ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- galazia_sfaira
συμφωνω.........Καλλιοπακι...

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Νατος.........πετιεται...! 

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ηλια ειδες τι εκανα...??
Εσβησα τον λογαριασμο και ανοιξα καινουργιο.........τον νικησα τον ΙΟ!!!χαχχαχαχαχα :lol:
Εσβησα τον λογαριασμο και ανοιξα καινουργιο.........τον νικησα τον ΙΟ!!!χαχχαχαχαχα :lol:
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
Panagioti τι σημαινει η υπογραφη σου
:roll: :roll:

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Ηλια ειμαι σιγουρη οτι δεν το σκεφτηκες...
Βασουλα η ομορφια ειναι στη θλιψη......αλλα η θλιψη παντα αντεχει την ομορφια.........οποτε αρκει να σου πω ποσο σου παει η θλιψη!!!!!!!

Βασουλα η ομορφια ειναι στη θλιψη......αλλα η θλιψη παντα αντεχει την ομορφια.........οποτε αρκει να σου πω ποσο σου παει η θλιψη!!!!!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι