Vaso έγραψε:Ιωαννάκι, μπορεί να φαίνεται ότι αντιδρούμε στα πρότυπα, εκείνα όμως κατακλύζουν τον εσωτερικό μας κόσμο και μας "χτυπάνε" ασυνείδητα...
Ιωάννα να σου πω απο την δικιά μου εμπειρία,
πριν χρόνια, πριν μήνες να πω καλύτερα, αν μου έλεγες ότι θα θέλω να κάνω παιδια για λόγους που έχουν ρίζες καθαρά σε ένα σύστημα πεποιθήσεων καλά ριζωμένων μέσα μας απο ένα οικογενειακό, θρησκευτικό και κοινωνικό σύστημα που εκπαιδεύει με ένα τρόπο που χαμπάρι δεν το παίρνεις, μεταξυ αυτών και ο παρακάτω λόγος
Συνήθως, στο μεγαλύτερο ποστοστό, οι γυναίκες θέλουν παιδιά για να αποκτήσουν εκτίμηση από το περιβάλλον τους...το οποίο τους κοιτάζει καχύποπτα όταν δεν έχουν...
Λυπηρό, αλλά αληθινό...
Μας έχουν πείσει ότι ο σκοπός της ζωής μας είναι να τεκνοποιήσουμε...
που συνάντησα μπροστα μου στην διάρκεια της ειλικρίνειας με αυτο αυτο το κομμάτι, θα σου έλεγα ότι έισαι τρελή
και δεν πάω μακρία καθώς πριν μερικούς μήνες δεν αναγνώριζα κάν ότι αυτές οι διαστρεβλωμένες ιδέες μέσα μου ήταν για τα καλά υπαρκτές,
και αυτό είναι το ασυνείδητο κομμάτι που λεμε ότι σε οδηγεί και δεν ξέρεις απο που σου ήρθε
συνήθως μάλιστα΄έχω παρατηρήσει απο εμένα ότι όποτε έχω πει αυτό αποκλέιεται εγω δεν είμαι έτσι με τίποτα σου λέω, έχει έρθει η ζωή και με έχει διαψέυσει περίτρανα
είναι μια φόρμουλα του εγώ να αποκλείει και να εκδηλώνει στη επιφάνεια το αντίθετο του, σαν αντίδραση, το ανεξιχνίαστο κομμάτι σου όμως αλλη εντολή εχει παρει και αργά η γρήγορα αυτή θα εκδηλώσει