Ενδιαφέροντα...
λοιπόν, εγώ έχω πάνω από 5 χρόνια να ανοίξω τηλεόραση...
Μια μέρα, πριν λίγο καιρό, που πήγα να δω dvd (σπάνιο κι αυτό) διαπίστωσα ότι είχε χαλάσει και την πέταξα...
Και ω....ο αδερφός μου μέσα σε 3 ημέρες μου έφερε μια άλλη, χωρίς να ξέρει τίποτα.
Και το περιέργο ήταν, ότι αυτή που μου έφερε ήταν ακριβώς το ίδιο μοντέλο και η ίδια μάρκα με αυτή που πέταξα...
προφανώς, κάποιος ανεκπλήρωτος έρωτας από την τηλεόραση προς εμένα παίζει και δεν θέλει να με αποχωριστεί
Πως λέμε ότι σου ανήκει δεν σε αφήνει ποτέ? ε, έτσι ένα πράγμα...
την αφήνω κι εγώ, εκεί σιωπηλή να με παρατηρεί...
γιατί δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, όλα για κάποιο λόγο γίνονται...

Μια μέρα, πριν λίγο καιρό, που πήγα να δω dvd (σπάνιο κι αυτό) διαπίστωσα ότι είχε χαλάσει και την πέταξα...
Και ω....ο αδερφός μου μέσα σε 3 ημέρες μου έφερε μια άλλη, χωρίς να ξέρει τίποτα.

Και το περιέργο ήταν, ότι αυτή που μου έφερε ήταν ακριβώς το ίδιο μοντέλο και η ίδια μάρκα με αυτή που πέταξα...

προφανώς, κάποιος ανεκπλήρωτος έρωτας από την τηλεόραση προς εμένα παίζει και δεν θέλει να με αποχωριστεί

Πως λέμε ότι σου ανήκει δεν σε αφήνει ποτέ? ε, έτσι ένα πράγμα...

την αφήνω κι εγώ, εκεί σιωπηλή να με παρατηρεί...
γιατί δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, όλα για κάποιο λόγο γίνονται...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

μια απο τις σπατάλες νομίζω ότι ήταν για εμένα η τηλεόραση

και τελικά κατάλαβα ότι όλα γίνονται αρκει να αναδιοργανώσεις το χρόνο σου και να τον διοχετεύσεις δημιουργικά

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

ε μα...τι να πω κι εγώ...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση και κοιμάμαι και λίγες ώρες, πάλι δεν νιώθω να με φτάνει ο χρόνος... "να 'χα λίγες ώρες ακόμα" σκέφτομαι όταν πάω για ύπνο κι ας είναι στις 3...Fotini έγραψε:σκεφτόμουν ότι κάποτε έλεγα ότι δεν μου έφτανε ο χρόνος και με ανησυχούσε το πως θα μπορούσα να συνδυάσω μια οχτάωρη εργασία με αυτα που θέλω να κάνω
και τελικά κατάλαβα ότι όλα γίνονται αρκει να αναδιοργανώσεις το χρόνο σου και να τον διοχετεύσεις δημιουργικά
Συνέχεια σκέφτομαι τι έχω να κάνω μετά και ούτε απολαμβάνω αυτό που κάνω εκείνη τη στιγμή. Αυτό πως διορθώνεται;
Εστειλα το παιδι να παιξει για 2 ωρες...anima22 έγραψε:Εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση και κοιμάμαι και λίγες ώρες, πάλι δεν νιώθω να με φτάνει ο χρόνος... "να 'χα λίγες ώρες ακόμα" σκέφτομαι όταν πάω για ύπνο κι ας είναι στις 3...
Συνέχεια σκέφτομαι τι έχω να κάνω μετά και ούτε απολαμβάνω αυτό που κάνω εκείνη τη στιγμή. Αυτό πως διορθώνεται;
Θέλω μεσα σε αυτες να ...κανω διαδρομο.... μπάνιο.... να μεινω σε σιωπή... να διαβασω το βιβλίο μου.... να μπω στο ιντερνετ.... αφού έχω βαλει το φαι στο φούρνο!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!