Μαιρη έγραψε:χα χα Ντανουλα δε ξερεις τι τραβηξα... δε φτανει που δεν μου εδινε τα χρηματα αλλα οταν πηγα μεσα στο καταστημα ο υπολογιστης τους εδειχνε οτι τα ειχα παρει γκρρρρ
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Πειράζει που θέλω να ζήσω:
Πειράζει που θέλω να κατέβω στα έγκατα του εαυτού μου και να ανακαλύψω τα σκοτάδια μου:
Πειράζει που με φοβίζει το σκοτάδι:
Πειράζει που θέλω να με φωτίσω:
Πειράζει που θέλω να κλάψω με λυγμούς:
Πειράζει που θέλω να γελάσω ασυγκράτητα μέχρι να τα κάνω επάνω μου:
Πειραζει που χορεύω σαν ζουλού σε έκσταση: (με τόσο κούνημα ο εγκέφαλος επανέρχεται στη θέση του)
Οι άλλοι με κοιτούν περίεργα, πειράζει:
Εμένα πάντως όχι! Πειράζει:
daisy έγραψε:Πειράζει που θέλω να ζήσω:
Πειράζει που θέλω να κατέβω στα έγκατα του εαυτού μου και να ανακαλύψω τα σκοτάδια μου:
Πειράζει που με φοβίζει το σκοτάδι:
Πειράζει που θέλω να με φωτίσω:
Πειράζει που θέλω να κλάψω με λυγμούς:
Πειράζει που θέλω να γελάσω ασυγκράτητα μέχρι να τα κάνω επάνω μου:
Πειραζει που χορεύω σαν ζουλού σε έκσταση: (με τόσο κούνημα ο εγκέφαλος επανέρχεται στη θέση του)
Οι άλλοι με κοιτούν περίεργα, πειράζει:
Εμένα πάντως όχι! Πειράζει:
Πειραζει που καποιοι ανθρωποι δε μπορουν να νιωσουν αγαπη στο παραμικρο κυτταρο τους...?
Οχι βεβαια......ωρα καλη στην πρυμνη τους και αερα στα πανια τους!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!