ο κάθε παπάρας έχει συγγενείς, φίλους και αυλικούς που τον ψηφίζουν, ανεξάρτητα αν είναι δολοφόνος...Ποιός του έδωσε το μαχαίρι έχει σημασία, και όχι τι είναι αυτός...Το μαχαίρι έχει δύναμη, όχι ο ίδιος...

Αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι? Όλοι πια ξέρουν ότι έχουμε φασισμό! Σε τι χρησιμεύει πια αυτή η γελοιότητα? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι γιατί ο κόσμος είναι ακόμα ανώριμος στο να δεχτεί την αλήθεια όπως είναι και κρύβεται ακόμα από φόβο πίσω από την πλάνη του..Επειδή ακόμα για κάποιους λόγους έχουμε ανάγκη την επίφαση της δημοκρατικότητας
Αυτή είναι η μόνη διαφορά Εύη μου.. τα ίδια ακριβώς έλεγα κι εγώ χθες σε κάποιον που μου'λεγε ότι όταν ήταν χούντα στην Ελλάδα ήταν καλύτερα από τώρα (!!) Του είπα ότι αν ήταν χούντα τώρα όπως τότε, αυτή τη συζήτηση που κάνουμε τώρα, απλά ΔΕΝ θα την κάναμε..Δήμητρα, δεν έχουμε φασισμό. Σε ένα φασιστικό καθεστώς, όταν λες ο,τιδήποτε για τους κυβερνώντες εξαφανίζεσαι. Προς το παρόν, είμαστε εδώ και μπορούμε να μιλάμε
ή έχουν εντρυφήσει στην γυναικεία ιδιοσυγκρασία βλέποντας τα αποτελέσματα ψήφων του ενός γόη Σπηλιοτόπουλου και του άλλου γόη Κασιδιάρη??? Εντελώς άχρηστοι και οι δύο για εμάς, αλλά πόσο λίγο "δείγμα" ήμαστε για τα συμπεράσματα του "άντρακλα"...μαλλον δεν εχουν εντρυφησει στη γυναικεια ιδιοσυγκρασια ακομα
ή έχουν εντρυφήσει στην γυναικεία ιδιοσυγκρασία βλέποντας τα αποτελέσματα ψήφων του ενός γόη Σπληλιοτόπουλου και του άλλου γόη Κασιδιάρη???