ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- galazia_sfaira
Καλημέρα!!!!!!!Πέρα ως πέρα!!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
Καλημερα φορουμοανθρωπακια μου!!!!!!!! 

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Που είσαι μωρέ Χριστινάκι??? :roll:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εγώ το έλυσα το πρόβλημά μου...........Αννούλα την επόμενη Παρασκευή θα ειναι η τελευταία..(προσωρινά..) :lol: :lol: :lol:
Σας στέλνω ενα ομορφο φιλάκι για να ανταπεξέλθετε με την Πέμπτη!!!!!!!!χιχιχιχιι..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ το έλυσα το πρόβλημά μου...........Αννούλα την επόμενη Παρασκευή θα ειναι η τελευταία..(προσωρινά..) :lol: :lol: :lol:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!
@Εμμα:..Ν' ανταπεξελθουμε?..χαχαχα...δεν εχουμε αναγκη εμεις..ειμαστε ααααλλο χρωμα!!!! :lol: :lol:
@Εμμα:..Ν' ανταπεξελθουμε?..χαχαχα...δεν εχουμε αναγκη εμεις..ειμαστε ααααλλο χρωμα!!!! :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Εσυ Γιώργο μου...γιατί υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που σήμερα δεν εχουν πολυ καλή μερα!!!!! :roll:
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira