Παιδακια γλυκα σημερα εχει την γιορτη του ενας συναδελφος και κανει παρτυ στο DanceClub Χαιδαριου και λεμε να παμε...
Η εισοδος στο παρτυ ειναι 8€... οποιο παιζακι σελει να ερθει, με παιρνει τηλ!!!Μετα τις 5 θα ειμαι στην Σχολη
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Και οπως ειπε η Αγαπημενη μου Ψυχη...."Ο μονος τροπος για να γεφυρωσεις τους δυο κοσμους ειναι η Αγαπη"
Η Αγαπη ειναι η Αιωνιοτητα της Ψυχης, η Αγαπη ειναι η Ουσια του Ανθρωπου, η Αγαπη ειναι το Φως του Θεου....
Η Αγαπη ειναι τα Παντα
Εκτος απο συγκινηση, σημερα ειναι ημερα Χαρας και Παρτυ....οχι επειδη "πρεπει" αλλα γιατι η Γιορτη συμβαινει μεσα μας!!!
Εμεις το μονο που θα κανουμε ειναι να Ειμαστε ο Εαυτος μας!!!!
Βασουλα μου, Αγαπημενη μου Ψυχη στο αφιερωνω με ολη μου την Αγαπη
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα