O ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...
Re: O ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Τους τρώει η μακακία εκεί μέσα 

Αυτοί καλά κάνουν και βγάζουν φιρμάνια
ο κόσμος τι κάνει έχει σημασία...
όσο υπάρχουν παπάρες που τους πιστεύουν, κι αυτοί θα βγάζουν παπαριές...Λογικό δεν είναι?
Ας μην κάνουν γιόγκα, έτσι κι αλλιώς και που τους πιστεύουν έχουν χάσει την Ψυχή τους, η γιόγκα τους μάρανε, λέτε?

όσο υπάρχουν παπάρες που τους πιστεύουν, κι αυτοί θα βγάζουν παπαριές...Λογικό δεν είναι?
Ας μην κάνουν γιόγκα, έτσι κι αλλιώς και που τους πιστεύουν έχουν χάσει την Ψυχή τους, η γιόγκα τους μάρανε, λέτε?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

αει σηχτήρι πια

αει σηχτήρι πια

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

τα χίλια δίκια έχεις, γιατί να σας ενημερώνω ότι στον Λαγκαδά που έκαναν γιόγκα στο γκαζόν στα λουτρά με μια κοπέλα γυμνάστρια αρχικά τους έδωσε ο Δήμος την άδεια να το κάνουν,Vasoula έγραψε:Αυτοί καλά κάνουν και βγάζουν φιρμάνια
επενέβησαν όμως στο Δημοτικό συμβούλιο, ποιοι άραγε (ειλικρινά δεν πάει το μυαλό μου),
και το απαγόρεψαν

το θέμα δεν είναι ότι το απαγόρεψαν αλλά ότι το δέχτηκαν και είμαι σίγουρη φυσικά ότι πολλοί δημότες το υποστήριξαν κιόλας
οπότε όντως τι να την κάνεις την γιόγκα ασέ έτσι γονατιστός στην Τήνο

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

ε μα ναι ρε Φωτεινή!
εδώ η ίδια η κοπέλα που την κάνει πάει εκκλησία κάθε Κυριακή οπότε τι περιμένεις? 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλά από αμάθεια και αγραμματωσσιά πάμε καλά! Μπλιαχ!«Στο πλαίσιο του σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας, η οποία στην Ελλάδα είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένη και σεβαστή, αλλά και της ποιμαντικής της ευθύνης για την αποφυγή δημιουργίας κλίματος θρησκευτικού συγκρητισμού, με αφορμή την πρόσφατη καθιέρωση από τον ΟΗΕ της 21ης Ιουνίου ως ‘’Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα’’, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος υπενθυμίζει στο χριστεπώνυμο Πλήρωμα ότι: η ‘’Γιόγκα’’ αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουϊσμού, έχει ποικιλομορφία σχολών, κλάδων, εφαρμογών και τάσεων και ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ‘’είδος γυμναστικής’’.
«Ως εκ τούτου η ‘’Γιόγκα’’ τυγχάνει απολύτως ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας και δεν έχει καμία θέση στη ζωή των Χριστιανών», σημειώνει η Ιερά Σύνοδος.

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Vasoula έγραψε:Αυτοί καλά κάνουν και βγάζουν φιρμάνια

