απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

χαχα με κάνεις και λυνομαι διαβαζοντας μονο την πρωτη σειρουλα περα απο την σοβαροτητα του θεματος που την νοιωθω στα κύτταρα μου....
Είδες τι ωραία που έρχονται.....
Γιατι λεω μεσα μου η ερμη...να αφησω να με φαει η τιγρης που ειναι ον ασυνειδητο...ενώ ο άνθρωπος θα με φαει με την ουσία του....που ειναι αγαπη...αρα δεν θα με φαει.... 8) συγνωμη λυνομαι απο τα γελια... >:d<
ΑΛΛΑ κάλιο κατέθετε παρα μονολογα...
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Ευχαριστω Βάσω μου >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

>:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Η ουσία ειναι οτι κανείς δεν σε τρώει κι απο κανεναν δεν κινδυνευεις...τα ορια εινα εκεινα που με θελουν καλο παλούκωμα!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κινδυνεύεις μόνο από την αντίληψη που έχεις για τον ίδιο τον κίνδυνο...

:x

Εικόνα

Ακριβως αυτο ειναι ΤΟ σημειο,αφετηρίας και τερματισμου ταυτοχρονα. >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

>:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελενάκι, σφαιρούλα >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Σιγα μην ταφηναμε!!! >:d< @};-

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μια και είμαστε στην ενότητα ρέικι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μιαν αλήθεια, της οποίας απέκτησα συνείδηση πριν λίγα χρόνια...

΄Ολα τα ενσυνείδητα πνευματικά όντα που υπάρχουν στην θεϊκή ουσία του δημιουργού τους έχουν την θεραπευτική ιδιότητα στην φύση τους.΄
Είτε αυτοί ονομάζονται από εμάς "άγγελοι", είτε "πνευματικοί διδάσκαλοι", είτε "όντα του φωτός", είτε "ανθρώπινα όντα", όλα όσα έχουν συνείδηση του θεού, φέρουν μέσα τους και την βαθιά ευσπλαχνία και αναπτύσσουν συμπονετική δράση.

Στον φυσικό κόσμο τα ανθρώπινα όντα δεν έχουν πλήρη συνείδηση του είδους τους. Παρ' όλα αυτά η πρωταρχική ανάγκη ακόμα και ενός ασυνείδητου προς την θεϊκή του ουσία ανθρώπου, είναι όταν νιώσει τον άλλον να πονάει, να θέλει να τον ανακουφίσει με όποιον τρόπο γνωρίζει.
΄Αλλοι απλώνουν τον ώμο τους για να δεχθεί τα δάκρυα του άλλου.
΄Αλλοι τον αγκαλιάζουν
΄Αλλοι τον παρηγορούν με λόγια
΄Αλλοι παραμερίζουν τον δικό τους πόνο, για να σταθούν στον άλλον...
Πάντως το σίγουρο είναι ότι αυτή η εσωτερική συμπόνια, παραμερίζει τους όρους που βάζει η ανθρώπινη νόήση όταν θέλει να εισπράξει πρακτικά την αγάπη.

΄Ολα αυτά γίνονται ασυνείδητα, δηλαδή χωρίς να έχουν αναπτυχθεί οι άνθρωποι πνευματικά, νοητικά και συναισθηματικά και έτσι στο φυσικό περιβάλλον δεν παραμένουν συνειδητά, γιατί δεν έχουμε αντίληψη του ασυνείδητου μέρους μας.

Η συμπονετική δράση είναι αυτονόητη για κάθε πνευματικό ον.
Η δυναμική της ανάπτυξής μας είναι να εκδηλώσουμε αυτήν την δράση χωρίς να περιοριζόμαστε από την φυσική μας αντίσταση, πεποίθηση και αντίληψη που έχουμε για το καλό και το κακό, που προσαρμόζεται στην ηθική.

΄Ένα είναι σίγουρο.
΄Ότι ο κάθε άνθρωπος έχει γίνει για μία τουλάχιστον φορά θεραπευτής ενός άλλου.
Ασυνείδητα βέβαια…
Οι μεταξύ μας σχέσεις βασίζονται στην ανάπτυξη της αυτό-θεραπείας, γι’ αυτό ο μεγαλύτερος πόνος που μας προκαλεί κάποιος, ενώ ασυνείδητα χαρακτηρίζεται «απονιά» και «αδικία», συνειδητά είναι το μέρος μας εκείνο που δεν μπορεί ακόμα να θεραπευτεί και πονάει.

