκπέμπεται όχι μόνο στα παιδιά που ίσως φέρουμε στον κόσμο αλλά και σε όλους γύρω μας!αυτό είναι η διδασκαλία που εγώ εισπράττω καθημερινά!και ο Θεός τι να πρωτοκάνει!αυτός εκεί είναι!άραγε εμείς τον βλέπουμε???του επιτρέπουμε χώρο να μπει και να βιώσουμε το φως??? :)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Elissavet

Δεν θα τα χαλάσουμε σ΄αυτό. Ίσως να έχω δουλειά την ώρα που θα το αποφασίσεις και να μην μπορέσω να παραβρεθώ στην προσπάθειά σου. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να βρεθεί κάποιος να τραβήξει μια φωτογραφία.

Εγώ θυμάμαι το κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση εσύ ξέρεις σε τι αναφέρεται? :lol:

Εντάξει μην νευριάζεις, όλα καλά.
Εσύ ξέρεις ρέικι, υποστηρίζεις την ομάδα σου, θυμάσαι το καθ΄εικόνα, είσαι γνώστης, αφήνεσαι με εμπιστοσύνη, δεν μπορεί κανείς να σε αγγίξει :)

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”