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Να πληρώσει η εκκλησία ολόκληρο το ελληνικό χρέος ζητούν οι Έλληνες πολίτες!
Ελλάδα, επικαιρότητα
Τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει ένα ψήφισμα από κάποιος πολίτες, με το οποίο προτείνουν η Εκκλησία να βοηθήσει στην αποπλήρωση του Ελληνικού χρέους μέσω της γνωστής πλατφόρμας συλλογής υπογραφών avaaz.org.
Διαβάστε το σκεπτικό τους:
«Είναι εξαιρετικά σημαντικό διότι η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο χείλος του γκρεμού και οι Έλληνες έχουν φτωχοποιηθεί και εξαθλιωθεί.
Μόλις μαζευτούν 100.000 υπογραφές σε αυτό το petition, αναλαμβάνω πρωτοβουλία να τον επισκεφτώ. Όποιος ενδιαφέρεται να τον συναντήσει μαζί μου, είναι βεβαίως ευπρόσδεκτος.
Ασφαλώς θα ήταν προτιμώτερο να δημιουργηθεί μία αντιπροσωπεία που θα τον επισκεφτεί. Η εκκλησιαστική περιουσία ανήκει σε όλους όσους την δημιούργησαν και την διατήρησαν πληρώνοντας συνεχώς φόρους, ακόμα και εν μέσω κρίσης, δηλαδή σε όλους εμάς τον ελληνικό λαό.
Αφού λοιπόν είστε φορολογούμενοι και πληρώνετε φόρους θέλετε δεν θέλετε και για την εκκλησία, καθόλου δεν είναι απαραίτητο να είστε και χριστιανοί για την διεκδίκηση αυτή.
Ζητάμε να δώσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μόνο μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας για να εξοφληθεί άμεσα εξ ολοκλήρου το ελληνικό χρέος.
Mόνον η μοναστηριακή περιουσία υπολογίζεται στα 2,5 με 5 τρις ευρώ, δηλαδή 6 με 12 φορές μεγαλύτερη από το ελληνικό χρέος. Μοναστηριακή περιουσία 2,5 με 5 τρισεκατομμύρια ευρώ.»
Πατήστε για να δείτε την συλλογή υπογραφών και να υπογράψετε εδώ https://secure.avaaz.org/en/petition/Ar ... FiQeb&pv=4" onclick="window.open(this.href);return false;
*Η συλλογή υπογραφών αυτή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας avaaz.org όπου είναι μια πλατφόρμα συλλογής υπογραφών (petitions) πολιτών όπου εκφράζουν τα παράπονα τους ή τις απόψεις τους και τις γνωστοποιούν στο κόσμο μαζεύοντας υπογραφές ως σκοπό να ακουστούν στο κόσμο.
Πηγή: https://secure.avaaz.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ελλάδα, επικαιρότητα
Τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει ένα ψήφισμα από κάποιος πολίτες, με το οποίο προτείνουν η Εκκλησία να βοηθήσει στην αποπλήρωση του Ελληνικού χρέους μέσω της γνωστής πλατφόρμας συλλογής υπογραφών avaaz.org.
Διαβάστε το σκεπτικό τους:
«Είναι εξαιρετικά σημαντικό διότι η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο χείλος του γκρεμού και οι Έλληνες έχουν φτωχοποιηθεί και εξαθλιωθεί.
Μόλις μαζευτούν 100.000 υπογραφές σε αυτό το petition, αναλαμβάνω πρωτοβουλία να τον επισκεφτώ. Όποιος ενδιαφέρεται να τον συναντήσει μαζί μου, είναι βεβαίως ευπρόσδεκτος.
Ασφαλώς θα ήταν προτιμώτερο να δημιουργηθεί μία αντιπροσωπεία που θα τον επισκεφτεί. Η εκκλησιαστική περιουσία ανήκει σε όλους όσους την δημιούργησαν και την διατήρησαν πληρώνοντας συνεχώς φόρους, ακόμα και εν μέσω κρίσης, δηλαδή σε όλους εμάς τον ελληνικό λαό.
Αφού λοιπόν είστε φορολογούμενοι και πληρώνετε φόρους θέλετε δεν θέλετε και για την εκκλησία, καθόλου δεν είναι απαραίτητο να είστε και χριστιανοί για την διεκδίκηση αυτή.
Ζητάμε να δώσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μόνο μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας για να εξοφληθεί άμεσα εξ ολοκλήρου το ελληνικό χρέος.
Mόνον η μοναστηριακή περιουσία υπολογίζεται στα 2,5 με 5 τρις ευρώ, δηλαδή 6 με 12 φορές μεγαλύτερη από το ελληνικό χρέος. Μοναστηριακή περιουσία 2,5 με 5 τρισεκατομμύρια ευρώ.»
Πατήστε για να δείτε την συλλογή υπογραφών και να υπογράψετε εδώ https://secure.avaaz.org/en/petition/Ar ... FiQeb&pv=4" onclick="window.open(this.href);return false;
*Η συλλογή υπογραφών αυτή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας avaaz.org όπου είναι μια πλατφόρμα συλλογής υπογραφών (petitions) πολιτών όπου εκφράζουν τα παράπονα τους ή τις απόψεις τους και τις γνωστοποιούν στο κόσμο μαζεύοντας υπογραφές ως σκοπό να ακουστούν στο κόσμο.
Πηγή: https://secure.avaaz.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
μακάρι να το κάνουν αλλά αυτό μου μοιάζει με όνειρο απατηλό
εγώ ψήφισα

εγώ ψήφισα
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Μου γεννιέται το ερώτημα αν οι συμπαντικοί νόμοι ισχύουν για όλους τελικά :(