Για μένα στην ζωή μου, ευλογία ήταν και όσοι με πόνεσαν, με πλήγωσαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αντικρύσω με θάρρος την δική μου θεραπεία. Γιατί κανείς δεν μπορεί να πληγώσει συνειδητά κάποιον, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να του θυμίσει το μέρος του που είναι μη ακέραιο.

Η ανάπτυξή μας προς τον θεό, φέρνει και στην συνείδηση τις ξεχασμένες μας ιδιότητες, εκείνες του θεραπευτή που συναισθάνεται και μένει ακέραιος ως προς την συνείδηση της ουσίας του, ώστε να αποκαλυφτεί η ενότητα μέσα από την αυθεντική συμπονετική δράση.

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

ευχαριστώ @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Η συμπονετική δράση είναι αυτονόητη για κάθε πνευματικό ον.
Η δυναμική της ανάπτυξής μας είναι να εκδηλώσουμε αυτήν την δράση χωρίς να περιοριζόμαστε από την φυσική μας αντίσταση, πεποίθηση και αντίληψη που έχουμε για το καλό και το κακό, που προσαρμόζεται στην ηθική.

΄Ένα είναι σίγουρο.
΄Ότι ο κάθε άνθρωπος έχει γίνει για μία τουλάχιστον φορά θεραπευτής ενός άλλου.
Ασυνείδητα βέβαια…
Οι μεταξύ μας σχέσεις βασίζονται στην ανάπτυξη της αυτό-θεραπείας, γι’ αυτό ο μεγαλύτερος πόνος που μας προκαλεί κάποιος, ενώ ασυνείδητα χαρακτηρίζεται «απονιά» και «αδικία», συνειδητά είναι το μέρος μας εκείνο που δεν μπορεί ακόμα να θεραπευτεί και πονάει.

Για μένα στην ζωή μου, ευλογία ήταν και όσοι με πόνεσαν, με πλήγωσαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αντικρύσω με θάρρος την δική μου θεραπεία. Γιατί κανείς δεν μπορεί να πληγώσει συνειδητά κάποιον, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να του θυμίσει το μέρος του που είναι μη ακέραιο.

@};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δεν χρειάζεται να σας τις πω...΄Ολοι τις αναζητάμε από αυτόν που επιλέγουμε κάποια στιγμή στην ζωή μας, για να μας βοηθήσει στην θεραπεία μας.
Ειναι το ιδιο περιεκτικά! :x
και το πολύ απλο...δες τον απέναντι σου και βρες τα κομματια σου!
Εσύ τον εχεις φερει μπροστα σου όχι τυχαια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galazia_sfaira την 11 Σεπ 2009 12:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

"Αφίεσθε Ημών"
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Βασάκι, πάνω σε αυτό το κομμάτι:"Οι μεταξύ μας σχέσεις βασίζονται στην ανάπτυξη της αυτό-θεραπείας, γι&#146; αυτό ο μεγαλύτερος πόνος που μας προκαλεί κάποιος, ενώ ασυνείδητα χαρακτηρίζεται «απονιά» και «αδικία», συνειδητά είναι το μέρος μας εκείνο που δεν μπορεί ακόμα να θεραπευτεί και πονάει. " , επειδή το βίωσα στον εργασιακό χώρο πριν λίγους μήνες (αδικία) με άγγιξε αυτό που γράφεις. Αλλά, δεν καταλαβαίνω ποιο θα μπορούσε να είναι το μέρος που δεν μπορεί ακόμα να θεραπευτεί και γι' αυτό πονάει? Δηλ πως αλλιώς μπορώ εγώ να το ψάξω?? Για μένα ήταν μια τεράστια αδικαιολόγητη αδικία, πως θα βρω τι σημαίνει αυτό??

Πραγματικά προβληματίστηκα :-? :x :x
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευχαριστώ... @};- @};-

Επιστροφή στο “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΪΚΙ”