Βάσω.....
Είσαι φωτεινό όν...
Σκοπός και αποστολή σου είναι να βοηθάς άτομα που έχουν χάσει τον δρόμο τους ...
Να βοηθάς πολύ με τον λόγο σου να θυμηθούν....
Στην φωτογραφία μου βγαίνει πως όταν είσαι στο αστρικό σου εχεις επικοινωνία με ανώτερα φωτεινά όντα που σε καθοδηγούν και σου δίνουν δύναμη για να συνεχίσεις κάποιο μεγάλο έργο που έχεις αναλάβει εδώ στην γή.
Είσαι ιδιαίτερο άτομο και με την μεγάλη σου ευαισθησία μπορείς να αγγαλιάσεις όλον τον κόσμο..και να του δείξεις πως να περπατήσει χωρίς να φοβάται...
Είσαι άνθρωπος? που έχει μία ιδιαίτερη αγάπη και για άψυχα και για έμψυχα πράγματα και σέβεσαι το κάθετι γύρω σου...
Προσπαθείς να μην πληγώνεις τους άλλους ενώ πολλοί σε πληγώνουν και αυτό το αφήνεις εσύ και γιατί είσαι ευαίσθητη αλλά και γιατί (σαν) να πιστεύεις πως πρέπει να περάσεις απο αυτό το στάδιο...
Γμτ..χτυπάει το τηλ.και χάθηκε ο ειρμός μου

-------------
Τέλος τηλ. και συνεχίζουμε ακάθεκτες
Katrin οι νεραιδούλες που έβαλες και ειδικά η δεύτερη είναι σχεδόν ίδια στην φατσούλα με αυτήν που έχεις στο αβατάρ σου..
Δηλαδή σουφρωμένα χειλάκια και ματάκια όλο νάζι...
Μου βγαίνει πως είσαι άτομο ναζιάρικο,παιχνιδιάρικο...
Σου αρέσει να πειράζεις τον κόσμο και να χαίρεσαι με το κάθετί αν και πολλές φορές σε πέρνει απο κάτω βρίσκεις απο την δύναμη που έχεις μέσα σου και να σηκώνεσαι πάλι στα πόδια σου...
Προσπαθείς να είσαι καλά με όλους και στεναχωριέσαι όταμ μαλώνεις με κάποιους.
Δεν σου αρέσουν γενικά τα μαλώματα...
δεν ξέρω δεν μου βγαίνει κάτι άλλο τώρα...
---------------------------------------------
Για να μήν κάνω διπλά πόστ και φαίνεται κουραστικό απλά κάνω επεξεργασία αυτό το μήνυμα και γράφω για τον καθένα που μου βγαίνει κάτι......
--------------------------------------------------
Και πάω στην ’ΝΝΑ
’ννα η φωτογραφία μου βγάζει έντονο ερωτισμό...
Μου δείχνει πως είσαι άκρως ερωτικό άτομο που έχει τόση ενέργεια ερωτική μέσα του που ακόμη δεν έχει βγάλει διότι δεν έχει βρεί το σωστό άτομο.
Μου βγάζει ρίσκο..
Αυτό το έντονο πορτοκαλοκόκκινο όμως και μία αύρα γύρω σου πολύ δυναμική...
------------------------------------------------------
ΥΣ=Με πολύ αγάπη σας δίνω αυτό το screensaver να κατεβάσετε..
Με συντροφεύει εδώ και κάποια χρόνια στον υπολογιστή μου...
Εγώ δεν θα βάλω φωτογραφία,θα βάλω αυτό το screensaver και με τα μάτια τα δικά μου θέλω να δείτε τον κόσμο μου...
Το σπίτι μου,τον τόπο μου...
http://www.bestvistadownloads.com/softw ... bmxkb.html
Και θα κατεβάσετε εκεί που λέει....Download Fairies3D και δείχνει μιά δισκέτα.
Για όσους δεν γνωρίζουν....
Εγκαθιστούν το πρόγραμμα,το τρέχουν και μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα σας βγάλει ένα παραθυράκι που το έχει εγκαταστήσει...
Πατήστε προεπισκόπηση και αφεθείτε στο τραγούδι στην μαγευτική νύχτα....
Πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί