Η κοινωνία περνάει κρίση...

Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Re: Η κοινωνία περνάει κρίση...

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

evi έγραψε: Δεν είναι του Τράγκα το Κόντρα. :lol: Οι Κουρήδες το έχουν.
Από το κακό στο χειρότερο :thumbsdown:
Αλλά για τις εκλογές, θεωρώ πως έτσι είναι τα πράγματα.
Από την μια μερια η συγκεκριμένη ακροδεξια κυβέρνηση εκτος από τον χρηματισμό, εχει απειλήση ακομα και μεσαία στελέχη για πολύ πιο μικρα θεματα. Δεν είμαι και πολύ σιγουρος ότι θα τα παρατήσουν ευκολα και μάλλον θα χρησιμοποιησουν όλα τα μέσα.
Από την άλλη λένε στα υπουργεία ότι έχουν αρχίσει να αναφέρουν ότι πρέπει να μην δυσαρεστούν τους πολίτες.
Θα δούμε.
>:d< >:d< >:d< >:d<
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Από το κακό στο χειρότερο :thumbsdown:

Ναι... δεν το είπα για καλύτερο :)) :)) :)) :))
Του Τράγκα είναι το Crash.

Αλλά να ξέρεις... Ο Τράγκας είναι ΠΟΛΥ καλά πληροφορημένος. Και αν φαίνεται πως πέφτει έξω, αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι πληροφορίες του είναι λανθασμένες. >-)
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Επέλεξα αυτήν την ενότητα, για να βάλω το άρθρο...
Η κοινωνία περνάει κρίση...

και σκέφτομαι...Οι γονείς κατηγορήθηκαν μόνο για παραμέληση ανηλίκου...Γιατί άφησαν έναν ανήλικο να μείνει σπίτι μόνος του...
Αραγε αυτοί οι γονείς, πέρα από την αμέλεια τους αυτήν, θα αναρωτηθούν γιατί ένας νέος θέλησε να βάλει τέρμα στην ζωή του?
Θα σκεφτούν ότι τούτο το παιδί είχε ανάγκη από την αγάπη τους που πάει πέρα από τις υλικές εξασφαλίσεις?

Μπαααα.... :cry:

αυτή δεν είναι μια απλή κοινωνική κρίση, αλλά η ζωή των ανθρώπων ολόκληρη...Και αν δεν έχουμε ακόμα πολλούς νεαρούς αυτόχειρες, ας είναι καλά τα ναρκωτικά...

:cry:

Επέστρεψαν σπίτι και είδαν την κόρη τους να δίνει μάχη για τη ζωή της στην κουζίνα - Θρίλερ για τη ζωή της 11χρονης!

Οι γονείς μετέφεραν το παιδί τους σε νοσοκομείο και λίγο αργότερα η υπόθεση πήρε απρόβλεπτη τροπή για τους ίδιους...
Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες, όταν το ανήλικο κορίτσι ηλικίας μόλις 11 ετών κατάπιε τρία χάπια και προσπάθησε να βάλει τέρμα στην ζωή της.
Ευτυχώς, το κορίτσι εντοπίστηκε άμεσα, αλλά λιπόθυμο στην κουζίνα του σπιτιού από τους σοκαρισμένους γονείς του, οι οποίοι μόλις είχαν επιστρέψει από έξοδο. Η 11χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύτηκε μέχρι και χθες (08-07-2014)
.
Οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στην ζωή, αλλά η υπόθεση δεν έληξε εδώ. Η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία εναντίον των γονιών του κοριτσιού για παραμέληση ανηλίκου, η οποία στάλθηκε στον εισαγγελέα...

https://gr.news.yahoo.com/%CE%B5%CF%8D% ... 18393.html" onclick="window.open(this.href);return false;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

:cry: :cry: :cry:

Την περασμένη εβδομάδα μια γνωστή μου, μου ειπε ότι πριν μερικές μέρες ένας 15χρονος βίασε ενα εξαχρονο κοριτσάκι. Η μάνα της την είχε αφήσει να τριγυρίζει ελεύθερη χωρίς επίβλεψη στο χωριό που διαμένουν. Το παιδάκι εκτός από την ψυχολογικη κ σωματική κακοποίηση έπαθε ζημιά στον πρωκτό του. Η μάνα καταδικάστηκε σε ενα χρόνο φυλάκιση με αναστολή για αμέλεια κ σε 2 χρόνια οι γονείς του 15χρονου, ενώ ο ίδιος θα πάει σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε αυτην την πράξη, αλλά η μεχρι τότε τιμωρία του ήταν να τον διώξουν απο το σχολείο =(( =(( =((
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry: :cry: :cry:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

=(( =(( :cry: :cry:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Δεν μπορώ... Φεύγω!

Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

=(( =((
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

evi έγραψε:Δεν μπορώ... Φεύγω!
Για που; @};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Από αυτά που διάβαζα. :-(
Ξέρεις... μερικές φορές, χρειάζεται η ψυχή να αναπαυτεί. Είναι πράγματα που δεν τα αντέχει.
Μπορώ να διαβάσω και να κατανοήσω κάθε ανθρώπινο βίτσιο, κάθε παραλήρημα μεγαλείου, κάθε μορφής διαφθορά, κάθε αρπαγή ή ακόμα και βία.

Αυτό που δεν αντέχει η ψυχή μου ρε Παναγιώτη, είναι η κακοποίηση παιδιών και ο σαδισμός. Η ευχαρίστηση που αντλεί ένα ανθρώπινο ον από το μαρτύριο και την ηθική και σωματική εξόντωση ενός άλλου όντος.
Αυτά δεν μπορώ να τα αντέξω. Είναι τα όριά μου. Και όταν πέφτω πάνω τους, φεύγω για να πάρω ανάσα... :-( :x >:d<

Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Αχχ =(( =((
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

evi έγραψε: Αυτό που δεν αντέχει η ψυχή μου ρε Παναγιώτη, είναι η κακοποίηση παιδιών και ο σαδισμός. Η ευχαρίστηση που αντλεί ένα ανθρώπινο ον από το μαρτύριο και την ηθική και σωματική εξόντωση ενός άλλου όντος.
Αυτά δεν μπορώ να τα αντέξω. Είναι τα όριά μου. Και όταν πέφτω πάνω τους, φεύγω για να πάρω ανάσα... :-( :x >:d<
Συντροφάκι μια αγκαλιά :cry: :cry: >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:cry: :cry:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους